Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Πρώτη θέση για το 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αρτέμιδος σε διαγωνισμό για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο



Τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Αρτέμιδος, το 4ου Νηπιαγωγείου Αρτέμιδος και του 3ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα βίντεο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό “Ευγένεια στο διαδίκτυο-Δικαιώματα και υποχρεώσεις παιδιών και νέων στον ψηφιακό κόσμο” που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αφορμή την ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2024.

Από τη συμμετοχή μας αυτή λάβαμε τη πρώτη θέση στο διαγωνισμό και βραβευτήκαμε στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παιδείας.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου