Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Δυο φορές γλίτωσε από απατεώνες η ηλικιωμένη

Η ηλικιωμένη, που έτσι κι αλλιώς δεν είχε κάτι στην άκρη, της απάντησε ότι ήταν τόσο λίγα που δεν… πείραζε να καίγονταν και η απατεώνισσα έφυγε άπρακτη Υποψιασμένη και… ετοιμόλογη ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα που μπήκε δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες στο
στόχαστρο απατεώνων, οι οποίοι την επισκέφθηκαν στο σπίτι της στο Κόμμα Λαμίας παριστάνοντας τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η. που τάχα πήγαν να επιδιορθώσουν βλάβη!





Την πρώτη φορά, δράστιδα ήταν μια γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε ότι ο πίνακας ηλεκτροδότησης του σπιτιού έκανε βραχυκύκλωμα και, επειδή υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, έπρεπε να βάλει σε μια μαξιλαροθήκη όσα χρήματα είχε και να τα βγάλει από το σπίτι για να μην καούν! Η ηλικιωμένη, που έτσι κι αλλιώς δεν είχε κάτι στην άκρη, της απάντησε ότι ήταν τόσο λίγα που δεν… πείραζε να καίγονταν και η απατεώνισσα έφυγε άπρακτη!

Λίγες ημέρες μετά, ακολούθησαν δύο άνδρες που της συστήθηκαν ο ένας ως υπάλληλος της ΔΕΗ και ο άλλος ως αστυνομικός και της είπαν τα ίδια. Όμως, αυτή τη φορά η ηλικιωμένη πήρε τηλέφωνο έναν συγγενή της ο οποίος της είπε πως πρόκειται για απατεώνες κι έτσι οι δράστες αναγκάστηκαν να φύγουν άρον- άρον φοβούμενοι μήπως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου