Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Κατερίνα Λιόλιου στο Όλα τρέλα: Η Δέσποινα μου έμαθε να λυγίζω τα πόδια μου

 
Η τραγουδίστρια του Voice από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή μίλησε στον Θέμο για
ΌΛΑ!Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη γυναίκα της… τρελής τηλεοπτικής παρέας του «Όλα τρέλα», Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Λιόλιου.Η εκπομπή για ακόμα ένα βράδυ κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, ξεπερνώντας σε τηλεθέαση το 40% και αφήνοντας τον ανταγωνισμό πίσω κατά 30 μονάδες.Η νεαρή τραγουδίστρια και παίκτρια του The Voice από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, που προχώρησε στην επόμενη φάση, δέχτηκε τα κολακευτικά σχόλια των παρουσιαστών για την εμφάνισή της. Στη συνέχεια, δε, αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή είναι αυτή που την «λύνει», ενώ ήταν εκείνη που της έδειξε και πώς πρέπει να στηθεί επί σκηνής. Όλοι σχολίασαν ακόμα και το πόσο εντυπωσιακή ήταν η σκηνική της παρουσία!

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε ακόμα ότι όταν είδε ότι θα φορέσει ένα «καυτό» σορτς, πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά της για να τον προειδοποιήσει για το τι θα δει και να μην τρομάξει. Έχει άλλα δύο αδέρφια, μια μεγαλύτερη αδερφή και έναν αδερφό μόλις 6 μηνών.

Όσο για το τι θέλει να κάνει μετά το Voice; Δήλωσε ότι περιμένει που θα την πάει το παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί και με τους τέσσερις κριτές του show του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου