Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Θρασύτατος μπήκε σε κατάστημα με κάδο για να κλέψει τσιγάρα αλλά το μετάνιωσε: Τον έκαναν «ασήκωτο» με σκουπόξυλο

 Απίστευτες σκηνές βίες καταγράφηκαν σε ένα κατάστημα στις ΗΠΑ όταν ένας άντρας προσπάθησε να κλέψει τσιγάρα. Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν δύο εργαζόμενοι σε επιχείρηση των ΗΠΑ, όταν ένας θρασύτατος άνδρας μπήκε για να κλέψει τσιγάρα.

Ο ληστής μπήκε στο κατάστημα με έναν μεγάλο κάδο σκουπιδιών και άρχισε να ρίχνει μέσα σε αυτόν, απροκάλυπτα τα πακέτα με τα τσιγάρα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι τον έβλεπαν.



Ωστόσο, λίγο αργότερα οι εργαζόμενοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο ένας τον κρατάει και τον ρίχνει κάτω, ενώ στη συνέχεια έρχεται ο δεύτερος με ένα σκουπόξυλο και αρχίζει να τον χτυπάει με δύναμη δίχως έλεος.

Ο κλέφτης σφαδάζει από τον πόνο και τον παρακαλάει να σταματήσει, αλλά ο εργαζόμενος τον χτυπάει αλύπητα. Ένας περαστικός, ο οποίος έχει τραβήξει το βίντεο, τους ζητάει να τον αφήσουν να φύγει.


Ο εργαζόμενος υπολογίζεται ότι του έδωσε συνολικά 23 χτυπήματα με το σκουπόξυλο. Ο κλέφτης ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να σηκωθεί για να περπατήσει, ωστόσο όταν σηκώνεται ρωτάει αν μπορεί να πάρει ένα αναψυκτικό για τον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου