Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Αρτέμιδα: Ο Δήμαρχος της "Ξαπλώστρας" τώρα έγινε και του "Σχολείου"!

Αρτέμιδα: Ο Δήμαρχος της "Ξαπλώστρας" τώρα έγινε και του "Σχολείου"!
Ένας άνθρωπος γνωστός αλλά κυνηγημένος μετά τη μεγάλη κομπίνα του χρηματιστηρίου πήγε και κρύφτηκε σε έναν άλλο δήμο και σε μια δημόσια υπηρεσία για να το ξεχάσουμε.
Οι δαρμένοι και νυσταγμένοι Σπατανέοι πράγματι τον ξέχασα και το έκαναν και δήμαρχο.




 Αυτός ο άνθρωπος, εδώ και ένα χρόνο, τρώει και αρπάζει ότι βρει. Οι ληστείες οι σπατάλες οι αρπαχτές και η ανικανότητα φαίνεται σε όλο το μεγαλείο σε έναν και μόνο άνθρωπο. 
Ενάμιση εκατομμύριο Ευρώ κατασπαταλήθηκε με προοπτική να τελειώσει το ΚΗΦΗ Σπάτων και κάθε τόσο φέρνει στο κοπάδι/συμμορία σχετικές αναπροσαρμογές του προϋπολογισμού του Λουδοβίκου για να ληστέψει και να χρεώσει κι άλλο τον δήμο.

Αλλά ας έρθουμε, τώρα, στην νέα κομπίνα-ληστεία  που την ονόμασε ανέγερση ΣΧΟΛΕΙΟΥ στην Αρτέμιδα. 

Ένα σχολείο που όταν και ΑΝ κάποτε τελειώσει θα έχει κοστίσει 50 σχολεία. Όταν, μέχρι στιγμής έχει στραγγιστεί το πετρέλαιο από δεξαμενές των εγκαταλελειμμένων σχολείων, εκτός από κάποια πασαλείμματα σε επιλεγμένα κτήρια για τα μάτια των "τεμέτερων", θέλει να αγοράσει καινούργιο οικόπεδο κάποιου "φίλου, γνωστού, κολλητού..." σε μια σκανδαλωδώς ακριβή τιμή, ίσα ίσα για ικανοποιήσεις υποσχέσεων και κλείσιμο λογαριασμών. Λεφτά που είναι άγνωστο πως θα βρεθούν! Αλλά, ακόμη και αν υπάρχουν, μήπως θα έπρεπε  πρώτα να πάνε να συντηρήσουν τα υπάρχοντα ερειπωμένα σχολεία και μετά, αν και εφόσον περισσέψουν, να αγοραστούν τα αναγκαία οικόπεδα σε τιμές της σημερινής αγοραστικής αξίας; 
Γιατί είναι τόσο αναγκαίο, σε μια νύχτα να γίνουν κάποιοι "φίλοι του" πλούσιοι; 
Όλο το ανάθεμα, όλη η ληστεία και η ντροπή στον Δ.Μ. και σε όλη την ληστρική συμμορία που την ονομάζει Δ.Αρχή.
Διαβάστε την Έκθεση Εκτίμησης που έφερε ο Δήμαρχος για να "περάσει" αυτή η απόφαση:


Προσέξατε πόσο κοστολογείται η ανέγερση κτηρίου; Όχι για να μη μας αποκαλείται πωρωμένους κατά του δημάρχου.
Το κόστος αποπεράτωσης του ΚΗΦΗ είναι ένα ακόμη σκάνδαλο και τεκμηριώνεται με αυτή την μελέτη. 

12 σχόλια:

  1. ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ Σ.ΔΟΥΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΛΕΚΤΟΡΕΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A καλα εχουν αποθρασυνθη τελειως θα μας παρουν και .....τα παντελονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά ,βλέπω να κλαίνε πολλοί ψηφοφόροι της Ραφτοπούλου για τον Δούρο. Γιατί καλέ ; Τώρα που απαλλάχτηκε από τον δήμαρχο , ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του ως ανεξάρτητος . Να μας δείξει και τους διαπλεκόμενους . Καιρός είναι να γίνει αυτόφωτος , μέχρι τώρα, δεν είδα τίποτα εκ μέρους του. Τον πήγανε καρότσι στις εκλογές . Ε, τώρα οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά του. Τον είδαμε και σε φωτογραφία κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, αμεεεέ! Τον γνωρίσαμε. Αλλά επειδή βλέπω και στο facebook πολύ κλαυθμό από ψηφοφόρους της ΑΝΑΣΣΑ, ευκαιρία να τον πάρουνε μαζί τους . Θα τους βοηθήσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοι ψηφοφοροι και πιστοι followers της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ,οι μελλοντικοι ψηφοφοροι της ΑΝΑΣΣΑ σας δειχνουν το δρομο προς τις¨¨ξαπλωστρες¨¨.Μετα τιμης ενας πρων ,διστυχης και παραπλανημενος ψηφοφορος του Δημητρακη....

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ? χα χα χα

      Διαγραφή
    3. ειναι illuminati(για τους δηθεν δασκαλακους και τους κουμπαρους που δεν μιλανε ουτε μια ξενη γλωσσα πεφωτισμενος εννοω-αν δεν ξερετε και αυτο...εεετοτε λεξικο!!!!)

      Διαγραφή
  4. οταν οι δημοτες πληρωνουν ενα οικοπεδο -σημερα-900.000. κλαιμε ολοι πλην ολιγων.γιαυτο τον λογο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΟΛΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ(κατοπιν υποδειξεως του σεβαστου και καθολα λαμογιου) ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δουμε τωρα ποιος εχει σειρα οπως βλεπω στο τελος ο Δημητρακης δα μεινει μονος με δυο τρια λαμογια γυρω του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΝΟΣ ΛΗΣΤΗ ΕΝ ΘΗΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ Κ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ Η ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσεξτε κατι ο Α ΤΟΥΝΤΑΣ και ο ΤΖΙΤΖΑΣ δεν ακουγονται καθολου γιατι αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή