Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


Λίγα μαγαζιά μάζεψαν τον κόσμο!!
Οι ξαπλώστρες και τα σκουπίδια έχουν καταλύσει τις παραλίες της Αρτέμιδος. Το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που δεν θα
τολμούσαμε να κάνουμε την ίδια διαδρομή την ημέρα με τον φόβο να μην πατήσουμε κανέναν.
Η καταπάτηση κοινόχρηστων χώρων βασιλεύει.





Ο ήχος σε αρκετά σημεία της πόλης είναι ανυπόφορος ακόμη και στις 3 τα ξημερώματα.
Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

8 σχόλια:

  1. Κινητοποιήσεις! Να μαζευτεί ο κόσμος μεσω συλλόγων και φορέων και να μήν αφήσει τους υπεύθυνους σε χλωρό κλαδί, πρωτίστως τους δημοτικούς άρχοντες και τις δημοτικές υπηρεσίες!
    Έχει γίνει κόλαση η ζωή μας με τη βρώμα και τα ντεσιμπελ των αλητών της παραλίας και ο Δήμος μας τα έβαλε μόνο με τις ξαπλώστρες στο τέλος της σαιζόν κιόλας! Σου λέει ας κάνω ένα σόου ότι τάχαμου αγωνίζομαι, λες και είμαστε πρόβατα που θα τα εντυπωσιάσει. Αλλού αυτά, δεν είμαστε η Λούτσα του 50!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντεσιμπέλ δεν έχει φέτος καθόλου μην λέμε οτι θέλουμε βρώμα έχει ακόμα περισσότερη αλλά ντεσιμπέλ δεν έχει γιατί δεν πατάει κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί λες χριστιανέ μου; Χαμός γίνεται πάλι με την ηχορύπανση! Από το πρωί βαράνε τα μπασα, καρδιακοί γίναμε. Ή θα περιμένουμε να μην παει κόσμος για να σταματήσουν οι αλητήριοι τα ντάπα -ντούπα; Δεν το ξέρεις ότι άμα δεν έχουν πελατεία βαράνε περισσότερο; Και η βρωμα από τους ίδιους είναι, πάει πακετο με την παρανομία. Μπραβο τουλάχιστον που καποιοι σύλλογοι ξεσηκώνονται, έγινε και ένας καινούργιος μαθαίνω. Ο δήμος αδρανής!

      Διαγραφή
  3. ΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΛΟΥΤΣΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ DC ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡ ΤΟ ΠΡΩΙ 7-8 Η ΩΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ 7.28 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΠΛΑ.ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΕΩ Κ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερημο χωριο το καντησε ο νεος Δημαρχος.Σκουπιδια παντου τα μαγαζια καθε βραδυ ριχνουν τα λυματα με χαντακια στην θαλασσα απο το μαγαζι του αμερικανου,αντιδημαρχου,μεχρι τον ΑΓ.Νικολαο βλεπεις ρυακια που ειναι συνεχεια με νερα καλοκαιριατικα κ πολλες φορες ανθρωπινα κοπρανα κ χαρτι υγειας.Οσο για τα σκουπιδια στην παραλια ανυποφορα.Τα φυκια αν τα αφηναν θα τα επαιρνε η θαλλασσα πισω αλλα βαλανε το τρακτερ εκεινο το τεραστιο τα μαζεψε τοους τοπους βουνα,φαγανε τα λεφτα για την μεραφορα τους,ενα εφιαλτικο τοπιο απο εναν δημαρχο φευτη κ ανικανο που ελεγε οτι ξερει τι πρεπει να κανει για να μην εχουμε το χαλι που ειχαμε με τον Λουδοβικο.Τωρα αυτος ο ψευτης μας εκανε 1000 φορες χειροτερα μετα απο 30χρονια στην Λουτσα ειναι η πρωτη φορα που παω Ραφηνα Ζουμπερι Πορτο Ραφτη υποχρεωτικα για μπανιο.Πριν να κανει το ΚΕΛ γεμισε την παραλια βοθρολυμματα να τα συνηθησουμε,να κανει το ΚΕΛ κ να μην καταλαβουμε διαφορα.Την διαφορα ομως θα την κανουμε εμεις αυτον τον απατεωνα Δημητρη Μαρκου θα τον σρειλουμε φυλακη οτι και να γινει ειναι αλητης καθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άθλιος και σιχαμένος κλείνει τα μαγαζιά όχι επειδή έχουν κάνουν παρανομία αλλά επειδή δεν του δίνουν μίζα ο χειρότερος δήμαρχος που έχει βγάλει η Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, υπάρχει παραλιακό μαγαζί χωρίς παρανομία; ΚΑΝΕΝΑ!!!!

      Διαγραφή
  6. Κάνεις μέγα λάθος.Τα τρια μαγαζιά του Δ.Μάρκου το ενα στην λεωφορο δεν εχει καθόλου καμία άδεια αρα δεν μπορει νατο κλεισει κανεις.Το αλλο το εχει φτίαξει με πλαστά χαρτιά ο Δήμαρχος και το νέο το μεγάλο στην Βραυρώνα του έχει οτι άδεια μπορεί να υπάρξει και να του δίνει καλό ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή