Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

G-Class MINI Mercedes-Benz

 Η πρόθεση των ανθρώπων της Mercedes–Benz να μην επικεντρωθούν εφεξής τόσο στον όγκο πωλήσεων όσο στη δημιουργία ακόμα πολυτελέστερων οχημάτων, τα oποια θα αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη στην εταιρεία, έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ήδη.Σε αυτό το πνεύμα εντάσσεται και η δημιουργία μιας σειράς νέων μοντέλων τα οποία θα εντάσσονται στην λεγόμενη «Entry level» κατηγορία, στην «εισαγωγική προς την εταιρεία» θα λέγαμε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, τα στελέχη της γερμανικής εταιρείας εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός καινούργιου μοντέλου της το οποίο θα μοιάζει με μια μικρότερη εκδοχή τής G–Class.



Μ
άλλον θα είναι πιο «σκληροπυρηνικό» απ’ ό,τι η νέα CLA και θα απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα πιο αυθεντικό εκτός δρόμου όχημα το οποίο να φέρει το εμπορικό σήμα τής Mercedes–Benz. Για να δώσουμε μια ιδέα της κατασκευαστικής φιλοσοφίας του θα είναι στο ίδιο «μήκος κύματος» με το Jeep Avenger, μόνο που θα έχει πολυτελέστερο χαρακτήρα, προφανώς.


Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του καινούργιου μοντέλου θα έχει αρχιτεκτονική 800 Volt και ίσως να δύναται να φορτίζει και σε φορτιστή ισχύος μέχρι 350 kW. Τα μοντέλα τής σειράς «Entry level» αναμένεται να αρχίσουν να παρουσιάζονται εντός της επόμενης χρονιάς.

Το νέο επιχειρηματικό πλάνο τής Mercedes–Benz προβλέπει τον περιορισμό σε τέσσερα από επτά των τύπων αμαξώματος με τα οποία θα προσφέρει τα μοντέλα της στις μικρότερες κατηγορίες οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου