Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Σπάτα, Άρτεμις - «Ο δήμος μας έχει πληρώσει αρκετά την οικολογική και περιβαλλοντική υποβάθμιση του...» ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Απάντηση στο από 27-02-2014 Δελτίο Τύπου του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος
05.03.2014
Στην Ελλάδα, τη χώρα της δημοκρατίας, το πολίτευμα είναι δημοκρατία και δημοκρατία θα πει συμμόρφωση με την άποψη και απόφαση των πολλών. Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος αποφάσισε κατά πλειοψηφία και ορθώς έπραξε, ότι η κατασκευή Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) στο Πλατύ Χωράφι δεν είναι η κατάλληλη λύση στο
μείζων πρόβλημα του αποχετευτικού. Δε χρειάζεται να είναι κανείς περιβαντολλόγος για να καταλάβει ότι η απορροή των υγρών αποβλήτων του ΚΕΛ στη θάλασσά μας θα είναι καταστροφική.
Υπάρχουν πολλά ΓΙΑΤΙ που πρέπει να απαντηθούν:
  • ΓΙΑΤΙ ο δήμαρχος απαξιώνει τη δημοκρατία και δεν αποδέχεται τη γνώμη της πλειοψηφίας.
  • ΓΙΑΤΙ ο δήμαρχος προσπαθεί την τελευταία στιγμή, παραμονές εκλογών, να δρομολογήσει ένα τόσο μεγάλης κλίμακας έργο παρά την αντίθετη απόφαση τόσο του Δημοτικού συμβουλίου όσο και των Τοπικών συμβουλίων.
  • ΓΙΑΤΙ ο δήμαρχος επιτίθεται με τέτοια σφοδρότητα κατά αυτών που έχουν άλλη άποψη.
  • ΓΙΑΤΙ ο δήμαρχος έσπασε 3 χρόνια σιωπής κι αφάνειας για να χρησιμοποιήσει προσβλητικές εκφράσεις και όρους που ξεφεύγουν κατά πολύ από μια σοβαρή και πολιτισμένη αντιπαράθεση και μάλιστα ενόψει δημοτικών εκλογών.
Οι δικές μας θέσεις είναι ξεκάθαρες :
  • Λέμε ΝΑΙ στην άμεση κατασκευή αποχετευτικών δικτύων και στην επίλυση του αποχετευτικού με άμεση σύνδεση με την Ψυτάλλεια.
  • Εμμένουμε και στηρίζουμε την άποψη της πλειοψηφίας που δεν εγκρίνει ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και απορροή υγρών αποβλήτων στη θάλασσά μας.
  • Θέλουμε να τελειώσει τώρα το αίσχος των βόθρων και των βοθρολυμάτων που μας πάνε δεκαετίες πίσω.
Ο δήμος μας έχει πληρώσει αρκετά την οικολογική και περιβαλλοντική υποβάθμιση του από τη λειτουργία του Αεροδρομίου. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Οι κάτοικοι της γειτονικής Κερατέας βγήκαν στους δρόμους και αγωνίστηκαν για να σώσουν τη περιοχή τους από την οικολογική καταστροφή. Το ίδιο θα κάνουν και οι συμπολίτες μου με τους νέους μπροστά για ένα δήμο που πονάμε, για έναν δήμο που αγαπάμε.
Ραφτοπούλου Άννα
Δημοτική Σύμβουλος Σπάτων- Αρτέμιδος
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Σπάτων -Αρτέμιδος

39 σχόλια:

  1. Να προλάβω να κάνω τη διόρθωση .....ο,η μείζων τ μείζον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ οτι το θέμα δεν είναι αν το μείζον γράφεται με όμικρον ή με ωμέγα. Θεωρώ οτι το θέμα είναι αν μπορεί η Άννα Ραφτοπούλου να φτιάξει έναν συνδυασμό αποτελούμενο απο νέους ανθρώπους που δεν έχουν "βεβαρημένο" ιστορικό. Μέχρι στιγμής, όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί αποτελούνται απο άτομα που έχουν αφήσει την αρνητική πινελιά τους και με το παραπάνω στη πόλη μας. Δεν γνωρίζω για τα Σπάτα, αλλά για στην Αρτέμιδα αν επιβεβαιωθούν οι φήμες περι στελέχωσης συνδυασμών... πάμε για κηδείες!!

      Μακάρι η Ραφτοπούλου να μείνει μακριά απο όλους αυτούς τους ανθρώπους! Δεν γνωρίζω αν θα το πετύχει, μιας και τα χτυπήματα που θα δεχτεί απο το κατεστημένο θα είναι κάτω απο τη μέση, αλλά αν πετύχει θα είναι σπουδαίο για όλους μας!

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς!

      Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ορθογραφικό, ούτε συντακτικό. Το πρόβλημα λέγεται δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος και σε αυτό πρέπει όλοι να εστιάσουμε. Στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει μια υποψηφιότητα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μένει να δούμε αν μπορεί να καλύψει τα κενά του και σηκώσει το ανάστημά του στους ώριμους συνδυασμούς (ή γηρασμένους?) που θα έχει να αντιμετωπίσει.

      Αλλά το θέμα δεν είναι ούτε το αν η κ.Ραφτοπούλου θα μπορέσει να κερδίσει τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ας είναι δήμαρχος όποιος επιλέξει ο λαός να είναι. Το ζητούμενο είναι η προσφορά. Η πραγματική προσφορά. Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ προσφορά. Η ουσία δηλαδή.

      Οι ψηφοφόροι θα σταθμίσουν όλα τα δεδομένα και θα αξιολογήσουν τον πλέον κατάλληλο. Ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος γύρω στο 30% είναι τα λεγόμενα κουκιά (έτσι τα αποκαλούν οι υποψήφιοι που τα "σέρνουν"), που αποτελούν τους σίγουρους ψήφους και είναι προιόν ρουσφετιών και εξυπηρετήσεων (απο κομματικούς μηχανισμούς, διοικητικές γνωριμίες, δημοτική εξουσία) . Το υπόλοιπο 70% θα επιλέξει σύμφωνα με άλλα κριτήρια. Αυτό το 70% είναι και το ποσοστό που θα κρίνει και το νικητή των εκλογών.

      Διαγραφή
  2. Το περιβαντολλόγος από που βγαίνει???Μήπως έπρεπε να είναι περιβαλλοντολόγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιβαλλοντολόγος είναι το σωστό. Ο όρος περιβαντολόγος είναι αδόκιμος αλλά χρησιμοποιείται εσφαλμένα απο τους περισσότερους. Μπορεί να διαπιστωθεί και απο ενα google search.

      Απο εκεί και πέρα καλό θα ήταν να κάνουμε σχόλια επι της ουσίας και επι του περιεχομένου του κάθε κειμένου και όχι επι ενός αμφισβητούμενου λάθους της ελληνικής γλώσσας.

      Διαγραφή
  3. Εστω και δεκα ημερες μετα εστω και τελευταια αντεδρασε στο Δελτιο τυπου του Δημαρχου για την αποχετευση. Παντως αυτα δεν ειναι πολιτικα αντανακλαστικα νεου ανθρωπου δεκα ημερες για μιση σελιδα κειμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω πω πόσο πικρόχολο σχόλιο..Πάλι καλά που μια απλή δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος μιας ομοσπονδίας συλλόγων τοποθετήθηκε...

      Διαγραφή
    2. Και υποψηφια Δημαρχος Σπατων Αρτεμιδος. Γιαυτο και εξεταζουμε τα πολιτικα αντανακλαστικα. Βεβαια περμενουμε ακομα το ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να κλεισουμε το κυκλο!

      Διαγραφή
    3. Είναι υποψήφια?Δεν το γνώριζα,Αλλιώς υπογράφει το κείμενο.Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση?

      Διαγραφή
    4. Τα αντανακλαστικά άσε να τα έχουν οι πολιτικάντηδες με τα οργανωμένα επιτελεία τους... που για να τα εξοφλήσουν θα πρέπει να πιούν το αίμα του ταμείου του δήμου όταν βγούν! Και αν δεν βγούν να περιμένουν την επόμενη για ακόμα μια θεατρική παράσταση αποπροσανατολισμού και συκοφαντίας!

      Διαγραφή
    5. Γιατί η συγκεκριμένη δεν έχει επιτελείο δεν έχει επικοινωνιολόγο με τα ''γαρύφαλα'' και παλαιότερα με τις ''ελιές'' δουλευόμαστε. Δεν θα χαλάσει κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ ήδη άρχισε με τα λουλούδια και ολοσέλιδες σε εφημερίδες στην μια σελίδα το αρθρο στην άλλη η διαφίμηση της εταιρίας του μπαμπά. διαφίμιση.

      Διαγραφή
    6. διορθώνω Διαφήμιση

      Διαγραφή
  4. Χθες μοιρασαν γαρυφαλα με καρτελακι που ελεγε χρονια πολλα η και δηλωνε υποψηφια Δημαρχος αυτο βεβαιως δεν το ειδα με τα ματια μου. Σιγουρα ομως προσεγγισαν γνωστη μου για να βαλει στον συνδιασμο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περσινα ξυνα σταφυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να και μια ανακοίνωση μακριά απο τις πολιτικές σκοπιμότητες και το ξύλινο λόγο της προηγούμενης δεκαετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω για πολιτικές σκοπιμότητες κτλ, αλλά είναι το πιο ξεκάθαρο και ουσιαστικό κείμενο που έχω διαβάσει τελευταία! Είμαι 20 ετών και ίσως δε μπορώ να κρίνω, αλλά σίγουρα θα ψηφίσω την Άννα γιατί είναι καινούργια , ευγενική και φυσικά πολιτικός μηχανικός (είμαι φοιτήτρια φιλοσοφικής). ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε θα ψηφίσω τους ίδιους κοτσαμπάσηδες που υποστηρίζουν κάποιοι εδω μέσα!

    ΑΝΝΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΑΝΑΣΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολιτικός μηχανικός που ως τωρα από τις θέσεις που κατείχε ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ???Υπερ των αυθαιρέτων στην Β1 ζώνη?? Επειδή είσαι 20 χρονών καλό θα ήταν να παρακολουθούσες και να συμμετείχες πιο ενεργά στα κοινά.

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ...ΠΟΝΗΜΑ?
    Εγω θελω να ερωτησω τον μπλογκιτη που γραφει τρια σχολια απανωτα ,για το ιδιο θεμα .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ PAGE DOWN συνεχως?Ειτε ενα ,ειτε τρια, το πιασαμε το υπο νοουμενο,τσαμπα κουραζεται.

    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ 10 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για τα νεα φρουτα ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ απο το προηγουμενο λογοτεχνικο κειμενο ,εκεινο με το αληστου μνημης
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ.....
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ?Αναρτημενα ειναι απο δεκαημερου και απαντηση δεν εχω παρει.
    ΕΙΔΑΤΕ ?Ενα σχολιο 3 θεματα το τριτο με 10 υπο θεματα....
    οικονομια αγαπητε οικονομια λογων ......και σχολιων ......δεν γραφουμε εκθεση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαφήμιση
    Τα blog είναι συνήθως αντισυμβατικά τα ‘’πληρωμένα’’ σχόλια μέσω επικοινωνιολόγων φαίνονται από χιλιόμετρα. Αγαπητέ επικοινωνιολόγε άλλαξε λογική όταν παίζει σε αυτούς τους χώρους. Τα κείμενα και τα σχόλια δεν πρέπει να είναι του ίδιου στυλ με τις εφημερίδες που στην ουσία είναι μονόλογος προς το πλήθος. Τα σχόλια του στυλ «εγώ αυτή θα ψηφίσω», «είναι τέλεια», «με έκανε ευτυχισμένη με το γαρύφαλλο που μου μοίρασε» είναι τελείως λάθος επικοινωνιακή τακτική. Τα άρθρα εκθέσεις ιδεών το ίδιο. Απουσίαζε από του χώρους αυτούς(blog) τρία χρόνια σαν αντιπολίτευση, η ξαφνική της εμφάνιση μέσω λογοτεχνικών κειμένων είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΕΕΛΑΑΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΑΚΙΑ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΤΑΝΕ.ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ;ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΑΡΚΟΥ,ΤΗΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΖΕΖ.Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΠΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΡΑ,ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ.ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ.Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΠΟΛΥ ΣΠΑΓΓΟΣ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...ΚΑΣΙΜΗ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΚΕ,Η ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ... ΣΑΝ ΓΙΔΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΟΥΤΣΑ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ..

      Διαγραφή
    3. 8 12 = 8 15 =8 17
      ΝΕΑ ΗΘΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ.

      Διαγραφή
    4. Αφήστε τον να βρίσει και άλλο αυτός ρεζιλεύεται. Δύσκολη η κριτική των blog για αυτούς που δεν την αντέχουν. Αυτό αφορά όλες τις πλευρές και καλό είναι να γίνεται κριτική για τα πολιτικά θέματα και τις προεκτάσεις τους και όχι για τα προσωπικά είτε είναι ο Δήμαρχος, ο Μάρκου, η Ραφτοπούλου, η Ντελάκη.

      Διαγραφή
    5. Θα πρέπει επιτέλους να παρέμβουν οι διαχειριστές του blog και να αφαιρούν κάθε post που περιλαμβάνει προσβλητικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς. Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι με αυτό το τρόπο απαξιώνεται το blog στο οποίο υποτίθεται οτι έχουν αφιερώσε ώρες απο τη ζωή τους και την εργασία τους?

      Εκτός και αν το έχουν βάλει στον αυτόματο και δεν τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο των κειμένων. Είναι δυνατόν η φρασεολογία του 8:12 να μένει έτσι και να μη διαγράφεται?

      Απο την άλλη όμως θα διακρίνω και κάποιες σκοπιμότητες κυρίως απο τη πλευρά του κ. Αριστογείτων. Με εκπλήσσει το γεγονός οτι καταδίκασε ορθώς (και όπως οφείλουμε όλοι να πράξουμε) τον 8:12 και δεν είπε τίποτα απολύτως για τον 2:12 ο οποίος αποκάλεσε ανθρώπους καράφλα, γίδα, τοκογλύφο και έφτασε στο σημείο να πεί οτι μια υποψήφια πολιτεύεται για να βρεί γαμπρό! Και σας ερωτώ κύριε Αριστογείτονα, εδώ δε θα πάρετε θέση? Εδώ δε θα καταδικάσετε το περιεχόμενο? Γιατί δεν παίρνετε θέση σε αυτή τη περίπτωση? Απλά θεωρώ οτι δεν το προσέξατε - σε καμία περίπτωση δε θέλω να φανταστώ οτι έχετε κατευθυνόμενη και μονομερή κριτική.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητε V θα το ξαναπω γιατι δεν οτι στα blog φαινονται τα ''στημενα σχολια'' απο χιλιομετρα. Εχεις απολυτο δικιο για τις κακοηθειες και τους προσωπικους χαραχτηρισμους. Απο κει και περα και τα ''στημενα σχολια'' ειναι και αυτα σε ενα blog λαθος τακτικη ο Αριστογειτονας αν και με εκνευριζει μερικες φορες γραφει το blog χρονια δεν ξεκινησε προχθες οπως εσυ. Το ξερουμε το τι παιχνιδι παιζεις εσυ πρεπει να δουμε αν και φενεται.

      Διαγραφή
    7. ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
      ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΥΔΑΙΟ.
      Σας τον αφηνω .Θα κουραστητε ομως ΤΣΑΜΠΑ.Δεν γινεται ακομα μεταμοσχευση εγκεφαλου.

      Διαγραφή
  11. αρχαιολατρης ροκας Αριστογειτων10 Μαρτίου 2014 στις 2:50 μ.μ.

    ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ .
    ΟΠΩΣ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.
    Δυο φορες ψηφισαν ΥΠΕΡ στο μνημονιο συνεργασιας, ΞΥΠΝΗΣΑΝ και ψηφισαν κατα.
    Αργησαν να ξυπνησουν και να διαπιστωσουν οτι η ομοσπονδια ,δεν ειχε παρει το οκ απο το πρωτοδικειο.Ξυπνησαν και πανε τωρα.
    ΞΕΧΑΣΑΝ να απαντησουν στο δελτιο τυπου πανω απο δυο εβδομαδες ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ και μας καλουσαν να .....ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ.....
    ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΠΑΛΙ.
    ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ξυπνημα τρεις μηνες πριν τις εκλογες ......ουκ επικοινωνιολογου ...σοφου.
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ .ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ 2 12 ΜΠΟΓΙΑ με το ελαχιστο μποι τον ΝΑΝΟ της Λουτσας που ρυπαινει ασυστολως, με βρωμερα προσωπικα σχολια κουτσομπολιστικα,με αγνοια της ελληνικης .....
    ΚΑ ΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΜΕΝΟ εχει να σχολιασει και να ψηφισει ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ?Μονο τετοια χαμενα διαθετει η Λουτσα?
    Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Εξηγηθηκαν ολα.
    Προεκλογικη εκστρατεια με ορους 1950 με ονειρα και ονειρωξεις,με κατινιες και με βρωμιες,
    Το μονο ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?
    Η μοιραια ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ παρμενη απο την λαικη σοφια .
    ΚΟΥΚΙΑ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΚΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ
    τοσο απλα και ξεκαθαρα ειναι για εμενα τα προεκλογικα σας τερτιπια.
    ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΛΗΚΕΥΕΙΣ
    Για να σε χαιρετουν και αυτοι
    οταν θα ΞΕΠΕΖΕΥΕΙΣ
    Προς το παρον
    χαιρετατε μας τον πλατανο
    ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΤΕΡΕΙ......

    WAKE ME UP.....
    Ασμα ροκ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αριστογειτων ο Κασιμικος10 Μαρτίου 2014 στις 8:17 μ.μ.

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΣΙΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η βλακεια του 8 17 δεν εχει ορια...εντελως ακαταλογιστος.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ......
    Ραβδος εν γωνια αρα....βρεχει
    ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΩΣΙΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΟΥΤΣΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΚΩΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κα.Ραφτοπούλου "v 11-3-14 9.46"γιατί πρέπει να διαγράψει το μπλογκ,τα αρνητικά,και χλευαστικά σχόλια,που γράφονται στα γελοία,ανούσια,εως ηλίθια δημοσιεύματα Δηλώσεις,του κάθε υποψηφίου Σωτήρα μας;Όλοι εσείς οι πολιτευτάκηδες θα θέλατε μια ελευθερία Τύπου σαν την 7ετιά,όμως δυστυχώς οι καιροί άλλαξαν.
    Μαζευτήκαμε σε αυτό το μπλογκ γιατί μας αφήνει να λέμε αυτό που θέλουμε,και δυστυχώς αυτά που λέγονται εδώ είναι τα ευρέως γνωστά στο μαντρί ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ.Εαν σας πειράζουν τα σχόλια αλλάξτε εσείς την δημόσια εικόνα σας,να μην μπορούν πλέον να λένε τέτοια σχόλια.
    Το Καφενείο της εποχής μας είναι τα μπλογκς.
    Αυτό είναι το επίπεδο της Λούτσας,όμως δεν ειναι αποκλειστικό προνόμιο της Λούτσας,και στα μπλογκς που ασχολούνται με επιστημονικές κοινότητες,που είμαι μέλος το ίδιο επίπεδο,επικρατεί,να μην πω και χειρότερο.
    Φυσικά υπάρχουν και τα χειραγωγούμενα Μπλόγκς που γράφουν κατά παραγγελία.Αυτό εδω το Μπλογκάκι έχει σπάσει κάθε προσδοκία,για Τοπικό μπλόγκ,έχει φτάσει στα 5.000 κλικ την ημέρα,εάν μας κόψει τα σχόλια,θα πάει εκεί που είναι και όλα τα άλλα 200,300 κλικ.Εσείς μας κλέβεται,μας κοροϊδεύεται,μας απαξιώνεται, και δεν μπορούμε εμείς,να σας προσβάλουμε,να θυμίσουμε στον Ψηφοφόρο ΠΟΙΟΣ είναι ΠΟΙΟΣ;
    Η έστω να σας βρίσουμε για να εκτονωθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε ΔΗΜΟΤΗ θα συμφωνήσω σε πάρα πολλά σημεία σε αυτά που είπατε. Σχεδόν σε όλα!

    ΌΜΩΣ κάνατε καταρχήν το λάθος να με αποκαλέσετε κ.Ραφτοπούλου. Τη κ.Ραφτοπούλου αφήστε την καλύτερα γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη κουβέντα μας. Προτιμώ να με αποκαλείτε με το ψευδώνυμό μου και κυρίως να μη με κάνετε γένους ... θηλυκού!

    ΕΠΙΣΗΣ απο την ανύπαρκτη ελευθερία του ΤΥΠΟΥ της επταετίας μέχρι τη σημερινή κατάσταση όπου ο καθένας μπορεί να χυδαιολογήσει ενάντια σε οικογένειες ή ενάντια σε άσχετα πρόσωπα απέχει πολύ! Πάρα πολύ! Θεωρώ οτι ο διάλογος μπορεί να γίνεται σε α μη τι άλλο πολιτισμένα πλαίσια και όπως είπε ο κ.Αριστογείτων να ασχολούμαστε με τη δημόσια εικόνα ενός υποψηφίου και όχι με τη προσωπική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.ΕΦΥΓΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ,ΑΛΛΑ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Π@@ΤΑΝΙΑ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΛΛΑ Η ΓΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΕΛΕΙ 70,80 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε 2:30 δεν έχω λόγια να πώ... Πραγματικά έμεινα έκπληκτος απο τον ορθό λόγο σου γεμάτο επιχειρήματα και τεκμιριωμένες απόψεις. Αλήθεια αυτή η γίδα ή η Μπάρμπι όπως την λες κατα καιρούς τι σου έχει κάνει και την έχεις τόσο άχτι?

    Κάτι με την ομοσπονδία έχει να κάνει σίγουρα, αφού αναφέρεσαι σε αυτή. Αλλά με τέτοιο λεξιλόγιο φοβάμαι οτι εσύ θα σταλείς στη φυλακή.

    Ντροπή πράγματι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τόσο ξεδιάντροπα τέτοιες λέξεις σε δημόσιο Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εξω οι επικοινωνιολογοι απο τα blog. V σωστα αυτα που λες για τις υβρεις αλλα εισαι παρα πολλη ''στημενος'' λαθος επικοινωνιακη τακτικη. Εχω και προβλημα με το κινητο με την οθονη και δεν γραφω σωστα τρωω λεξεις. Ασχημες οι υβρεις αλλα δυστυχως υπαρχουν οπως και ατομα που προβοκαρουν κατα παραγγελια με κυριλε τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε τι Οικονομίδης και κουραφέξαλα, η κυρία Ραφτοπούλου έχει μάνατζερ τον κ. Ζαν Κοέν. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ιστοσελίδα : http://www.cohen.gr/newsite/
    Οπότε το κορίτσι το "σπουδασμένο" δεν ξέρει να γράφει, του τα γράφει άλλος. Καταλάβατε τι δήμαρχο θα έχουμε αν βγει; Λέμε αν ......., που ευτυχώς δεν .....
    Κατά τα άλλα σας παραμυθιάζει για νέο αίμα, για ΑΝΑΣΕΣ, και άλλα ..... "κόλπα" ..... της αγίας οικογένειας των Ραφτοπουλέων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΑΑΑΑ ετσι εξηγουνται ολα τα ξενογλωσσα ψευδωνυμα ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑΣ.
    Το θεμα ΤΟΥΣ εινα ο Κασιμης..ΓΙΑΤΙ? Δυο υποψηφιοι απο την Λ ουτσα δεν μπορουν να πιασουν το εκλογικο μετρο γιατι θα μοιραστουν οι ψηφοι.Το εκλογικο μετρο εστω και για να βγαλεις ενα συμβουλο ειναι πανω απο 8%.Απο Σπατα δεν περιμενει σχεδον τιποτα.Εκει την εχουν αχτι, με τα σουσουμια της ομοσπονδιας που πηγε να τους καπελλωσει.
    Η μονη της ελπιδα να βγει ,μονη της και κανενας αλλος ειναι να μην υπαρχει αλλος στην Λουτσα.Αν βεβαια το νεο σχημα κατεβασει βαρυ ονομα στην Λουτσα δεν βγαινει ουτε συμβουλος,Αυτα λενε τα νουμερα και αφηστε να πληρωνουν τσαμπα επικοινωνιολογους για να τους δειχνουν ακομα πιο αχρηστους....με τις συμβουλες τους.Ρεντικολο την εχουν κανει μεχρι τωρα.Τι άνασσες και τι ανακτες τι ονειροπαρμενα κειμενα,τι σχολια στημενα ανα τριλεπτο του τυπου ...μπραβο ζητω προχωρα....
    εντελως δεκαετια του 50.Δεν πιανεις ετσι 8%.
    Δεν ξερω καν αν θα καταφερει να φτιαξει ψηφοδελτιο εκτος αν ειναι μεγαλο σοι.και κανει και μεταφραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μαλιστα...η Αννουλα θα φτιαξει το Δημο?ας παει να ξαναχτισει το τοιχακι που γκρεμισε για να βαλει το διαφημιστικο βρωμοτροχοσπιτο της εκει στο παρκακι στα φαναρια της Λουτσας που επειδη δεν μπορουσε να μπει γκρεμισε τον πετροχτιστο τοιχο να βγαλει και αδεια για το ρημαδι που τοποθετησε εκει και μετα να ζητησει να πολιτευτει...που θελει και Δημαρχια ξεκινωντας με παρανομιες τον προεκλογικο αγωνα!α ρε βουρδουλα που θελετε μερικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου