Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Jaguar F-Type

 F-Type που κατασκευάστηκε είναι μια V8 Convertible βαμμένη στο πράσινο χρώμα Giola Green η οποία τιμάει την κληρονομιά της εταιρείας 50 χρόνια μετά την παραγωγή της τελευταίας E-Type.
Εκτός από τον μοναδικό αυτό χρωματισμό, η Jaguar νούμερο 87.731 διαθέτει μαύρη οροφή και σκούρο χρωματισμό Tan Windsor στο εσωτερικό ακριβώς όπως η τελευταία E-Type. Το μοναδικό αυτό μοντέλο θα πάρει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις της εταιρείας σε όλο τον κόσμο πριν πάρει τη θέση της στο τμήμα Jaguar Herritage Collection.


Η Jaguar πρώτη φορά αποκάλυψε την F-Type το 2013 σε δύο εκδόσεις, Coupe και Convertible. Ο σχεδιασμός της ήταν εκπληκτικός και αμέσως έκανε αίσθηση στον κόσμο των σπορ αυτοκινήτων, ενώ οι κινητήρες που το συνόδευσαν ήταν οι V6 και V8 τούρμπο με ισχυρές επιδόσεις. Όσες Jaguar F-Type έχουν παραχθεί θα είναι διαθέσιμες για τους αγοραστές μέχρι τις αρχές του 2025.


Ποια όμως είναι η επόμενη μέρα στα σπορ μοντέλα για τη Jaguar; Το σίγουρο είναι ότι η F-Type δε θα αντικατασταθεί με ένα αντίστοιχο σπορ αυτοκίνητο. Το αντίθετο μάλιστα, η βρετανική εταιρεία σκέφτεται να κάνει ριζική αλλαγή στην γκάμα της φέρνοντας στο προσκήνιο την ηλεκτροκίνηση και την κατηγορία των SUV. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να έχουμε ένα εντελώς καινούριο μοντέλο από την Jaguar στην κατηγορία των sedan GT ή των σπορ SUV που θα βασίζεται στην πλατφόρμα Jaguar Electric Architecture.
Ένα μαγικό σπορ αυτοκίνητο γεμάτο πάθος ολοκληρώνει τον κύκλο του και τη θέση του θα πάρει ένα ηλεκτρικό premium SUV. Οι καιροί αλλάζουν…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου