Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΔΗΡΙΖΑ - Στην τελική ευθεία για τις εκλογές και τη ΝΙΚΗ

ΔΗΡΙΖΑ - Στην τελική ευθεία για τις εκλογές και τη ΝΙΚΗ
Συγκεντρώθηκαν την Τρίτη το βράδυ της 29ης Απριλίου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης στο εκλογικό κέντρο της Λ. Αρτέμιδας και
συζήτησαν για την τελική μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η επικεφαλής, υποψήφια δήμαρχος Λία Ντελάκη, καλωσόρισε τους υποψηφίους και όλους τους φίλους του συνδυασμού που παρέστησαν και αναφέρθηκε στη σημασία της εκλογικής μάχης για τις δυο πόλεις και τους δημότες.
Είμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό από τους άλλους συνδυασμούς, τόνισε η Λία Ντελάκη:
  • Είμαστε η προοδευτική αυτοδιοικητική πρόταση που δεν φοβάται τη ρήξη με τα τοπικά και μη, ιδιωτικά συμφέροντα διότι δεν χρωστάμε σε κανένα. Είμαστε ο συνδυασμός ο οποίος δεν συναλλάσσεται και δεν πληρώνει την προβολή του την προεκλογική περίοδο με τα ανάλογα γραμμάτια. Ιστορικά, θα καταγραφούμε ως ο πρώτος αμιγώς προοδευτικός συνδυασμός του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
  • Είμαστε η πρόταση της αντίστασης και των λύσεων για όλα τα μεγάλα ζητήματα των Σπάτων και της Αρτέμιδας, αυτή που είναι ικανή σε τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό πολιτικό επίπεδο να δρομολογήσει τη διέξοδο στα χρονίζοντα άλυτα προβλήματα των υποδομών.
  • Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για το Δήμο και τις δυο πόλεις, μα πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να κρατήσουμε την κοινωνία και τους πολίτες που δεινοπαθούν απ’ την κρίση, όρθιους. Οι ενίσχυση των δομών Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου, τόνισε με έμφαση, θα είναι για εμάς η πρώτη πράξη.
  • Δρομολογούμε λύσεις στις πράξεις εφαρμογής 1ης, 2ης και 6ης ενότητας, έτσι ώστε να χρηματοδοτηθούν οι μελέτες των υπολοίπων, προωθούμε τεκμηριωμένη και κυρίως κοστολογημένη, με μελέτες λύση στο αποχετευτικό, είτε με διασύνδεση στα υπάρχοντα δίκτυα, είτε με τοπικό ΚΕΛ εγγυημένης περιβαλλοντικής πιστοποίησης.
  • Δημιουργούμε εστίες πολιτιστικής έκφρασης στις δυο πόλεις, επιστρατεύοντας όλες τις διαθέσιμες δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και αξιοποιώντας τις σχολικές εγκαταστάσεις θεσμοθετώντας τα «ανοικτά σχολεία» στην κοινωνία.
  • Είμαστε η αυτοδιοικητική πρόταση η οποία μπορεί να εγγυηθεί διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων από την κεντρική διοίκηση και τους θεσμοθετημένους πόρους από τους ιδιώτες που σήμερα με την ανοχή των κυβερνήσεων δεν πληρώνονται, κατέληξε η Λία Ντελάκη. Η δύναμη που μπορεί να σχεδιάσει την ανάπτυξη και να προτάξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, δίνοντας «ταυτότητα» στις δύο πόλεις. Προχωράμε με Ανιδιοτέλεια και Ενότητα και είμαστε έτοιμοι για Ρήξη και Αντίσταση.
ΔΗ.ΡΙΖ.Α.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

7 σχόλια:

  1. τριλιζα μηπως θαλατε να γραψετε ,γιατι παιχνιδακια παιζουν .Τριλιζες και πινακωτη πινακωτη ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ....και γυρω γυρω ολοι στην μεση κατασαλιρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΟΛΚΗΣ!!! ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΖΟΥΛΑΠΙ!!! ΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ (ΤΟΥ ΛΕΙΡΑΤΟΥ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυβερνήσατε την πόλη και σας είδαμε. Τώρα τί θέλετε; Να την πατήσουμε πάλι; Όχι.
    Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κυβέρνηση στη χώρα, όμως στις δημοτικές στα Σπάτα και Αρτέμιδα, πρέπει να μαυριστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΕΛΑΛΙΣΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ........ΘΕΜΑΤΑ...
    ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.........
    Σαν δεν ντρεποσαστε να ονομαζετε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,τα προσωπικα βολεματα του καθε ξυρισμενου απο αξιοπρεπεια.,με διαζυγιο απο την νομιμοτητα ...που διασυρει την παραταξη του.....
    Κρειττων σιγαν....γιατι το καλαθι Τσαλαπετεινος εχει και αλλα πολλα μεσα..και θα χυθουν εξω....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ....Ζηλεψαν το πολιτικο του μελλον και τον κυνηγανε, ουτε ο Ακης να ηταν που ακομα μας φλομωνει ,περι ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ...απο τον Κορυδαλλο...
    Για το παπλωμα της εμμισθης εχεις τιποτα να πεις για τις υπευθυνες δηλωσεις περι β1 ζωνης τιποτα?ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ?ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΓΚΑ. εσενα σε ,μαρανε ο Αριστογειτων δεν βλεπεις μπροστα στα ματια σου ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μας λέτε τώρα ? Θέλετε να σας πιστέψουμε ? Για ποιά ρήξη με το κατεστημένο μας μιλάτε ? Τόσα χρόνια εσείς δεν ήσαστε κατεστημένο ? Εσύ προσωπικά κυρία και ο καθοδηγητής σας Γκινοσάτης ? Τι κάνατε τόσα χρόνια στο δήμο ? Απολύτως τίποτε ! Μας λέτε τώρα ότι θα μας λύσετε και το αποχετευτικό. Το χαλαρώνετε βέβαια λίγο γιατί δεν σας πιστεύει ο κόσμος. Μας λέτε, η με διασύνδεση με τα υπάρχοντα δίκτυα, ποιά αυτά που πολεμούσατε τόσα χρόνια, που πρότειναν οι αντίπαλοί σας ? η με τοπικό ΚΕΛ εγγυημένης περιβαλλοντικής πιστοποίησης. Αυτό που θέλατε τόσα χρόνια να κάνετε. Ποιός θα σας δώσει την πιστοποίηση οι εταιρείες ? Εσείς υποστηρίζετε ότι κάθε δήμος πρέπει να διαχειρίζεται τα απορρίμματά του,αυτό που πιστεύουν και οι εργολάβοι. Κάθε δήμος και χαβούζα δηλαδή. Είσαστε οπισθοδρομικοί, γι΄αυτό οι δημότες δεν θα σας κάνουν τη χάρη, στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιάνα Οικονομοπουλου4 Μαΐου 2014 στις 10:58 π.μ.

    Κρίμα για ένα κόμμα εξουσίας, να εκπροσωπείται στον δήμο από την κ.Ντελάκη, την συνεργάτιδα του νυν δημάρχου, και "υποβασταζόμενη" από τον αντιδήμαρχο Γκινοσάτη....Ο λόγος αόριστος και τα επιχειρήματα αδύνατα και παραπλανητικά για τους δημότες...Που είσαστε τόσα χρόνια για την ενημέρωση των δημοτών περί ΚΕΛ ;;;; Τώρα ξαφνικά θα ερευνήσετε για λύσεις ;;Και οι αποφάσεις με υπογραφή Γκινοσάτη για ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ;;;; ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΕΛΑΚΗ , ΔΗΜΑΡΧΟΥ , "ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ"..;;;;;Τα "σύμφωνα συνεργασίας" με παράτυπες υπογραφές, που πρότεινε ο συνεργάτης της κ. Ντελάκη , δήμαρχος..;;;Τα παρανόμως αποκρυβέντα έγγραφα της ΕΥΔΑΠ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΩ Η ΕΥΔΑΠ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ Δ Ε Ν ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...; Και τόσα άλλα..Δεν αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡ.Α. ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡ.Γ. ΜΑΡΚΟΥ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΡΙΖΑ,στον ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ,δεν υπαρχουν.Μονο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ υπαρχει που ψευδεπιγραφα χρησιμοποιει την Ταμπελα του κομματος αυτου.Ο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ πηρε την "φιλη του,μονο αραγε" Κα ΝΤΕΛΑΚΗ,και την εβαλε Συμβουλο επι χρημασι του Συνεταιρου,
    στην Ζωη και την Εξουσια του ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ.Απο κοντα και σε πολυ υψηλη θεση Εξουσιας και δυνατοτητας μαγειρεματος των Οικονομικων,το αλλο Εργαλειο του, την περιβοητη πλεον Κα ΖΗΣΗ.Τωρα την προσαρτησε στον Δ.ΜΑΡΚΟΥ ελπιζοντας να εκλεγει με τον Συνδυασμο,και να εχει εσωτερικη πληροφορηση.Ολα αυτα φυσικα πλεον ειναι εντελως γελοιες ,ξεπερασμενες,
    πολιτικες καμαριλες του 80,εκει εξησε και εμεινε κολλημενος ο Κος ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή