Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Γιάννης Ζουγανέλης: «Κάποιος που δεν με χωνεύει θα μπορούσε να ξεσπάσει στην κόρη μου»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Κάποιος που δεν με χωνεύει θα μπορούσε να ξεσπάσει στην κόρη μου»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης συστήνεται ως παρουσιαστής της εκπομπής «Hot Seat» στον ΣΚΑΪ, και δίνει μία συνέντευξη όπου μιλάει , μεταξύ άλλων, για την κόρη του,  Ελεωνόρα
Ζουγανέλη, τους φόβους του και τα λάθη του παρελθόντος. Πιστεύει πώς όχι μόνο το όνομά του, δεν άνοιξε τις πόρτες στην κόρη του Ελεωνόρα, αλλά αντίθετα πιστεύει πώς επειδή είναι πατέρας της, κάποιοι δεν θα τη βοηθούσαν. «Κάποιος, για παράδειγμα, που δεν με χωνεύει θα μπορούσε να ξεσπάσει στην κόρη μου, γιατί εγώ δεν έχω σωπάσει όλα αυτά τα χρόνια και τα "χώνω" γενικά για όλους και για όλα. Άρα υπάρχουν και εκείνοι που δεν συμφωνούν -για να μην πω κάτι άλλο- μαζί μου» είπε στο περιοδικό You.

Είναι αυστηρός πατέρας; «Δεν πιστεύω καθόλου στη λογική της αυστηρότητας. Είμαι ακριβώς το αντίθετο και συστήνω σε όλους τους πατεράδες να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά τους, γιατί αυτό τα κάνει πιο δυνατά», συμπλήρωσε.

Όσο για το ποιος είναι ο μεγαλύτερός του φόβος; «Είμαι πλέον 58 ετών. Φοβάμαι πολύ την έλλειψη ισορροπίας με την υγεία, την ασθένεια. Και δεν το φοβάμαι μόνο για εμένα αλλά και για όλον τον κόσμο», τόνισε και επεσήμανε: «Έχω πικραθεί από ανθρώπους με την ισοπέδωση, την έλλειψη σεβασμού τους. Έχω τη δική μου αφέλεια και καλοπιστία και το έχω πληρώσει αυτό» είπε στο You.

Τον έχουν αμφισβητήσει; «Βεβαίως, κάποιοι αμφισβήτησαν το ταλέντο μου, αλλά δε μ’ ενοχλεί αυτό. Δεν είμαι ματαιόδοξος. Μερικές φορές χαίρομαι όταν αυτοί που με αμφισβητούν έρχονται να με δουν και αλλάζουν άποψη. Γιατί η απριόρι αποδοχή δεν είναι και πολύ θεμιτή», παραδέχτηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης και κατέληξε ότι έχει κάνει πολλά λάθη, τα οποία δεν αποποιείται, για να τα χρησιμοποιήσει ως άλλοθι. Είναι με τα λάθη του και τα σωστά του, είπε στο τέλος.

 peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου