Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Αποκατάσταση της αλήθειας και σωστής αντιμετώπισης του προβλήματος του Κ.Υ. Σπάτων

Προς
Αποκατάσταση της αλήθειας και σωστής αντιμετώπισης του προβλήματος
Επειδή κάποιοι με ρώτησαν εάν αμφισβητώ την ανακοίνωση του Δήμου, δηλώνω πως την αμφισβητώ
ως προς τον χρόνο της ανάρτησης στο διαδίκτυο, αλλά και ως προς την σύνταξη του διαβιβαστικού του Κ.Υ. προς τον Δήμο. 
Και τούτο διότι μετά από συνεχή τηλεφωνήματα στην Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, στον Δήμο. Στο Κ.Υ. στους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Υγείας, διεπίστωσα πως το Κ.Υ.Σ έστειλε ένα διαβιβαστικό στις 14/07/2014, Αριθ Πρωτ. 695.....!!!!! (μεταξύ άλλων) προς τους Διοικητές & Αναπληρωτές Νοσοκομείων, τους Συντονιστές-Επιστημονικά Υπεύθυνους των Κέντρων Υγείας της 1ης ΥΠΕ Αττικής, την Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και τους γνωστοποιούσε πως «…… Θα θέλαμε να θέσουμε υπ όψιν σας ότι, μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα της 24ωρης λειτουργίας του Κ.Υ. Σπάτων (εφημερίες), από 26/7/14 έως 31/7/14, όπως επίσης, από 15/8/14 έως 31/8/14. Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας, δεδομένου ότι οι εναπομείναντες 4 (τέσσερις) ιατροί του ΕΣΥ, δεν επαρκούν όπως είναι ευνόητο, για την υγειονομική κάλυψη της ευρύτερης περιοχής Σπάτων, Αρτέμιδος (Λούτσα), Πικερμίου, Γλυκών Νερών, Γέρακα Παλλήνης».

Όπως προκύπτει από το εις την διάθεσή μας έγγραφο πουθενά δεν αναφέρει: «αναστέλλει την 24ωρη λειτουργία του από 26/7/14 έως 31/7/14, όπως επίσης, από 15/8/14 έως 31/8/14 όπως παραπλανητικά γράφει η ανακοίνωση του Δήμου.

Εάν δεν ανανεώνονταν οι συμβάσεις και δεν υπογράφονταν τρεις νέες με έναν παιδίατρο ένα καρδιολόγο και έναν Γενικής Ιατρικής (1η Αυγούστου 2014) (πράγμα το οποίο έγινε με έγγραφο του Υπουργείου Υγείας ( 21/07/2014, Αριθ. Πρωτ. 22768) τότε υπήρχε περίπτωση υπολειτουργίας και αναστολής (για κάποιες ώρες) του Κ.Υ. 

Διερωτώμαι λοιπόν…. γιατί η Υπηρεσία του Δήμου ανήρτησε αυτή την ανακοίνωση, ετεροχρονισμένα, και αναφέρει «ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ» (Ενεστώτα) αντί «ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» (Μέλλον) τη στιγμή που γνώριζε πως το πρόβλημα είχε, έστω προσωρινά, διευθετηθεί;;; 

Είναι αρκετό αυτό;;; Όχι βέβαια! Αλλά άλλο να καυτηριάζουμε μία ανεπάρκεια ενός δημόσιου φορέα (υπάρχουν πάρα πολλές ) και άλλο να δημοσιεύουμε ανακρίβειες και με καθυστέρηση 15!!! ημερών, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν και οδυνηρά αποτελέσματα, για τους πολίτες της περιοχής μας.

Το πραγματικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η μη δυνατότητα, των εν ενεργεία συμβασιούχων ιατρών να υποβάλλουν αίτηση ανανέωσης της σύμβασής τους πριν τη λήξη της ήδη υπάρχουσας. Δηλαδή ιατρός του οποίου η σύμβαση λήγει στις 31 Ιουλίου, θα πρέπει να υποβάλλει αίτηση ανανέωσης την 1η Αυγούστου και να περιμένει την απάντηση. Μέχρι τότε ο ιατρός όχι μόνον θα είναι άνεργος αλλά και θα διακατέχεται από την αγωνία και την αβεβαιότητα διότι η ανανέωση της σύμβασης δεν είναι βεβαία. 

Ας αγωνιστούμε λοιπόν όλοι μαζί και πέρα από φιλοδοξίες προσωπικής προβολής ή κομματικής σκοπιμότητας για την επίτευξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ! 

«Δημοτική ΕΠΟΠΤΕΙΑ»

18 σχόλια:

  1. μαλλον δεν εχεις παρει τα χαπια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή εκτέθηκαν οι κολλητοί Σμέρος και Ζώτος φίλε Καραπιδάκη που παρά τις παχουλές υποσχέσεις δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό τα τελευταία δύο χρόνια για την αναβάθμιση της λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων βγαίνεις και το παίζεις γνώστης των προβλημάτων της υγείας στην περιοχή. Καμία από τις υποσχέσεις για την ενίσχυση των δημοτικών ιατρειών Αρτέμιδος δεν τηρήθηκε ούτε και αναβαθμίστηκε ουσιαστικά η 24ωρη λειτουργία του ΚΥ Σπάτων. Οι ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες γιατρών είναι μεγάλες και η εφημερία διατηρείται από επικουρικούς ιατρούς και το φιλότιμό τους. Τίποτα ουσιαστικό δεν έγινε κάτι το οποίο δεν είναι μονο στο ΚΥ Σπάτων αλλά και στα άλλα ΚΥ της περιοχής. Ο Δήμαρχος έβγαλε την ανακοίνωση μάλλον για να πιέσει και επειδή πράγματι αν το φιλότιμο κάποιων ιατρών δεν ήταν μεγάλο δεν θα είχαμε εφημερία. Για όποιο έχει απορία μπορεί να μιλήσει με το προσωπικό και το συνδικαλιστικό φορέα τους να μάθει. Όποιοι από εμάς κάνουν χρήση του ΚΥ τα προβλήματα και ελλείψεις τις βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραπιδάκης τι είναι γιατρός? Πολιτικός? Δημοτικός σύμβουλος? ή κάποιος από τους εκατοντάδες προέδρους συλλόγων της Αρτέμιδας που νομίζει ότι είναι πολιτικός και κάνει πολιτική και δίνει και οδηγίες. Το κακό στην πόλη αυτή είναι ότι καθε δρόμος έχει και από ένα σύλλογο και μια άποψη και ασκούν πολιτική χωρίς να τους έχει εκλέξει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 8:42 μ.μ.

    ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΚΑΡΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ......
    ΒΡΕ ΚΥ ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ βιοπαθολογιας (παλια μικροβιολογικο )ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΟ..
    ΤΙ ΜΑς ΛΕΣ ΤΩΡΑ?
    Επειδη οι ανθρωποι ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ να βγαζουν ετσι διαγνωση, νομιζεις οτι ετσι ασκειται η ιατρικη στην Ευρωπη του 21 ΟΥ ΑΙΩΝΑ ?
    με τι λουτσο αποψεις μας βομβαρδιζεις με καθετους και παραγραφους?Αν παθεις εμφραγμα silent τι νομιζεις θα συμβει ΧΩΡΙς ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ ?ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΕ επι της αγνοιας .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά του τα είπες του Καραπιδάκη το παίζει ειδικός. Κάνουν οι ιατροί διάγνωση χωρίς βασικές εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις, δεν υπάρχουν οι μισές ειδικότητες και τα βλέπει όλα τέλεια και κάνει και συστάσεις.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 8:48 μ.μ.

      ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ, Η ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟ ΘΟΔΩΡΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΛΑ.....

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 9:33 μ.μ.

      Καποια πολιτικη θεση εχεις,Ο Δ.Μαρκου ειναι πια ο Δημαρχος.

      Διαγραφή
    4. Αριστογειτων μετα κολαουζου....29 ιουλιου 9 33 ακριβως....29 Ιουλίου 2014 στις 10:19 μ.μ.

      ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΑΟΥΖΟ Να με ακολουθει αλλαζοντας ψευδωνυμα οπως ο 9 33 εεεεεε δεν εχει κανενας ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ Τ ι λες βρε κολαουζε τι πολιτικη θεση και κουραφεξαλα ..με εσενα θα την συζητησω?
      Σαν πολυ ψηλα δεν βαζεις το κολαουζο σου ?ΑΝΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ...που δεν μπορεις να συντηρηθεις παρα μονον μεσω αλλου.......

      Διαγραφή
  5. Σπύρος Καραπιδάκης30 Ιουλίου 2014 στις 1:18 π.μ.

    Προς όλους τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΥΣ και ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΩΛΛΥΟΜΕΝΟΥΣ τους λέγω μόνον τούτο: Κάθε δήλωση επώνυμου υπογράφεται! Κάθε δήλωση ανώνυμου ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και θεωρείται ως μη γενομένη!!
    "Θέλει Αρετή και Τόλμη η Επωνυμία!!!" Εσείς, δυστυχώς, στερείστε και των δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκτησε και ο Δ.Μαρκου αριστογειτονα να προπηλακιζει τους σχολιαστες,Αλλα και εσεις εχετε πολλα ραμματα στην γουνα σας,που δεν ειναι του παροντος,και τα λαθη σας δεν σας στερουν το δικαιωμα-υποχρεωση να σχολιαζεται την επικαιροτητα.Αν και εσεις ειστε θιασωτης της 7ετιας,η Δημοκρατια επιτρεπει σε ολους να εχουν γνωμη και αποψη,για τα παντα.

      Διαγραφή
    2. Καλό το λογοπαίγνιο αλλά όταν κάποιος συμμετέχει στον διάλογο των blog πρέπει να αποδέχεται την ανωνυμία που είναι κατάκτηση στα blog. Από την στιγμή που θέτουν οι σχολιαστές παρατηρήσεις πληροφορίες και ερωτήματα τα οποία δεν βρίζουν δεν μπορείς να τους κατηγορείς. Καλύτερα να απαντήσεις παρά να κατηγορείς την ανωνυμία. Γράφεις κάτι και ρωτάνε ποιος είσαι, τι σχέση έχεις με την υγεία, λένε ότι πάντα στηρίζεις το Υπουργείο Υγείας κ.α. Σε αυτά απαντάς δεν πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Την Δημοτική εποπτεία που εξυμνούσες την διοίκηση του Υπουργείου την έχω δει και εγώ.

      Διαγραφή
    3. ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ....αληθεια αυτη χαθηκε παραιτηθηκε απο το κουκλοσπιτο εφτιαξε το γκαζον του παρανομου γηπεδου .....η απλα πηγε διακοπες .ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΥΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΑΑΑΑμε τις μαιμουδες εχω πειρα το επαιξαν και σε αλλο μπλογκ....Αυτα εχει η διασημοτης στην λουτσα.....και εσεις μου ζητατε και ονομα να με ταραζουν στις χαιρετουρες οι μαιμουδιαρηδες.....ανωνυμος λοιπον η Ο ΚΑΝΕΝΑΣ .....καλυτερα.....

      Διαγραφή
  6. Κα Φραγκου,αυτο το ιδιο γραμμα το στειλατε στον Δημητρη,και στην παραταξη σας?Εχει πολυ ενδιαφερον να μαθουμε τι θα κανει τα επομενα πεντε χρονια,απο τι θα κανει ο εγκληματιας Κατσαλιρος,τις τελευταιες 30 ημερες δημαρχιας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το λοιπον ο κολαουζος 8 58 μου εδωσε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ .
    Εσεις θα ξεχωριζετε ποιος ειναι ο αυθεντικος απο τον νου που κατατιθεται μεσω της γλωσσας.Ετσι σε αυτο το ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα σας δοθει η ευκαιρια να εντρυφησετε στα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ που πολλοι μπορει να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΜΙΛΟΥΝ αλλα δεν την ξερουν.Ετσι και επειδη ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΕΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ ο κολαουζος θα μας δωσει την ευκαιρια να απολαυσουμε αλλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Κατ αρχην δεν θα κανω ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ θΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΜΜΕΣΟ ΛΟΓΟ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ


    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα μαθεις και κατι επι τελους.και καποτε ισως......δεν χρειαζεται να κανεις τον κολαουζο αλλων και τοτε ΙΣΩς αποκτησεις δικη σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟπου περιμενει μηπως πεσει πανω το λιγο φως και το προσεξουν..Να σου πω την αληθεια ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.Σε σκεφτομαι να προσπαθεις να Βρεις λεξεις να τις γραψεις σωστα για να πεισεις ακριΒως σαν τον κακο μαθητη που παει με αντιγραφη να ξεγελασει ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.Τετοια καθηλωση σε παιδικα τερτιπια ειναι ΘΛΙΒΕΡΗ.Σου αρεσει αραγε ο εαυτος σου και αυτο που κανει,αυτο αναρωτιεμαι.Ποσο βαθυ πρεπει ειναι το ψυχολογικο σου ΤΡΑΥΜΑ που σε κανει ετσι μοχθηρο.Σκεψου το λιγο ποσο αστειος θα φαινεσαι σε καποιον που σε παρακολουθει και νοιωσε ΕΝΤΡΟΠΗ .Ειναι καλο συναισθημα η εντροπη ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΛΗΨΗ .γιατι οταν μπορεις να το αισθανθεις σημαινει οτι υπαρχει κατι ΑΝΩΤΕΡΟ μεσα σου.,αντιθετα με τους Σπαρτιατες που ειχαν τον ΦΟΒΟ
    Κ ΦΡΑΓΚΟΥ δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τα ελληνικα σας ξερω ομως οτι ειστε ΕΞΥΠΝΗ γυναικα πχ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.....ΑΠΟ ΤΙ .....(ελεος) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ...
    Το απο τι δεν συντασσεται με χρονο μελλοντα δηλαδη το ΘΑ.Θελει η μαιμου να γραψει και η αγνοια δεν την αφηνει η κοινως θελει η εκδιδομενη να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει....
    οσο για τα καραπιδια αμα θελεις ρητο να ξερεις και να το γραφεις σωστα ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑ Η ΚΩΛΥΜΑ ......
    ΤΟ ΡΑΣΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ......ΜΑΓΚΑ.....
    Και αν σου πω με λενε Παπαδοπουλο δεν αλλαζει τιποτα ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΝ ΕΣΘΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψα απο τι θα........ στην επιστολή???

      Διαγραφή
    2. οχι κ Φραγκου Το εγραψε ο μαιμουδοαριστογειτων
      Παω να σας προφυλαξω απο το ναρκοπεδιο που σας ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ .Σπευδετε βραδεως και μην απαντατε σε οποιον να ειναι Γιατι κανεις να παριστανει αλλον ?Νομιζετε οτι Στοχος ειμαι εγω ?ΛΑΘΟΣ Στοχος εισθαι εσεις και χρησιμοποιουν ταχαμου κοσμια ΕΜΕΝΑ και το Αριστογειτων.Καλυτερα μην τους απαντατε καθολου πιστεψτε με τους ξερω ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ....ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ....και κουτοπονηρες ερωτησεις ....εχετε τοσα σοβαρα θεματα αφηστε να παιζω εγω τον παπα.....ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ.
      Και φυσικα ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ Ως ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΠΑΡΑ ΠΛΗΘΥΝΑΜΕ .Δυο μαιμουδες και ενας αυθεντικος εεεεεε παει πολυ.για ενα μπλογκ...ομως ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

      Διαγραφή
  8. ΚΟΛΑΟΥΖΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ..ΜΕΧΡΙ 2 3 ΜΕΤΑ.....ΒΛΕΠΟΥΜΕ ...ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΙς 7 ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΩΡΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Αυτο θα σου μεινει σαν δωρο απο εμενα θα μαθεις καλυτερα την γλωσσα σου παιρνοντας με απο πισω....ολοι οι μεγαλοι δασκαλοι ειχαν ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ

    ο δασκαλος σου Αριστογειτων ο τ ου Αριστοκλεους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή