Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Mercedes-Benz GLE

 Πέρυσι η Mercedes-Benz παρουσίασε την επανασχεδιασμένη GLE-Class, τόσο στη SUV όσο και στην Coupe εκδοχή του πολυτελούς μοντέλουΗ τέταρτη γενιά της εμφανίστηκε επίσημα το 2018, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού της χρονιάς και επανασχεδιάστηκε και αναβαθμίστηκε εκτεταμένα πριν από έναν χρόνο. Όμως, φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας.

Πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκαν στους γερμανικούς δρόμους καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της GLE-Class να βρίσκονται ξανά σε διαδικασία εξέλιξης. Στα οχήματα, ήταν καλυμμένο μόνο το εμπρός μέρος, από το καπό, τα φώτα, τη μάσκα, μέχρι χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Σχεδιαστικά, οι αλλαγές στο αμάξωμα, θα αφορούν μόνο εκεί, σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα για το πολυτελές μοντέλο. Από την Mercedes-Benz δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε σχετικά και μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν για τη νέα εμφάνιση.



Πιθανόν, αυτή να είναι όμοια με τη μορφοποίησης τη μάσκας στην καινούργια E-Class (φωτογραφία κάτω), ένα αποτέλεσμα το οποίο προκάλεσε και έντονη κριτική μεταξύ των παραδοσιακών πελατών αυτής αλλά και της εταιρείας, γενικότερα.

Όσοι έχουν δει από κοντά τα πρωτότυπα της GLE-Class αναφέρουν ότι οι εξωτερικοί καθρέφτες διαθέτουν δύο κάμερες έκαστος, αντί από μία που έχουν τώρα. Επίσης, αναφέρουν ότι στο ταμπλό του υπάρχουν καινούργιο τιμόνι και μεγαλύτερης διαγωνίου κεντρική οθόνη αφής στην οποία θα εμφανίζονται οι ενδείξεις από το αναβαθμισμένο σύστημα MBUX.

Η επανασχεδιασμένη GLE-Class θα έχει κάποιες αλλαγές και στους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται. Προς το παρόν, από την εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι η Mercedes-AMG GLE 63 S θα έχει Plug-in Hybrid σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου