Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - Ευχαριστεί για την άρτια διοργάνωση του «1ου Κυπέλου Τετράθλου 2014»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Π. θέλει να ευχαριστήσει το Πρόεδρο και όλο το επιτελείο της ομοσπονδίας τετράθλου για τη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση του «1ου Κυπέλου Τετράθλου 2014». Μια διοργάνωση που εκτός από την όποια εμπορική κίνηση έφερε στη πόλη μας, ανέδειξε το δυναμικό αυτό άθλημα και εμπλούτισε και άλλο την αθλητική δράση της πόλης μας. Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, οι οποίες έχουν σκοπό την ανάδειξη αθλητικών αρετών και ικανοτήτων, αναδεικνύοντας την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Στη κατεύθυνση αυτή, έχουν κανονιστεί τους προσεχείς τρείς μήνες Πανελλήνιοι αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών αθλημάτων του Τάε Κβο Ντο και του Τζούντο, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους μας και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν τα δύο αυτά αθλήματα σε αγώνες υψηλού επιπέδου και ανταγωνισμού. Ταυτόχρονα τα παιδιά της πόλης μας, τα οποία είναι ομολογουμένως αρκετά που ασκούνται στα δύο αυτά αθλήματα, να γευτούν τη χαρά των αγώνων αυτού του επιπέδου. Παράλληλα οι πρώτοι κολυμβητικοί αγώνες της Ανατολικής Αττικής «ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ» με ομάδες από όλη την Στερεά Ελλάδα και πάνω από 300 συμμετοχές είναι κανονισμένα για αρχές Μαΐου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, ενώ η «Αθλόδραση» προσδιορίστηκε για τέλος Απριλίου.

Ο Οργανισμός με τις όποιες δυνατότητές του και κυρίως με το μικρότερο δυνατόν κόστος, προσπαθεί να ανταπεξέλθει με το καλύτερο τρόπο τόσο στη καλύτερη εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη του, όσο διοργανώνοντας ημερίδες και δράσεις που να είναι ικανές να φέρουν τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό και τις αρετές του.

Λειτουργούμε με δεδομένο ότι, υποχρέωση όλων μας (της Δημοτικής Αρχής, του Δ.Ο.Π.Α.Π. και των υπαλλήλων του), είναι η διατήρηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων σε άρτια κατάσταση και λειτουργία καθώς επίσης και η μεταλαμπάδευση μέσω των δράσεων και αγώνων, της ιδέας του αθλητισμού, του υγιούς αθλητικού πνεύματος και του νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου