Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Νεαροί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αλλοδαπό

 
Μαφιόζικες πρακτικές ακολούθησαν δυο νεαροί Έλληνες για να «τιμωρήσουν» έναν 22χρονο Βούλγαρο με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. Τον απήγαγαν δια της βίας
από το σπίτι του στην Ξάνθη, τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και τον ξυλοκόπησαν αλύπητα!Ο νεαρός αλλοδαπός δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση όταν οι δυο δράστες ηλικίας 32 και 26 χρόνων τον υποχρέωσαν με την απειλή ότι θα τον δείρουν να μπει στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Όταν είδε ότι τον οδηγούσαν σε ένα απόμερο σημείο μέσα στο δάσος έξω από την Ξάνθη, κατάλαβε τι τον περίμενε και φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή του! Εκεί, οι δύο Έλληνες έβγαλαν τον 22χρονο από το αυτοκίνητο και ο 32χρονος τον χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και τα πλευρά, τραυματίζοντάς τον.

Αφού τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει κραδαίνοντας προς το μέρος του ένα κατσαβίδι, τον επιβίβασαν ξανά στο όχημα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο σπίτι του. Ο αλλοδαπός πήγε μόνος του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατήγγειλε την επίθεση σε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Οι δυο «νταήδες» συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, που τους άσκησε δίωξη για αρπαγή, απειλή, σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου