Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - 29η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 11.11.2015

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΑΡ.ΠΡΟΣΚΛ. 29/2015
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. ...36720.../06-11-2015
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
  1. Λήψη απόφασης για έγκριση της 3ης Τριμηνιαίας Έκθεσης 2015, αποτελέσματα εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων – Ισολογισμού (αρ.απόφ.Ο.Ε.478/2015).
  2. Λήψη απόφασης έγκρισης κατανομής ανταποδοτικών τελών καθαριότητας, κατάληψης πεζοδρομίου και χρήσης κοινοχρήστων χώρων οικ. έτους 2015 για τις λαϊκές αγορές του Δήμου (αρ.απόφ.Ο.Ε.480/2015).
  3. Λήψη απόφασης επανεξέτασης της υπ’αριθμ.221/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί “«αδειοδότησης βάσεων κεραιών κινητής τηλεφωνίας (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.46/2012)» (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.042/2015)”.
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης υλοτομιών δένδρων που βρίσκονται εντός κοινοχρήστων χώρων (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.043/2015).
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της διόρθωσης των πινάκων επικειμένων της πράξης εφαρμογής της Π.Ε.3 της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.44/2015).
  6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της διόρθωσης των πινάκων επικειμένων της πράξης εφαρμογής της Π.Ε.3 της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.45/2015).
  7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της διόρθωσης των πινάκων επικειμένων της πράξης εφαρμογής της Π.Ε.3 της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.46/2015).
  8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της διόρθωσης των πινάκων επικειμένων της πράξης εφαρμογής της Π.Ε.3 της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.47/2015).
  9. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» οικονομικού έτους 2015 (αρ.απόφ.Ν.Π.Δ.Δ.93/2015).
  10. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία “Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ»” οικονομικού έτους 2015 (αρ.απόφ.Ν.Π.Δ.Δ.--/2015).
  11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της Προμήθειας Υλικών Ύδρευσης έτος 2015.
  12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τοποθέτησης τριών νέων παροχών ενίσχυσης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου.
  13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’αριθμ.18/2015 μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για το έργο «Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στο Ο.Τ.334 στην Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος».
  14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μετάθεσης χρόνου παράδοσης Μέσων Ατομικής Προστασίας εργαζομένων Δήμου.
  15. Λήψη απόφασης περί κατανομής ποσού 51.892,04€ από 3η ΚΑΠ έτους 2015 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών κλπ. αναγκών των σχολείων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης του Δήμου (αρ.απόφ.Δ.Ε.Π.19/2015).
  16. Λήψη απόφασης για έγκριση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ενός ελκυστήρα (τράκτορα) 6Χ4».
  17. Λήψη απόφασης περί διαγραφής και επαναβεβαίωσης οφειλών από χρηματικούς καταλόγους διαφόρων τελών.
  18. Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από χρηματικό κατάλογο εισφορών σε χρήμα και επαναβεβαίωση με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν.4315/2014.
  19. Λήψη απόφασης περί διαγραφής προσαυξήσεων τελών καθαριότητας χωρίς ρεύμα παρελθόντων οικονομικών ετών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝ. ΣΤΑΥΡΟΣ

4 σχόλια:

  1. Βλεποντας μετα απο καιρο αναρτησεις σας βλέπω οτι οι γνωστοι υβριστες συνεχιζουν να βριζουν ασύστολα. Αλλο να κανεις πολιτικη κριτικη και αλλο να βριζεις. Ας κανουμε λοιπον πολιτική κριτική. Ενα χρόνο και κατι εχει τωρα η νεα δημοτική αρχή και παρολα αυτά είναι σαν να μην αλλαξε τίποτα και συνεχίζει και διοικει ο Κοτσαλίρος. Η ίδια λογική και τρόπος διοίκησης.Το λένε σε συζητήσεις τους οι περισσότεροι σύμβουλοι δημοτικοί και τοπικοί της παράταξης του Δημάρχου. Για την παραταξή του δηλαδή το σύνολο των ατόμων που εβαλαν σαν υποψήφιοι αστα καλύτερα αυτοί είναι ήδη και καιρό στα καγγελα από το ''γραψιμο'' που τους εχει ρίξει. Μια μικρή ομάδα 2-3 ατόμων διοικεί και σε αυτη την δημοτική παρατάξη. Το ποιο σοβαρό θεμα που θα προκύψει σύντομα είναι το θεμα κατασκευης του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι. Θυμηθητε πότε το είπα. Είναι γνωστό σε ολους απλώς δεν ανακοινώνεται. Ο Δήμαρχος ετσι και προκύψει το θεμα εχει ευθύνες. Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά ηθελαν την λύση Πλατύ χωράφι και έπρεπε να την αποφύγουμε. Βγηκε με αυτό το σύνθημα. Δεν θα δεχτεί κανένας να μπεί στην διαδικασία να ξεκινήσει ένα αγώνα με πολιτική σκοπιμότητα μονο και μόνο για να επωφελήθεί η Νέα Δημοκρατία και κάποιοι δεξιοι μέσα στην παράταξη του Δημαρχου. Γιατι κατι τέτοιο ακούγεται.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΛ.Δεν μας νιοαζει η ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Ο Γιαννάτος εξαιτίας των προβλημάτων που με ευθύνη του εχουν δημιουργηθεί στον αθλητικό οργανισμό τους εχει βάλει όλους απέναντί του,. δεν τον ακούει πλεόν κανείς και για αυτό έχει διπλαρωθεί διπλα στον Δήμαρχο και με το κοσμο απέναντι του απο αλλα θέματα ακομα και να θελει δεν θα μπορεσει να κανει τίποτα θα ακολουθησει την γενική γραμμή. Προσοχή λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι κ ολες δεν μπορουν να γραψουν πια ηρεμα κ δεν εχω διαβασει ποτε καμια βρισια.Μονο απλες περιγραφες με λαικιστικο τροπο των απαισια τραγικων συμπεριφορων του Δημαρχου-Αχυραναθρωπου κ του σκληρου πυρηνα της συμμοριας που εχει το κουμαντο.Ο Γιαννατο εχει φτασει πια στο τελευταιο σταδιο απαξιωσης κ ειναι μονο δικη του επιλογη κ σιγουρα με το αζημιωτο.Θελουν ολοι ΚΕΛ γιατι ειναι μεγαλη η μιζα αλλα ο καθενας οπως σε καθε συμμορια θελει να ριξει ολους τους αλλους ληστες κ να την παρει μονος του.Αυτοςς ειναι ο μοναδικος λογος που μεχρι στιγμης δεν εχει γινει το ΚΕΛ κ δεν θα γινει γιατι οι ληστες δεν τα βρισκουν ποιος θα παρει ποσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τι λενε? τρακτορα 6Χ4 τι θα συρει κ που?Τετοιου ειδους τρακτορες μονο η Αμερικη κ η Ρωσια εχουν κ τα νταμαρια αυτο το θηριο σε συντηρη κ καυσιμα που θα βγει στην Αττικη Οδο τι επικαθημενο βαγονι θα συρει?Αμαν πια ποσα θελουν να φανε μονο? 6Χ4 τριαξονικο τρακτορα μονο σε αγρια ορεινες περιοχες κ οχι παντα υπερβολη κ διαπλοκη να αγοραστει ενας στοκαρισμενος τρακτορας που εμεινε στα αζητητα ξερεις εσυ Μητσακο απο παντου κονομα κ αρπαχτη.Στο τελος θα ειναι κ χωρις αλογατακια γιατι ειναι το ψοφιμι που στεκεται κ μονο κρατικη υπηρεσια μπορει να παρει το σαραβαλο.Γραφει γραφει ο μελητητης αυγα ομελετα φαναρακια λαμπακια ολα μαζι με εργασια ζητημα 100€ δεν μας λεει την ελαχιστη ιπποδυναμη [Οχι κατω απο 500ΗΡ] που ειναι το πιο βασικο στην αγορα τετοιου τρακτορα,δεν μας λεει μεγαλη-μικρη υψηλη-κοντη καμπινα γιατι αφου κανω μελετη παραγγελια λεω κ περιγραφω με καθε λεπτομερεια αυτο που θελω ΝΑ αγορασω ΑΛΛΑ αμα ξερω κ ειναι ενας κ μοναδικος γραφω για λαμπακια κ κοφτη κ δεν λεω τα υπολοιπα γιατι ολοι θα καταλαβουν ποιος ειναι ο τρακτορας που πρεπει να αγοραστει για να αφησει καλο κερδος στα λαμογια.Ολα αυτα που ζητα ειναι στανταρ πια σε ολα τα φορτηγα τα αλλα που λεω εγω ειναι παραγγελια κ δεν τα εχει ο τρακτορας που αγορασαν.Το πεταλο γιατι να μην σηκωνεται κ να εχει αυτοματο κουμπωμα? Το τραπεζι θα εχει ΚΑRO θα ειναι EUROPA η το φτηνιαρικο με ημιαξονια απλα που τα κοβει σαν αγγουρια? ΡΕΕΕΕ ποσα λαμογια ληστες ειστε?Οσα τρωτε στους γιατρους να τα δωσεται καθαρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ 5-6 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.ΣΩΘΗΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή