Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ραλφ Σουμάχερ: Ποιος είναι ο Ετιέν, ο Γάλλος μάνατζερ με τον οποίο έχει σχέση τα τελευταία δύο χρόνια

Αίσθηση προκάλεσε το coming out που έκανε με ανάρτησή του στο Instagram ο αδερφός του Μίχαελ Σουμάχερ, Ραλφ. Αν και στη ανάρτησή του ο Ραλφ Σουμάχερ δεν έκανε καμία αναφορά στον σύντροφό του, πληροφορίες αναφέρουν ότι ονομάζεται Ετιέν, έχει καταγωγή από τη Γαλλία και συνεργαζόταν με τον 49χρονο πρώην οδηγό της Formula 1 πριν να προχωρήσουν σε σχέση.

Λίγες ώρες, δε, μετά την δημόσια ανακοίνωσή του έρωτά του, ο Ραλφ Σουμάχερ έκανε και μια ανάρτηση με τον Ετιέν γράφοντας στη λεζάντα «πολλά ευχαριστώ για τα σχόλια και τα συγχαρητήρια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστούμε όλους»




Η ηθοποιός Κάρμεν Γκάις, η οποία είναι στενή φίλη του ζευγαριού δήλωσε ότι ο Ραλφ Σουμάχερ γνώρισε τον Ετιέν στο Μονακό. «Ο Ραλφ ζει στο Σάλτσμπουργκ με τον γιο του, ο Ετιέν ζει στη Νίκαια. Αλλά οι δύο είναι μαζί αρκετά συχνά» δήλωσε η Γκάις σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι είναι «εξαιρετικά χαρούμενο» και «δεν έχει ποτέ τσακωθεί ή καυγαδίσει».

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Ετιέν μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και την Νίκαια στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η πρώτη επαφή των δύο έγινε στο Μονακό όπου ο Ετιέν ανέλαβε να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του Ραλφ Σουμάχερ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε η σχέση τους έγινε ερωτική από επαγγελματική.

Η Γκάις δήλωσε στη Bild ότι μαζί με τον σύζυγό της Ρόμπερτ συναντώνται συχνά με το ζευγάρι του Ραλφ και του Ετιέν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εκδηλώθηκε η αγάπη τους και τώρα μπορούν να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου