Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ο «απαλός» Πιστικίδης και ο «ανεπίδεκτος» Μισοκοίλης

 Ο «απαλός» Πιστικίδης και ο «ανεπίδεκτος» Μισοκοίλης
Παρά τις αντεγκλίσεις το χθεσινό συμβούλιο κύλησε σχετικά ομαλά, γρήγορα και εν πολλοίς συναινετικά κατά τις ψηφοφορίες.
Οι «πρωταγωνιστές» είχαν χαλαρή και περιπεκτική διάθεση σε αρκετές στιγμές, ωστόσο δύο φορές προκάλεσαν τα γέλια δημοτικών συμβούλων και παρισταμένων.




Το πρώτο περιστατικό έγινε όταν συζητήθηκε το θέμα της εκκλησίας της Διώνης. Μια κυρία από το κοινό προσπαθούσε να πάρει το λόγο για να παρέμβει όταν την «τσάκωσε» ο δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης και της υπενθύμισε ότι πρέπει να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και να ζητήσει τον λόγο για να τοποθετηθεί. Το είπε μία, το είπε δύο, την τρίτη φορά ο δήμαρχος απευθύνθηκε σχετικά αυστηρότερα στην κυρία λέγοντάς της πως πρέπει να ζητήσει την άδεια από τον Πρόεδρο για να μιλήσει. Η κυρία που ήταν χαμηλών τόνων σιώπησε, όχι όμως και ένας συμπολίτης ο οποίος ζήτησε από τον δήμαρχο να είναι πιο «απαλός» στον τρόπο που της μιλάει.

«Είμαι όσο πιο απαλός μπορώ» απάντησε ο Βασίλης Πιστικίδης, προκαλώντας το γέλιο των δημοτικών συμβούλων αλλά και των ίδιων των πολιτών που αναμείχθηκαν στο περιστατικό.

Η δεύτερη «σκηνή» ήρθε κατά την ανάγνωση του τελευταίου θέματος, όταν ο πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Μισοκοίλης άρχισε να διαβάζει το θέμα ξεχνώντας να ανοίξει το μικρόφωνο. Μόλις σύμβουλοι και πρακτικογράφος επεσήμαναν στον πρόεδρο το απενεργοποιημένο μικρόφωνο, εκείνος τα έβαλε με τον εαυτό του λέγοντας «Να πάρει. Είμαι ανεπίδεκτος» κάνοντας τους δημοτικούς συμβούλους να ξεσπάσουν στα γέλια!

www.piratenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου