Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Άργος: Αλλοδαπή παρέλαβε 48.000 ευρώ από δυο θύματα απάτης

Μια 62χρονη αλλοδαπή ήταν η «εισπράκτορας» στην οποία παρέδωσαν 48.000 ευρώ δυο ανυποψίαστοι κάτοικοι του Άργους, οι οποίοι είχαν πειστεί από συνεργούς της που παρίσταναν τους αστυνομικούς ότι θα φρόντιζαν να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες συγγενείς τους που δήθεν είχαν προκαλέσει τραυματισμό ανηλίκου σε τροχαίο.

Η αλλοδαπή ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών για τα δύο περιστατικά που είχαν γίνει από τις 5 Ιουνίου ως και την περασμένη Τρίτη. Από την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι οι άγνωστοι συνεργοί της που της έδιναν οδηγίες στο κινητό της για τον τόπο παραλαβής των χρημάτων, κρατούσαν ταυτόχρονα στην γραμμή και τα θύματα μιλώντας τους συνεχώς, για να μην επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους και διαπιστωθεί η απάτη.

Σε βάρος της 62χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα και απάτη που περιλαμβάνει τους άγνωστους συνεργούς της και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των «μαϊμού» αστυνομικών και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων απάτης που ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου