Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Γεγονότα του 2015 με την πένα του "Σίσυφου"

Επεισοδιακή και χωρίς προηγούμενο ήταν η κατάσταση που επεκράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο...
Διαβάστε περισσότερα »




Τη Δευτέρα (21.12.2015), στο Δημοτικό Συμβούλιο, συζητείται για πολλοστή φορά το θέμα της αποχέτευσης του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος... Διαβάστε περισσότερα »
ΚΕΛ! Γιατί δεν πρέπει να γίνει ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και ΠΩΣ θα αποτραπεί.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Διαβάστε περισσότερα »
11/12/2015 γράφει η σφραγίδα...που δεν φαίνεται...
Όπως σας είχα πει και προβλέψει ο Δημήτρης Μάρκου προσπάθησε να εκλεγεί και εξελέγη...Διαβάστε περισσότερα

Υλικό όπως μας διαβιβάστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο με το υπ' αριθ. πρωτ: 38808/30.11.2015 έγγραφο, "για ενημέρωση των δημοτών και... Διαβάστε περισσότερα »
Αθώος κρίθηκε από το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδας...Διαβάστε περισσότερα »

Όταν ανέλαβε η Νέα Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Μάρκου ήταν μπροστά μας το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας...Διαβάστε περισσότερα »
Αυτή τη κατάσταση βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι της Αρτέμιδας αλλά κανείς δεν διαμαρτύρεται, δεν κινητοποιείται ή απλά δεν δυσανασχετεί...Διαβάστε περισσότερα »
Πέρασε ένας χρόνος λοιπόν…Και τι χρόνος! Άγριος, δύστροπος, πικρός…Κύλησε σαν το νερό…Διαβάστε περισσότερα »
Ο δήμαρχος της απάτης και της αυθαιρεσίας ξεκίνησε την καριέρα του επιτέλους με πρόβα τζενεράλε την σύλληψη του και τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα με αυτόφορη διαδικασία...Διαβάστε περισσότερα »
Όλοι γνωρίζουμε τον κ.Τσαντήλα. Είναι πολύ παλιός και έμπειρος στα κοινά του δήμου μας. Πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για την ροπή που έχει στις κολοτούμπες και αυτό εξαιτίας...Διαβάστε περισσότερα »
Πρόλογος
Ο ένας χρόνος, μετά την ανάληψη καθηκόντων, είναι αρκετό διάστημα για να γίνει μια πρώτη αποτίμηση του έργου μιας νέας διοίκησης. Η σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου...Διαβάστε περισσότερα »
Το Κ.Η.Φ.Η. 500 τ.μ. για 25 άτομα στα Σπάτα "είναι έτοιμο", λένε!! Ακόμη, όμως δεν άνοιξαν οι πόρτες του...Διαβάστε περισσότερα »
Φωτογραφία: Giatrakos
Το όργιο της Ξαπλώστρας και της νομιμοποίησης της αυθαιρεσίας και καταπάτησης της Β1 ζώνης συνεχίζεται παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου για εφαρμογή των νόμων και της τάξης...Διαβάστε περισσότερα »
Κάποτε σ' ένα απομακρυσμένο χωριό της Αττικής, εκατομμύρια χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από τον πολιτισμό, γεννήθηκε ένα μαυριδερό αγοράκι με πολλά προβλήματα...Διαβάστε περισσότερα »

Δυο μέρες τα παιδιά αντίκρισαν εικόνες που μόνο σχολείο δεν θύμιζαν. Εικόνες από τριτοκοσμικές χώρες που συνήθως παρακολουθούν με τρόμο στις ειδήσεις. Διαβάστε περισσότερα »
Υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν ώστε όλοι οι Δημότες (και κυρίως οι γονείς των παιδιών της Αρτέμιδας) να είναι ενήμεροι για το θέμα της στέγασης των Σχολείων....Διαβάστε περισσότερα »
Στις 8/9/2015 ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου υπογράφει Σύμβαση για «Εργασίες συντήρησης και τοποθέτησης συστήματος πρόσβασης αναπήρων στην παραλία».
Γιατί τώρα; Διαβάστε περισσότερα »
Ένας άνθρωπος γνωστός αλλά κυνηγημένος μετά τη μεγάλη κομπίνα του χρηματιστηρίου πήγε και κρύφτηκε σε έναν άλλο...Διαβάστε περισσότερα »
Δύο φωτογραφίες που περιγράφουν τις προτεραιότητες και τις απόψεις αυτής της Δημοτικής Αρχής...Διαβάστε περισσότερα »
Μια πολύ διαφωτιστική εκπομπή. Παρακολουθήστε την και θα καταλάβετε πολλά...Διαβάστε περισσότερα »
Από αυτή την στιχομυθία μας λύνονται όλες οι απορίες για τους σχολιαστές στου παρόντος μπλογκ...Διαβάστε περισσότερα »
Πολλά λέγονται τις τελευταίες μέρες στον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος για το θέμα των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων και των τετραγωνικών που έχουν καταλάβει επιχειρηματίες 
Διαβάστε περισσότερα »
Μια εικόνα 1000 λέξεις. Εδώ, όμως πρόκειται για μια εικόνα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το δήμαρχο και την συμμορία του...Διαβάστε περισσότερα »
Σήμερα το πρωί, 10.08.2015, ο Δημήτρης Μάρκου πήγε να νομιμοποιήσει και να "εξαγοράσει" χρόνο για να δουλέψουν τα μαγαζιά του ανενόχλητα τον Δεκαπενταύγουστο...Διαβάστε περισσότερα »
Με "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ", η Δημοτική Αρχή Σπάτων, Αρτέμιδος καλεί σε σύσκεψη που θα γίνει αύριο, Τρίτη 11.8.2015 και ώρα 16:00 στα γραφεία του Δήμου Αρτέμιδος...Διαβάστε περισσότερα »
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ (ΑΝ)ΑΡΜΟΔΙΟ
Είναι ντροπή, ανθυγιεινό και απάνθρωπο να αναγκάζονται δημότες που έχουν την ατυχία να ζουν στην Αρτέμιδα να...Διαβάστε περισσότερα »
Να ένας αργόσχολος δήμαρχος!! Έκλεισαν οι τράπεζες και έχει ελεύθερο χρόνο, αφού δεν μπορεί να ασχοληθεί με μίζες... Διαβάστε περισσότερα »

Σήμερα, 03.07.2015 λάβαμε με email το ακόλουθο, ανυπόγραφο έγγραφο από το Γραφείου Τύπου του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος σχετικά με άρθρο του συνεργάτη μας "Σίσυφου" με τίτλο: "ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΣΤΕΜΙΔΟΣ 22.601,25€ για «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ» με «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ»"... Διαβάστε περισσότερα »
Ο Δήμαρχος μας χρειάστηκε κάποιον έμπιστο να μην τον καρφώσει για αμοιβές και χαριστικές εργασίες για τοποθεσίες που θα διαμορφωθούν...Διαβάστε περισσότερα »
Κάποτε στεγαζόταν η Βιβλιοθήκη της Αρτέμιδος. Πρόκειται για ένα θέμα που κανείς δεν εξήγησε και δεν απάντησε σε σοβαρά ερωτήματα που έχουμε θέσει εδώ και χρόνια:...Διαβάστε περισσότερα »
Ακόμη κανείς δεν έχει πάρει μέτρα...
«Ακούει κανείς;»
Τελικά, από ότι φαίνεται κανείς δεν ακούει χρόνια τώρα. Ο κ.Τσαντίλας στις 16/11/2011 έθιξε το σκανδαλώδες θέμα των αποζημιώσεων των Μυκηναϊκών Τάφων....Διαβάστε περισσότερα »
Άλλη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώθηκε. Πρόκειται για την 13η που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, στις 19/05/2015, αλλά δεν συζητήσαμε τίποτα για την προηγούμενη η...Διαβάστε περισσότερα »

Αυτές είναι εικόνες ενός δήμου που έχει Δήμαρχο έναν άνθρωπο που δεν κατοικεί στον Δήμο του. Δήμαρχος "επισκέπτης" δεν πρέπει να υπάρχει σε άλλο Δήμο της χώρας μας...Διαβάστε περισσότερα »
Κύριε δήμαρχε, με όλον τον σεβασμό που έχω στον θεσμό άλλα όχι στο πρόσωπο σας θεωρώ τον εαυτό μου υποχρεωμένο...Διαβάστε περισσότερα »

Επειδή με εκλιπαρούσαν οι φανατικοί οπαδοί σου (οι οποίοι, από ότι φαίνεται, η εκλογή σου γέμισε ορισμένων τις τσέπες ή τους...Διαβάστε περισσότερα »
Ακόμη και σε φρεσκο-στρωμένους δρόμους -που είναι σπάνιοι- υπάρχουν καινούργιες λακκούβες στην άκρη του...Διαβάστε περισσότερα »
Ο Δήμαρχος μέσα στην αγωνία του να επίδειξη έργο, έφτασε να κάνει ακόμη και αυτό.
Εξέθεσε δημοσίως τους δημότες του που τακτοποίησαν τις οφειλές τους προς το δήμο....Διαβάστε περισσότερα »

Συμπληρώθηκαν 6 ολόκληροι μήνες δράσης της νέας Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Δημήτρη Μάρκου και την παράταξη «Νέα Εποχή». Η αλήθεια είναι ότι βιώσαμε "Νέα Εποχή" και νέα ήθη...Διαβάστε περισσότερα »
1ο & 5ο Δημοτικά Σχολεία Αρτέμιδας
Πολύ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το Σχολικό Συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 1ο και 5ο Δημοτικά σχολεία. Η Διευθύντρια, κα Στουρνάρα παρουσίασε την ανάγκη για φύλαξη...Διαβάστε περισσότερα »

Πολύ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το Σχολικό Συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται τα: 1ο και 2ο Γυμνάσια και το Λύκειο Αρτέμιδος....Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου