Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ανάμνηση του Θανάτου του Ιησού Χριστού

Αγαπητοί φίλοι γεια σας:
Οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά του Δήμου Σπάτων και Αρτέμιδος, σας προσκαλούν θερμά το βράδυ της Δευτέρας 14 Απριλίου 2014 και ώρα 21.00, στο
Ξενοδοχείο “Mare Nostrum”, προκειμένου να παρευρεθείτε στην επέτειο του θανάτου του Ιησού Χριστού.

Σας κάνουμε γνωστό ότι στη διάρκεια αυτής της ειδικής περίστασης θα δοθούν, μέσω μιας σύντομης ομιλίας, σημαντικές πληροφορίες μέσα από την Αγία Γραφή, για το τι σημαίνει για την ανθρώπινη οικογένεια ο θυσιαστικός θάνατος του Ιησού Χριστού.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη περίσταση, αναφέρονται στην εσώκλειστη πρόσκληση. Ειλικρινά, θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Φιλικά και με εκτίμηση
Βασίλης Δεδότσης
Θρησκευτικός Λειτουργός
Πρόσκληση
Τη βραδιά πριν από το θάνατό του, ο Χριστός έδωσε στους μαθητές του την εντολή να θυμούνται τη θυσία του με μια ειδική επέτειο. Τους είπε: «Εξακολουθήστε να το κάνετε αυτό σε ανάμνησή μου».—Λουκάς 22:19.
Το 2014, αυτή η επέτειος του θανάτου του Χριστού θα γίνει τη Δευτέρα 14 Απριλίου, μετά τη δύση του ήλιου. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σάς προσκαλούν να έρθετε εκείνη την ημέρα με την οικογένειά σας και τους φίλους σας για να παρακολουθήσετε μια σύντομη ομιλία που θα εξηγήσει πόσο σημαντικό γεγονός ήταν ο θάνατος του Ιησού για όλους τους ανθρώπους.
Μπορείτε να παρευρεθείτε σε αυτή την επέτειο σε οποιαδήποτε τοποθεσία σάς εξυπηρετεί. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Βρείτε μια Τοποθεσία Κοντά Σας

www.jw.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου