Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Τραμπ: Η «τρελή αριστερή» Κάμαλα Χάρις έχασε την ψήφο των Καθολικών

 Ευθεία επίθεση στην Κάμαλα Χάρις έκανε με ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ, για την οποία έγραψε ότι έχασε την ψήφο των καθολικών ψηφοφόρων στις ΗΠΑ.Δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία αφού κατάφερε να χωρέσει σε ένα tweet από το CNN και τα (όπως έγραψε) fake news του μέχρι και τις αμβλώσεις. Και ο επίλογος σε αυτό το ελαφρώς ασυνάρτητο tweet: «Η Κάμαλα Χάρις είναι μια τρελή της ριζοσπαστικής Αριστεράς».

Όπως έγραψε ο Τραμπ:

«Η Καμάλα Χάρις έχασε τελικά την ψήφο των Καθολικών. Ο διωγμός κατά της Καθολικής Εκκλησίας από την ίδια και τους; Καθολικούς είναι άνευ προηγουμένου! Τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις βούλιαξαν σαν βράχος, τόσο στους Καθολικούς, όσο και σε άλλους.

» Γιατί άργησε τόσο πολύ; Ο RFK JR. πίεζε σκληρά τους Καθολικούς να ψηφίσουν ΤΡΑΜΠ. Η Καμάλα γελοιοποιήθηκε και πάλι χθες το βράδυ σε συνάντηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για τη συγκέντρωση χρημάτων και αυτό αφού είχε κάνει μια επίδειξη πολύ χαμηλού IQ σε μια FAKE NEWS συνάντηση με το κοινό από το CNN.

» Ήταν σχεδόν ασυνάρτητη, και ακόμη και ο παρουσιαστής Allison Cooper, ο οποίος δεν μπορούσε να την κάνει να βγάλει νόημα, ταράχτηκε. Η Καμάλα ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΒΛΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, στους 7, 8 και 9 μήνες, και ακόμη και εκτέλεση μετά τη γέννηση, και ο κόσμος δεν το έχαψε και δεν θα το χάψει ποτέ. Είναι μια τρελή της ριζοσπαστικής Αριστεράς!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου