Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Γερμανία: Γιατί το ακροδεξιό κόμμα απέλυσε την πορνοστάρ-εκπρόσωπό του;

Συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του NPD.Η απόφασή της να πρωταγωνιστήσει σε μια «ροζ» ταινία, έχοντας ως παρτενέρ της έναν μαύρο άντρα, εξόργισε το κόμμαΟνομάζεται Ίνα Γκρολ, είναι περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα, Kitty Blair και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο στόχαστρο του Γερμανικού ακροδεξιού κόμματος!
Γιατί όμως το NPD θέλησε να τα βάλει με την ξανθιά καλλονή;
Η αλήθεια είναι ότι η Γκρολ συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του νεοναζιστικού κόμματος, ενώ είχε πολύ φιλικές σχέσεις με τον ηγέτη του, Udo Voigt.
Όμως η απόφασή της να πρωταγωνιστήσει σε μια «ροζ» ταινία, έχοντας ως παρτενέρ της έναν μαύρο άντρα, εξόργισε το κόμμα με αποτέλεσμα να απολυθεί, αφού εκτελούσε χρέη εκπροσώπου του NPD, προτρέποντας τους άντρες ψηφοφόρους να το ψηφίσουν.
Συγκεκριμένα, ντυμένη προκλητικά, έξω από γραφεία του κόμματος, καλούσε τους άντρες που περνούσαν να γίνουν μέλη του NDP, ενώ πόζαρε για πολλές αφίσες για λογαριασμό του κόμματος.Mάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί στο Facebook σελίδα κατά της Γκρολ όπου οπαδοί του κόμματος κατακρίνουν την επιλογή της.
«Αυτοί που πουλάνε το κορμί τους για χρήματα και ατιμάζουν τη φυλή τους δεν έχουν θέση στο NDP», είναι ένα από τα πολλά σχόλια μίσους που έχουν αναρτηθεί στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για την 27χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου