Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τεστ DNA για πλάκα αλλά τα αποτελέσματα που έλαβε του άλλαξε τη ζωή (vid)

Ένα ζευγάρι πριν από 17 χρόνια αποφάσισε να κάνει ένα τεστ DNA για πλάκα αλλά αυτό που ανακάλυψαν τους άλλαξε τη ζωή.Ένα ζευγάρι από τη Γιούτα βίωσε μια αποκάλυψη που άλλαξε τη ζωή του αφού έκανε ένα τεστ DNA για πλάκα, αποκαλύπτοντας μια συγκλονιστική αλήθεια που άφησε άναυδη ολόκληρη την οικογένειά τους.

Το 2007, ο Βάνερ και η Ντόνα Τζόνσον από το Σολτ Λέικ Σίτι υποβλήθηκαν σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης για να συλλάβουν το δεύτερο παιδί τους, αφού αγωνίστηκαν να το πετύχουν με φυσικό τρόπο. Ήταν πανευτυχείς όταν γεννήθηκε ο γιος τους και μοιράστηκαν ανοιχτά την ιστορία της σύλληψής του με εξωσωματική γονιμοποίηση καθώς μεγάλωνε.

Ωστόσο, περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, ένα δημοφιλές τεστ DNA «23andMe» που έκαναν έφερε μια απροσδόκητη ανατροπή στη ζωή τους. Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι ο πατέρας του γιου τους ήταν καταχωρημένος ως «άγνωστος», προκαλώντας σύγχυση και ανησυχία
Σε συνέντευξή της στο ABC4, η Ντόνα αφηγήθηκε τη στιγμή της ανακάλυψης: «Όταν εμφανίστηκαν τα αποτελέσματά μου που έδειχναν αμέσως δύο γιους και βλέποντας ότι ο μεγαλύτερος μας ήταν ετεροθαλής αδελφός του μικρότερου αδελφού του, μέσω εμού, καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Ένα επόμενο τεστ DNA επιβεβαίωσε τους φόβους τους: Ο Βάνερ δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας του γιου τους. Αντιθέτως, το ωάριο της Ντόνα είχε γονιμοποιηθεί με το σπέρμα κάποιου άλλου κατά τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.



«Υπήρχαν πολλά συναισθήματα που έπρεπε να επεξεργαστούμε, συμπεριλαμβανομένου του διαχωρισμού της αγάπης για τον γιο μας, η οποία δεν έχει αλλάξει, από το ζήτημα που αντιμετωπίζαμε», δήλωσε ο Βάνερ.

Η οικογένεια περίμενε ένα χρόνο προτού συζητήσει την αποκάλυψη με τον γιο τους, ο οποίος ευτυχώς δέχτηκε καλά τα νέα. Στη συνέχεια ο Βάνερ ξεκίνησε μια αποστολή για τον εντοπισμό του βιολογικού πατέρα του γιου του, χρησιμοποιώντας έρευνα και περαιτέρω εξετάσεις DNA.

Η έρευνά τους τους οδήγησε σε έναν άνδρα που ονομαζόταν Ντέβιν. Όταν ο Βάνερ επικοινώνησε με τον Ντέβιν και τον ρώτησε αν είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε εξωσωματική γονιμοποίηση, ο Ντέβιν επιβεβαίωσε ότι είχε υποβληθεί.


Οι δύο οικογένειες εργάζονται τώρα από κοινού για να κατανοήσουν την πλήρη έκταση του τι συνέβη και να περιηγηθούν στη νέα τους πραγματικότητα..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου