Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Το φέρετρο στο ΣΚΑΙ και ο ΧΥΤΑ Γραμματικού

φωτογραφία: konkoul.blogspot.gr
Άγνωστοι άφησαν φέρετρο με κεριά έξω από την είσοδο του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, γεγονός που οι άνθρωποι του σταθμού συνδέουν
με το αποψινό ντέρμπι «αιωνίων» κάνοντας λόγο για απόπειρα φίμωσης.
Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό σόκαρε τους ανθρώπους του σταθμού που ευθέως το συνέδεαν με το αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη και μιλούσαν για προεόρτια που μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο.
Οι κάμερες ασφαλείας ίσως δώσουν κάποιες απαντήσεις για τον τρόπο που έφτασαν στην περιοχή και έδρασαν οι άγνωστοι"

Υποθετικό ερμηνευτικό σχόλιο του, (εν τούτοις καταδικαστέου) γεγονότος:
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ, χρονικά, ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ και ως πράξη είναι απολύτως υπερβολική, αδικαιολόγητη και καταδικαστέα, αλλά ως «συμβολισμός» νομίζω ότι μάλλον συνδέεται με την υπόθαλψη από το συγκρότημα του ΣΚΑΙ, (Ρ/Σ, TV και Εφημερίδα), του θανάτου, που σπέρνουν τα σκουπίδια!
Με μοναδικό ωφελημένο τους εργολάβους-κατασκευαστές των ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΡΓΩΝ και με προβλεπόμενες συμβάσεις έξω από κάθε λογική, κοινωνικό συμφέρον και ηθική!!! και παραβιάζοντας τους κανόνες της ΕΕ.

Όσοι υιοθετούν την διαχείριση των σκουπιδιών, όπως ο ΣΚΑΙ, με τις ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ από την ΕΕ και ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ μεθόδους, που φυσικά ευνοούν τα συμφέροντα των μεγαλο-εργολαβο-εκδοτο-καναλαρχών… σκορπίζουν τον θάνατο στους πολίτες-κατοίκους και την καταστροφή του περιβάλλοντος στον τόπο!!!
Με πληροφόρησαν, δεν άκουσα ή είδα, ότι ο ΣΚΑΙ ραδιόφωνο και τηλεόραση ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ότι με απόφαση του ΣτΕ, προφανώς πλανημένη, επιτρέπεται η συνέχιση εργασιών εγκατάστασης ΧΥΤΑ, δηλαδή ταφής ανεπεξέργαστων σύμμεικτων οικιακών απορριμμάτων μέσα σε ρέμα, στο Γραμματικό Μαραθώνα!!!
Δυστυχώς το ΣτΕ είπε ότι το «ρέμα» ΔΕΝ είναι ρέμα...όταν τα σκουπίδια θα γεμίζουν τη θάλασσα του Ευβοϊκού... ΟΛΟΙ μα όλοι, θα δηλώνουν ότι είναι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και θα καταγγέλλουν τους «δήθεν» ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ υπεύθυνους, επειδή τάχα οι ίδιοι ΔΕΝ εγνώριζαν !!!
ΨΕΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ αλλά σιωπούσαν -και η "δικαιοσύνη" στο θρόνο της!!!- να αποφασίζει ορθοτομούσα!!!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

(οι φώτο, περιέχονταν στη μελέτη που κατατέθηκε στην Εισηγήτρια του ΣτΕ μαζί με την σχετική μελέτη!!! Εσείς βλέπετε κανένα ρέμα;;; …στις φωτογραφίες εδάφους;;; οι «μελέτες» των ειδικών, διαψεύδουν τα μάτια σας. Άλλωστε πρόσφατα, κατά σύμπτωση, άλλαξε και ο Νόμος για το πώς ορίζεται το ρέμα!!! Εντελώς τυχαία!!! )

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ MSc
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Α'
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου