Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Μαρούσι: Κουκουλοφόροι απείλησαν με πιστόλι και λήστεψαν δύο 19χρονους

Θύματα ληστείας έπεσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε περιοχή του Αμαρουσίου δύο νεαροί, 19 ετών, από κουκουλοφόρους που τους απείλησαν με πιστόλι.Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι δύο νεαροί στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, αντιλήφθηκαν να τους προσπερνούν δύο άτομα, επίσης νεαρής ηλικίας, που φορούσαν κουκούλες. Λίγα μόλις μέτρα παρακάτω σταμάτησαν και τους περίμεναν
Μόλις οι δύο 19χρονοι πλησίασαν, ο ένας από τους δύο δράστες έβγαλε από το εσωτερικό του μπουφάν του ένα πιστόλι, το έστρεψε προς το μέρος των δύο 19χρονων και είπε «παιδιά, δώστε ό,τι έχετε», ενώ ο συνεργός του τους ρώτησε εάν έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα. Οι δράστες άρπαξαν περίπου 45-50 ευρώ, που είχε σε χαρτονομίσματα ο ένας από τους δύο 19χρονους στο πορτοφόλι του, και στη συνέχεια διέφυγαν πεζή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έκαναν οι δύο νεαροί, οι δράστες ήταν μεταξύ 20 και 25 ετών, ενώ οι αστυνομικοί έστειλαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα πορτοφόλια των θυμάτων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι δράστες έχουν αφήσει κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα ή γενετικό υλικό. Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Tμήμα Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου