Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Βραζιλία: Στρατονόμος με κουκούλα εκτέλεσε πατέρα τριών παιδιών - Σκληρό βίντεο

Θύμα ενός 35χρονου στρατονόμου ο οποίος ανέλαβε ρόλο εκτελεστή έπεσε ο 36χρονος Τζιοβάνι Καρβάλιο στη Βραζιλία.Η εκτέλεση του 36χρονου, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, έγινε, μάλιστα, μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης του.
Στο σκληρό βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ο Καρβάλιο να έχει βγει στον δρόμο ενώ ο κουκουλοφόρος εκτελεστής του τον πυροβολεί αρκετές φορές, φροντίζοντας, μάλιστα, να του δώσει και αλλεπάλληλες χαριστικές βολές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.
Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας περίεγραψαν στην GloboNews ότι η εκτέλεση έγινε ενώ η 6χρονη κόρη του 36χρονου ήταν στο σπίτι και έβλεπε τι συνέβαινε στον δρόμο.
Σύμφωνα με το CNN Brasil ο 35χρονος στρατονόμος συνελήφθη την Τρίτη χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το κίνητρο που οδήγησε στην εν ψυχρώ εκτέλεση.

Τον Φεβρουάριο είχε χάσει τη ζωή της με τραγικό τρόπο και η σύζυγος του Καρβάλιο, η 32χρονη Άιλα Πιμέντα, όταν έπαθε ηλεκτροπληξία στο σπίτι τους.

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, η 32χρονη μάζευε τα ρούχα που είχε απλώσει σε ένα σύρμα το οποίο, όμως, δεν γνώριζε ότι ακουμπούσε σε μια ελαττωματική μονάδα κλιματισμού, με αποτέλεσμα να την «χτυπήσει» το ρεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου