Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Εντοπίστηκε το αεροσκάφος που επέβαινε ο Βιτόριο Μισόνι

Την είδηση επιβεβαίωσαν και οι συγγενείς του Ιταλού σχεδιαστή, οι οποίοι ευχαρίστησαν τις αρχές της Βενεζουέλας και της Ιταλίας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.Εντοπίστηκε στο θέρετρο Λος
Ρόκες, κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βιτόριο Μισόνι η σύζυγός του και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Τον περασμένο Ιανουάριο το μικρό αεροσκάφος εξαφανίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του θερέτρου Λος Ρόκες και έκτοτε ο 58χρονος Μισόνι και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες αγνοούνται, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τοπικών και ιταλικών αρχών να τους εντοπίσουν.

Ωστόσο, με μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας, Χόρχε Γκαλίντο, στο οποίο υποστήριξε ότι βρέθηκε το αεροσκάφος, ίσως εντοπιστούν και οι σοροί του διάσημου σχεδιαστή, της συζύγου, των φίλων του καθώς και του κυβερνήτη και συγκυβερνήτη.

Την είδηση επιβεβαίωσαν και οι συγγενείς του Μισόνι, οι οποίοι ευχαρίστησαν τις αρχές της Βενεζουέλας και της Ιταλίας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Αυτή τη στιγμή η αρμόδια υπηρεσία εξετάζει την ιδανικότερη μέθοδο ανέλκυσης του μικρού αεροσκάφους, τύπου Britten Norman NB2, καθώς βρίσκεται σε βάθος εβδομήντα μέτρων βόρεια του αρχιπελάγους του Λος Ρόκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου