Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Κλέφτης και θύμα συναντήθηκαν στο γκισέ της τράπεζας!

Κλέφτης και θύμα συναντήθηκαν στο γκισέ της τράπεζας!
Κινηματογραφική σύμπτωση
Ένας Κινέζος έπεσε θύμα διάρρηξης και πήγε στην τράπεζα να καταγγείλει την κλοπή των πιστωτικών καρτών του - Την ίδια στιγμή ο διαρρήκτης πήγε να αποσύρει τα χρήματα από τα βιβλιάρια του θύματος.
Το ρητό «Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη», βρήκε την πλήρη εφαρμογή του στο περιστατικό που συνέβη στην επαρχία Jiangxi της Κίνας. Ο Feng Wan έπεσε θύμα διάρρηξης και ανάμεσα σε άλλα έχασε τις πιστωτικές του κάρτες και δύο βιβλιάρια τραπέζης.



Ο άντρας πήγε στην τράπεζα να δηλώσει τη απώλεια και την ίδια ακριβώς στιγμή εμφανίστηκε στο γκισέ ο διαρρήκτης Wen Sun, ο οποίος ζήτησε να αποσύρει από τα βιβλιάρια το ποσόν των 10.000 γουάν (1.250 ευρώ). Η υπάλληλος ζήτησε από τον δεύτερο να της δώσει τον κωδικό των πιστωτικών καρτών που αντιστοιχούσαν στα βιβλιάρια, ενώ παράλληλα διαπίστωσε ότι οι δύο άγνωστοι μεταξύ τους άντρες συμπλήρωναν στις αιτήσεις τους το ίδιο όνομα!

Η γυναίκα αντιλήφθηκε την αδυναμία του διαρρήκτη να δώσει τον κωδικό των πιστωτικών καρτών και κάλεσε την αστυνομία. Ο διαρρήκτης προσπάθησε να διαφύγει και έπεσε στο δάπεδο αμυνόμενος για να αποφύγει την σύλληψη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου