Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Που είναι η γάτα;

Που είναι η γάτα;
Τέλος στον χειρότερο εφιάλτη κάθε ιδιοκτήτη γάτας θέλει να βάλει το petTracer: να χάσει ξαφνικά μια μέρα το αγαπημένο κατοικίδιό του. Χάρη σε ένα ειδικό λουράκι, που ανέπτυξε
η ελβετική ομάδα που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα και ενσωματώνει ένα μικροσκοπικό gps, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ζήσεις μια απαίσια εμπειρία.



Οπως μάλιστα υποστηρίζουν οι δημιουργοί, απευθύνονται σε όσους κουράστηκαν να χρησιμοποιούν στις γάτες τους προϊόντα που αρχικά σχεδιάστηκαν για σκύλους, κλειδιά ή ακόμα και αυτοκίνητα. Γι αυτό και το petTracer είναι εξαιρετικά ακριβές, ελαφρύ και μικρό ώστε να μοιάζει με ένα τυπικό κολάρο, ενώ ταυτόχρονα παραμένει άνετο για τη γάτα που το φοράει.




Για να μπορέσει να το βγάλει στην κυκλοφορία η ομάδα ζητάει να συγκεντρώσει, μέσω της πλατφόρμας συγχρηματοδότησης indiegogo, συνολικά 100.000 δολάρια (περίπου 83.000 ευρώ). Μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει κατά 87%, έχοντας μαζέψει 86.837 δολάρια (περίπου 72.000 ευρώ), με τον χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της καμπάνιας να ανέρχεται σε 6 ημέρες. Σε περίπτωση τώρα που θέλεις να το αποκτήσεις και εσύ, θα χρειαστεί να δώσεις 144 δολάρια (περίπου 120 ευρώ), τιμή μειωμένη κατά 115 δολάρια από αυτή που θα έχει όταν κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου