Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ανήλικος πέθανε μετά από ένα χαστούκι!

Ένα χαστούκι στοίχιζε τη ζωή σε έναν 16χρονο τοξικομανή στην Ξάνθη, που ξεψύχησε κατά τη διάρκεια του καυγά του με έναν 18χρονο! Ο νεαρός τσιγγάνος βρισκόταν υπό την επήρεια
ναρκωτικών και, πριν προλάβει να αντιδράσει, δέχτηκε το χτύπημα και έχασε τις αισθήσεις του. Μόλις έπεσε στο έδαφος, έμεινε ακίνητος!

Ο 18χρονος που είχε διαπληκτιστεί με τον ανήλικο και οι υπόλοιποι νεαροί που βρίσκονταν στο σημείο, τρομοκρατήθηκαν και αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Όμως, λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή από οξύτατο εγκεφαλικό και πνευμονολογικό οίδημα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κηφνίδη που διενήργησε τη νεκροτομή στο σώμα του άτυχου τσιγγάνου.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής, ο άτυχος νεαρός είχε εισπνεύσει φιαλίδιο γκαζιού πριν χάσει τις αισθήσεις του, αλλά μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο όπου του έγινε τεχνητή αναπνοή, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο θάνατός του δεν αποδίδεται στη συμπλοκή, καθώς δεν έφερε σημάδια σωματικής βίας, εκτός από κάποιες μικρές εκδορές στην περιοχή του προσώπου. Τα ευρήματα από τη νεκροτομή εστάλησαν για τοξικολογική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου