Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Hummer H!

 Βασικό χαρακτηριστικό αυτών των φανταστικών μοντέλων είναι ο βαρύς εξοπλισμός που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα εξαρτήματα για να μπορείς να επιβιώσεις ακόμα και σε επίθεση από εξωγήινους.Hummer H1 της HRE Wheels έρχεται πολύ κοντά σε αυτό το επίπεδο καθώς οι σχεδιαστές του φαίνεται πως άντλησαν έμπνευση από το… τέλος του κόσμου. Κι όμως, αυτό το εκπληκτικό Hummer φτιάχτηκε για να αναδείξει ένα και μόνο πράγμα: τις ζάντες HD188.

Το κατάμαυρο Hummer της HRE δεν μένει μόνο στις ζάντες καθώς η εταιρεία έχει φροντίσει να επέμβει και σε άλλα σημεία. Στο εμπρός μέρος έχει τοποθετηθεί ένας «εργάτης» σκληρής χρήσης, στην οροφή έχει τοποθετηθεί σχάρα για μεταφορά υλικού με ενσωματωμένους προβολείς, ενώ είναι αισθητά αυξημένη η απόσταση από το έδαφος.

Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας έχει αντικατασταθεί με ενισχυμένα κάγκελα, ενώ προστατευτικά κάγκελα έχουν τοποθετηθεί επίσης στη μάσκα και στο τμήμα του παρμπρίζ. Το συγκεκριμένο Hummer H1 δεν είναι προς πώλησης, αφού ο σκοπός του είναι καθαρά για λόγους μάρκετινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου