Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έσπασε το χέρι της σε τροχαίο της κλούβας που τη μετέφερε

Το χέρι της έσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη κατά τη μεταγωγή της.  Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε εκπομπή του ΑΝΤ1, η κλούβα που μετέφερε πριν από περίπου μια εβδομάδα την Πισπιρίγκου από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια, συγκρούστηκε με ένα ΙΧ επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κρήτη: Εξαρθρώθηκαν 4 εγκληματικές ομάδες - Μεταξύ άλλων, εκβίαζαν ιδιοκτήτες αγροτικών περιοχών


Από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εξαρθρώθηκαν 4 εγκληματικές ομάδες, τα μέλη της οποίας

Εισαγγελική πρόταση - «φωτιά» για τον πατέρα Αντώνιο: Να παραπεμφθεί σε δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων

Το εδώλιο του ποινικού δικαστηρίου στον πατέρα Αντώνιο προκειμένου να δικαστεί για βαριές κατηγορίες που αφορούν στη σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αγοριών και σήμερα πρώην τροφίμων της «Κιβωτού του Κόσμου», ζητεί με πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό

Βραζιλία πέρασε νόμο με τον οποίο καθιερώνεται η 21η Σεπτεμβρίου ως «Εθνική Ημέρα του Έλληνα Μετανάστη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννη Χρυσουλάκη, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ενέκρινε νόμο που ψηφίστηκε από το Εθνικό Κογκρέσο, με τον οποίο καθιερώνεται η 21η

Γερμανία: Η Μόσχα «ψωνίζει» κατασκόπους για να αντισταθμίσει τα κενά από τις απελάσεις των διπλωματών της

Η Ρωσία στρέφεται όλο και περισσότερο στον εκβιασμό και τα οικονομικά κίνητρα για να προσλάβει Γερμανούς που θα κατασκοπεύουν για λογαριασμό της, μετά το πλήγμα που υπέστησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της από την απέλαση περίπου 600 Ρώσων διπλωματών από την Ευρώπη, δήλωσε η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της Γερμανίας.

Ο Βίκτορ Ορμπάν «έπαθε» Ντόναλντ Τραμπ: «Κάντε την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» το σλόγκαν της ουγγρικής προεδρίας της ΕΕ

Δια χειρός… Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να είναι η επικοινωνιακή -και όχι μόνο- διαχείριση της ουγγρικής εξάμηνης εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ. Κι αυτό, όχι μόνον λόγω των αρκετών

Μπαρντελά κατά Εμπαπέ: Όταν είσαι πολυεκατομμυριούχος είναι ντροπή να δίνεις μαθήματα σε όσους δεν τα βγάζουν πέρα

 Πυρά κατά του ποδοσφαιριστη Κιλιάν Εμπαπέ απηύθυνε ο ακροδεξιός Ζορντάν Μπαρντελά, ηγέτης του κόμματος Εθνική Συσπείρωση, για τις δηλώσεις του, όπου έκανε έκκληση στους νέους να μην ψηφίσουν ακροδεξιά.

Κληρονομιά Τράγκα: Στο Μονακό η δικαστική μάχη - Η Μαρία Καρρά θέλει εκτός τον Γιάννη Τράγκα

Στο Μονακό, όπου ο Γιώργος Τράγκας συνέταξε την ιδιόχειρη διαθήκη του στις 19 Φεβρουαρίου του 2018, θα δοθεί η μητέρα των μαχών για την κληρονομιά του με διαδοχικές ακροάσεις στο Πρωτοδικείο του Πριγκιπάτου μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Γερμανία: Στο Μόναχο η τρίτη δίκη για τους επίδοξους πραξικοπηματίες «Πολίτες του Ράιχ»

Στο εδώλιο κάθονται σήμερα οκτώ φερόμενα ως μέλη της γερμανικής ακροδεξιάς οργάνωσης «Πολίτες του Ράιχ» (Reichsbürger) κατηγορούμενα για συνωμοσία με σκοπό τη βίαιη ανατροπή του κράτους, στην τρίτη κατά σειρά παρόμοια δίκη που διεξάγεται στη Γερμανία.

Παύλος Σαράκης: Διεγράφη από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης - Το παρασκήνιο της κόντρας με τον Βελόπουλο

Με εντολή του Κυριάκου Βελόπουλου διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας βουλευτής του κόμματος Παύλος Σαράκης.

Επικίνδυνο «κοκτέιλ» ζέστης και μελτεμιών σήμερα - Ακραίος κίνδυνος στην Αττική, επί ποδός η Πυροσβεστική

Υψηλές θερμοκρσίες που κατα τόπους μπορεί να φτάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου και προστίθενται στην παρατεταμένη ξηρασία, αλλά και ισχυροί βοριάδες στα πελάγη συνθέτουν για σήμερα Παρασκευή ένα επικίνδυνο σκηνικό για το ξέσπασμα δασικών πυρκαγιών σε μεγάλες περιοχές της χώρας.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Andre Rieu & BOND Victory

Céline Dion - Parler à mon père (Clip officiel)

Dalida, Alain Delon - Paroles, paroles

Gianna Nannini & Gianni Morandi In Ginocchio Da Te

Mini Cooper

 Mini παρουσίασε την πεντάπορτη έκδοση του νέου Cooper δημιουργώντας μια πιο πρακτική εκδοχή του αυτοκινήτου.

BMW Skytop






To πρωτότυπο Skytop, η πιο όμορφη  των τελευταίων ετών ΝΕΑ


Πριν από λίγες ημέρες το είδαμε ως μια νέα δυνατότητα της γερμανικής εταιρείας να επαναφέρει στην γκάμα της ένα κομψό cabrio μοντέλο της. Το πρωτότυπο Skytop δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει.


Έχει στην εποχή μας θέση ένα διθέσιο roadster με τον χαρακτήρα της μιας BMW 503; Επιπροσθέτως, μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον -άρα και πωλήσεις- για μια Z8 (25 χρόνια μετά την εμφάνισή της), στην εποχή όπου η ηλεκτροκίνηση είναι η βασική τάση στην Αυτοκινητοβιομηχανία;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θέλουν να μάθουν και οι άνθρωποι της BMW. Έτσι, δημιούργησαν και παρουσίασαν το πρωτότυπο Skytop, ένα διθέσιο όχημα με Targa οροφή.





Αυτό παρουσιάστηκε επίσημα στην ετήσια εκδήλωση Concorso d’Eleganza η οποία πραγματοποιείται στη διάσημη Villa d’Este. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια άσκηση σχεδίασης, ένα τετράτροχο αποτέλεσμα το οποίο έχει ως στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον και με την εμφάνισή του, σε μια συγκυρία όπου η ομορφιά των άλλων εκθεμάτων κυριαρχεί και είναι το ζητούμενο.


Πραγματικά, το πρωτότυπο Skytop είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι της BMW τα τελευταία χρόνια. Οι όμορφες αναλογίες του αμαξώματός του, η διαμόρφωση της μάσκας (με την κλασική «μύτη καρχαρία» της εταιρείας) και των εκεί LED φώτων είναι εμφανή στοιχεία.



Επίσης, τα χαρακτηριστικά ανοίγματα-«νεφρά» της εταιρείας στη μάσκα πλέον επιστρέφουν στην αρμονική εμφάνιση και ξεφεύγουν από την έντονη κριτική που έχει ασκηθεί στη γερμανική εταιρεία σε αυτόν τον τομέα στα πρόσφατα μοντέλα της.



Το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα κομψό και συμβάλλει στο να δείχνει το Skytop πολυτελές. Η διαμόρφωση του προφυλακτήρα και η συμμετρική εμφάνιση συνοδεύεται με τα επίσης λεπτά LED φώτα.



Όπως ανακοίνωση η BMW, το πρωτότυπο έχει κάτω από το καπό του τον κινητήρα της M8 Competition, δηλαδή τον twin turbo V8 χωρητικότητας 4,4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 625 ίππους/6.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 750 Nm/1.800-5.800 σ.α.λ.



To Skytop είναι ένα πρωτότυπο το οποίο θα θέλαμε να το δούμε να μπαίνει σε διαδικασία παραγωγής. Είναι ένα αυτοκίνητο που αξίζει να υπάρχει στην ιστορία της BMW.

Suzuki Vitara

 Η αντιπροσωπεία της Suzuki ενημέρωσε σχετικά με τις τιμές του ανανεωμένου μικρού SUV, καθώς διατίθεται προς παραγγελία στην ελληνική αγορά.
Το Suzuki Vitara σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά το περασμένο έτος και συνεχίζει

Ισπανία και Πορτογαλία: Δεν απειλείται πια με εξαφάνιση ο ιβηρικός λύγκας

 Mακριά από τον κίνδυνο εξαφάνισης βρίσκεται πλέον ο ιβηρικός λύγκας, μιας και οι πληθυσμοί του άγριου ζώου έχουν πλέον επανέλθει σε μη ανησυχητικά επίπεδα στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Απόστολος Λύτρας: Σερί πλειστηριασμών μετά τη μεζονέτα και για γραφεία στην Αθήνα

Με σερί πλειστηριασμών βρίσκεται αντιμέτωπος ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που κατηγορείται για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σαουδική Αραβία: Εκατοντάδες νεκροί από θερμοπληξία κατά τη διάρκεια του προσκηνύματος Χατζ

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και χιλιάδες έχουν νοσηλευτεί για θερμοπληξία κατά τη διάρκεια του ετήσιου μουσουλμανικού προσκυνήματος Χατζ στη Μέκκα, καθώς οι θερμοκρασίες φτάνουν έως και τους 49 βαθμούς Κελσίου.

Άλκης Δαυίδ: Αποζημίωση – μαμούθ $900 εκατ. για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης – Διαψεύδει ο Δαυίδ

Αποζημίωση-μαμούθ 900 εκατ. δολαρίων καλείται να πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της Coca-Cola Άλκης Δαυίδ σε μια γυναίκα η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση. Ωστόσο ο ίδιος ο κ. Άλκης Δαυίδ με αναρτησή του στα social media διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιας εντολής αποζημίωσης, αναφέροντας πως πρόκειται για fake news και ότι αποτελούσε απλά πρόταση ενός δικηγόρου.

Κωνσταντινόπουλος σε Ανδρουλάκη: Δεν φοβάμαι τη διαγραφή

Απάντηση στις αναφορές του Νίκου Ανδρουλάκη περί διαγραφών έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, απαντώντας στις απειλές του προέδρου του κόμματος περί διαγραφών.

Ο ουρανοξύστης-φάντασμα που στοιχειώνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν


Ο «Καταραμένος Πύργος» είναι ένα ακατοίκητο ξενοδοχείο ύψους 330 μέτρων και 105 ορόφων που στοιχειώνει την Πιονγιάνγκ και τους κατοίκους της εδώ και σχεδόν 4 δεκαετίες.

Απειλούσε τη σύντροφό του με βίντεο ερωτικού περιεχομένου

  Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας άντρας που απείλησε τη νεαρή σύντροφό του ότι θα δημοσιεύσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την ίδια, ενώ δε δίστασε να μεταβεί στο κατάστημα ρούχων που εργάζεται και να την απειλήσει πως θα την ξυλοκοπήσει.

Κλιματική αλλαγή: Αυξάνει τα τοξικά φύκη σε θάλασσες και ποτάμια

Συναγερμό εξέπεμψαν οι υγειονομικές αρχές της πολιτείας Νεμπράσκα και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) μετά την εμφάνιση τοξικών αλγών σε λίμνες της

Αφελείς τουρίστριες μπήκαν στη ζώνη αποκλεισμού του Τσερνόμπιλ και πόζαραν δίπλα στο πιο ραδιενεργό αντικείμενο

 Δύο τουρίστριες που επισκέφθηκαν τη ζώνη αποκλεισμού του Τσερνόμπιλ πόζαραν δίπλα σε ένα από τα πιο ραδιενεργά αντικείμενα που βρίσκονται ακόμη εκεί.

Κρίσι Τέιγκεν: Φοβάται πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα την «κυνηγήσει»

Η Κρίσι Τέιγκεν παραδέχτηκε πως φοβάται πώς θα της συμπεριφερθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, σε περίπτωση που επανεκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ξυλοκόπησαν άγρια και δάγκωσαν ελεγκτή εισιτηρίων σε λεωφορείο

Προβληματισμό εγείρει η επίθεση που δέχτηκε ελεγκτής εισιτηρίων σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ από επιβάτες.

Κειμήλια από την Δυναστεία των Μινγκ ανακαλύφθηκαν σε ναυάγια

Μια μεγάλη, ιστορικής σημασίας ανακάλυψη έκανε η Υπηρεσία Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κίνας, αφού σε ναυάγια πλοίων βρήκαν σχεδόν 1.000 πολιτιστικά κειμήλια που χρονολογούνται

Νεκρός 19χρονος μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό - Eγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Χανίων 19χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος μετά από σύγκρουση Ι.Χ αυτοκινήτου με φορτηγό όχημα στο χωριό Βάμος

Euro 2024: Πορτογάλος δημοσιογράφος τσακώθηκε live με αραβόφωνους οπαδούς

Σε καβγά σε ζωντανή μετάδοση με ομάδα οπαδών νεαρής ηλικίας τους οποίους ο ίδιος χαρακτήρισε αραβόφωνους, μπλέχτηκε πορτογάλος δημοσιογράφος τη Δευτέρα.

Οι πρώτες ώρες του Λύτρα στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Σε κελί της έκτης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που προφυλακίστηκε μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί για την κακοποίηση της συζύγου του. Ο Απόστολος Λύτρας που έχει βρεθεί

Συνελήφθη ο Ηγούμενος της Μονής Αββακούμ για οικονομικές απάτες

Η υποδιεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος της κυπριακής Αστυνομίας, συνέλαβε πριν λίγο τον Ηγούμενο της Μονής Αββακούμ, Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο.

Λάρισα: Τον τράβηξαν έξω από αυτοκίνητο, τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν 370 ευρώ

Συνελήφθησαν χθες Δευτέρα το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ιδρώνετε πολύ; Η εξήγηση κρύβεται στο μέγεθος του σουτιέν – Δεν είναι αυτή που νομίζετε





  Σύμφωνα με την κοινή πεποίθηση, μεγάλο στήθος και άσκηση είναι δύο πράγματα που δεν φαίνεται να ταιριάζουν καλά - Κι όμως, μια νέα μελέτη φέρνει στο φως ανατρεπτικά δεδομένα, που θα αλλάξουν όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα

Cartier Love


Instagram.com/store1969 Gary Bernstein's photograph of Aldo Cipullo's Love Bracelet at the Museum of Modern Art, New York City.

Ντόναλντ Σάδερλαντ: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιό

 Σύμφωνα με το Variety, την είδηση έκανε γνωστή το πρακτορείο CAA, που τον εκπροσωπούσε. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, αλλά ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ενδιαφέρον της Ελβετίας για την επανενεργοποίηση του σιδηροδρομικού δικτύου Πελοποννήσου

Την προοπτική σταδιακής επανεργοποίησης του ιστορικού μετρικού σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου, που είναι το μακρύτερο ανάλογο δίκτυο στην Ευρώπη, συζήτησαν ο

ΕΟΔΥ: Εντοπίστηκαν πέντε νέες παραλλαγές κορωνοϊού, αύξηση στις εισαγωγές - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης

Αύξηση συνεχίζει να καταγράφει η θετικότητα για SARS-CoV-2 στην κοινότητα. Ο αριθμός των εισαγωγών με λοίμωξη COVID-19 παρουσίασε αύξηση, φτάνοντας τις 324. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για το διάστημα 10 έως 16 Ιουνίου, εντοπίστηκαν και στη χώρα μας τα νέα παραλλαγμενα στελέχη του ιού.

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε άλλα τέσσερα καταστήματα της αλυσίδας ρούχων Η&Μ - Δεν διαβίβαζαν αποδείξεις

 Άλλα τέσσερα καταστήματα της γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας ρούχων έκλεισαν για δύο ημέρες από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Ο λόγος; Εξέδιδαν, αλλά δεν διαβίβαζαν αποδείξεις στην ΑΑΔΕ.

Σύλληψη 73χρονου που κυκλοφορούσε ελεύθερος αν και είχε καταδικαστεί σε 28 χρόνια φυλακή

Χειροπέδες σε έναν 73χρονο πέρασαν οι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τον οποίο

Ντόναλντ Τραμπ: Εκθρονίζεται από τον Μπάιντεν σε δημοσκόπηση του Fox News

 Δύο μονάδες πίσω από τον Τζο Μπάιντεν βρέθηκε για πρώτη φορά από τον περασμένο Οκτώβριο ο Ντόναλντ Τραμπ, στην δημοσκόπηση του Fox News για τις προεδρικές εκλογές.

Ιταλία: Η μαφία επικεντρώνεται πλέον «στη διαφθορά απ' ό,τι στη βία»

Τα ιταλικά συνδικάτα του οργανωμένου εγκλήματος επικεντρώνουν όλο και περισσότερο στη διαφθορά και τη διείσδυση στη νόμιμη οικονομία και λιγότερο στη βία, σύμφωνα με έκθεση

Αυτή είναι η μάσκα που θα φορέσει ο Εμπαπέ στο Γαλλία - Ολλανδία -φωτος

 
Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο παιχνίδι των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εναντίον της Ολλανδίας, έχοντας υποστεί κάταγμα στη μύτη του στην νίκη (1-0) επί της Αυστρίας, δήλωσε σήμερα (20/6) ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν.

Diddy: Επέστρεψε το κλειδί της Νέας Υόρκης μετά από αίτημα του δημάρχου

Το βίντεο με τον Diddy να ξυλοκοπάει την πρώην σύντροφό του, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, φαίνεται πως έχει αρχίσει να επιδρά αρνητικά στην καριέρα του.

Συνελήφθη στη Βάδη-Βυρτεμβέργη μέλος του ISIS ενώ διεξάγεται το Euro 2024

 Άνδρας που θεωρείται ύποπτος για τρομοκρατία ως μέλος του «Ισλαμικού Κράτος» συνελήφθη στο γερμανικό κρατίδιο Βάδη-Βυρτεμβέργη, λίγες ώρες αφότου υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ασφαλείας προειδοποίησαν για την απειλή ισλαμικών εξτρεμιστικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια του Euro 2024.

Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη

Λάτρης των πολυτελών διακοπών και της ωραίας ζωής φαίνεται πως είναι η αστυνομικός που υπηρετούσε στη Μύκονο και συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε μια χρυσή αλυσίδα από μία κρατούμενη συριακής καταγωγής.

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε σε βάρος Κούγια για τις δηλώσεις κατά Κασσελάκη

 Ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήσης Κωνσταντίνου, άσκησε αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του αναφορικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Zorba the Greek - The Final Dance

Huge symphonic & choir flashmob - Budapest, Hungary - Bánk Bán's Aria, My homeland, my homeland

BMW

 Η βιώσιμη τεχνολογία συναντά το ακραίο design σε ένα σκάφος που θυμίζει VIP lounge που ίπταται αθόρυβα πάνω από τα κύματα.  Για τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ιδίως εκείνες που ασχολούνται με το premium κομμάτι της αγοράς, είναι θέμα κύρους η παρουσία σε χώρους

Αρχειοθήκη ιστολογίου