Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ραφήνα, Πικέρμι - Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Δημάρχους

Σε Ανοιχτή Συζήτηση στην πλατεία του Νηρέα στις 30 Μαρτίου και ώρα 11πμ καλεί όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Ραφήνας-Πικερμίου ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΝΗΡΕΑΣ»...

Η συζήτηση θα διεξαχθεί πάνω στα παρακάτω θέματα που απασχολούν την περιοχή Νηρέα αλλά και γενικότερα την πόλη μας: Προστασία παραλίας Μαρίκες και παράκτιου δάσους, Αντιμετώπιση προβλήματος αυθαίρετων κατασκευών της περιοχής, Κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής και αξιοποίηση υπάρχουσας κυκλοφοριακής μελέτης, Αποχέτευση και Διαχείριση λυμάτων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Προστασία και περιβαλλοντική ανάδειξη Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας.
Ευχαριστούμε τους υποψήφιους Δημάρχους κ. B.Πιστικίδη, κ.B.Μπουρνούς, κ.Α.Τόκα, κ.Γ.Μαγκαφώση και τον κ.Α.Βασιλόπουλο που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας, τον Δήμαρχο κ.Γ.Χριστόπουλο που δήλωσε την πρόθεσή του να παρευρεθεί παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του και τον κ.Θ.Αδαμόπουλο ο οποίος παρόλο που δε θα μπορέσει να παρευρεθεί, συναντήθηκε με το Σύλλογο και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας.

Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΝΗΡΕΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου