Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΕΚ: Ημέρα των χορηγών στα Σπάτα

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έδωσαν την Πέμπτη (27/3) την ευκαιρία σε εκπρόσωπους των εταιρειών που είναι χορηγοί της ομάδας να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του
προπονητήριου των Σπάτων και να δουν από κοντά τους παίκτες αλλά και τα μέλη του τεχνικού τιμ.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την Ένωση αναφέρει: «Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο ΟΠΑΠ της ΑΕΚ στα Σπάτα, εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών της ομάδας για τη φετινή σεζόν!
Το ραντεβού δόθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α. από όπου με το λεωφορείο της ομάδας μετέβησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι εκπρόσωποι των χορηγών μας ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ. Στη συνέχεια παρακολούθησαν τη προπόνηση της ομάδας.
Το  παρών έδωσε σύσσωμη η χορηγική οικογένεια της ομάδας  και συγκεκριμένα οι εταιρείες: ΟΠΑΠ, ΝΟVA, PUMA, FUJITSU, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, LANCIA, COSMOTE, ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, GS TRAVEL, SIXT, CARREFOUR, COCA-COLA 3E, ΔΙΟΣ, GREEK BOOKS, ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ, ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, ACTIVE COMPUTERS, PRINTERLAND, ABBOTT & ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ. Το ραντεβού ανανεώθηκε με όλους για το επόμενο Sponsors Day!».

 Φωτογραφίες και Video στο: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου