Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Στο νοσοκομείο για επείγουσα επέμβαση ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Από τα τηλεοπτικά πλατό και τα θεατρικά σανίδια στους θαλάμους των νοσοκομείων. Ο δημοφιλής ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης εισήχθη πριν από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο
Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου υπεβλήθη σε επείγουσα αγγειοπλαστική επέμβαση.
Οπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του χάρη στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση του ιατρικού προσωπικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα ή αύριο. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, που την περίοδο αυτή τον απολαμβάνουμε στη μικρή οθόνη ως «Beautiful» στην κωμική σειρά του Mega «Με τα παντελόνια κάτω», πολύ σύντομα θα «ανέβει» και στο θεατρικό σανίδι, μια και θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της νέας θεατρικής παραγωγή του Ακροπόλ με τίτλο «Αγριος σπόρος», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου. Ωστόσο μετά την περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού είναι άγνωστο ακόμη αν η έναρξη των παραστάσεων θα γίνει κανονικά ή θα πάρει μικρή αναβολή.
Το θεατρικό έργο, που έχει γράψει ο Γιάννης Τσίρος, θα διαδεχθεί στην Κεντρική Σκηνή του Ακροπόλ τον «Εμπορο της Βενετίας», που ρίχνει αυλαία στις 9 Μαρτίου. Ο «Αγριος Σπόρος» είναι ένα σύγχρονο ανατρεπτικό κείμενο που σκηνοθετεί ο Τσέζαρις Γκραουζίνις.

www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου