Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος - «Οι νέοι, μπροστά...!!»

του Ανδρέα Γλαβά
Ξεκίνησε ένα παραμύθι, παραπληροφόρησης σχετικά με τις δημοτικές εκλογές που έχουμε σε λίγες ημέρες. Κάποιοι, δολίως κινούμενοι, προσπαθώντας να υφαρπάξουν την ψήφο του πολίτη προσπαθούν να χαρακτηρίσουν σε μνημονιακούς ή μη, συνδυασμούς που έχουν ανακοινώσει την διεκδίκηση του Δήμου.
Δυστυχώς, εσκεμμένα, ξεχνούν πως οι Συνδυασμοί δεν αποτελούνται, πλέον, από κόμματα αλλά από ανθρώπους με διάθεση να προσφέρουν για τον τόπο τους, πολίτες που προέρχονται από διάφορα πολιτικά
επίπεδα, είτε αριστερά, είτε δεξιά, είτε κεντρώα, ένα πολύχρωμο πάζλ που ενώνεται κάτω απ την ίδια λογική και σκοπό: να δημιουργηθεί ένας Δήμος φιλόξενος αναπτυξιακός, σύγχρονος, αδιάφορος και μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και παιγνίδια.

Πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσα την στήριξη και την υποψηφιότητά μου στο Συνδυασμό «Νέα Εποχή, δύναμη αλλαγής» με επικεφαλή τον Δημήτρη Μάρκου, γιατί θεωρώ ότι πρέπει ένας Δήμος να διοικείται από νέους ανθρώπους, ανθρώπους που αγαπούν άδολα και ενδιαφέρονται ειλικρινά για το τόπο και τους ανθρώπους του. Ο Δημήτρης Μάρκου, είναι ο άνθρωπος που με ενέπνευσε, τα οράματά μας ταυτίστηκαν, το ήθος, η εντιμότητα, η ακεραιότητα, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που συνθέτουν τη φυσιογνωμία του. Είμαι πεπεισμένος πως έχει την ικανότητα να διοικήσει αποτελεσματικά τον Δήμο, με σεβασμό στον Πολίτη, έξω και πάνω από κομματικές ταυτότητες, χωρίς αποκλεισμούς, δεσμεύσεις και στείρες προκαταλήψεις.

Παρακολουθώντας τρεισήμισι χρόνια τις κινήσεις και τις ενέργειες που έκανε, τις τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και τις εύστοχες παρεμβάσεις, απέτρεψε ή παρεμπόδισε αποφάσεις που οδήγησαν το Δήμο μας στην παρακμή! Η αποτροπή της δημιουργίας του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, η έντονη αντίδραση και παρέμβαση του νέου μισθώματος για την αποτρόπαια σύμβαση- μίσθωμα του κτηρίου που θα στεγαστεί το νέο Δημαρχείο, η παρέμβαση για την παράλογη και παράνομη αύξηση της τιμής του νερού, η ανάθεση της διεκδίκησης του Ελληνικού σε δικηγορική εταιρεία που μόνο τα συμφέροντα του Δήμου δεν εξυπηρετούσε, οι δεκάδες απευθείας αναθέσεις που έγιναν, αυτά και άλλα πολλά δίνουν το «δικαίωμα» στον Δημήτρη Μάρκου να μπορεί να κοιτάει στα μάτια τους πολίτες και να διεκδικεί την ψήφο τους. Η ταμπέλα «μνημονιακοί» ας επιστραφεί σε όλους αυτούς που υπηρέτησαν συμφέροντα και οδήγησαν το Δήμο μας σε ένα μνημόνιο καθεστώς, είτε είχαν την ευκαιρία να διοικήσουν είτε όχι!

Όσον αφορά τους «νέους» διεκδικητές του Δήμου μας, η άποψή μου σαφής και ξεκάθαρη!

Κανείς δεν προέρχεται από παρθενογένεση, οι Υποψήφιοι κρίνονται από την θέση που κατείχαν, τις ενέργειες που έκαναν για να αποδείξουν πως έχουν την τόλμη και την ικανότητα να αγωνιστούν για το καλό του πολίτη. Οι θέσεις που υπηρέτησαν αποτελούν απόδειξη της διάθεσης που είχαν για προσφορά! Η λογική που επικρατούσε, ότι, παρουσιάζουμε την τέλεια εικόνα δύο μήνες πριν τις εκλογές, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο πολίτης κρίνει και ψηφίζει σύμφωνα με τις ικανότητες, τη διάθεση, το πολιτικό πρόγραμμα και την τόλμη που διαθέτει, έτσι ώστε να οδηγήσει το τόπο μας στην ανάπτυξη.

Η παράταξη «Νέα Εποχή, δύναμη αλλαγής», ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου, αλλά και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν, δεν μένουμε μόνο στο όνειρο, στο όραμα και στη φαντασία! Σηκώσαμε τα μανίκια, καταθέτουμε καθημερινά ιδέες που στηρίζονται σε ρεαλιστικές και αληθοφανείς προτάσεις, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα πολιτικό πρόγραμμα που θα σηματοδοτήσει μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για το δήμο μας.

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου, καλό αγώνα και καλή δύναμη!

Ανδρέας Γλαβάς,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος,
με τον Συνδυασμό «Νέα Εποχή, δύναμη αλλαγής» 

apopsi-news.net

31 σχόλια:

  1. Αν αυτός ο Α.Γλαβάς,κσι το αφεντικό του ο Δ.Μάρκου,πιστεύουν ότι είναι νέοι,λόγω ημερομηνίας γέννησης,και νέας εισβολής στην τοπική πολιτική,ναι είναι νέοι.Οι ιδέες τους ,και πολιτική αντίληψη όμως είναι υπερήλικες,τουλάχιστον 200ετων παλιές αντιλήψεις.
    Καλή επιτυχία.Σιγούρεψε όμως τις οικογενειακές ψήφους,μην έχεις και εκεί απώλειες.Γιατί άλλα ψηφαλάκια δέν θα βρείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Μαρτίου 2014 στις 3:21 μ.μ.

      ΤΟ 1814 σοφε μου 11 32 ειχαμε ακομα τουρκους και κοτζαμπασηδες και μωρογιαννηδες..Τετοιες φαρες εχετε ακομα,οποτε που ειναι ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ?
      Στις οικογενειακες ψηφους που γραφετε ,η στην μεγααααααααλη φαμίλια των νονων της Σπαταρτεμ νησιας ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΩΡΑ?
      ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΠΝΕΥΜΑ...που λαμπρυνει το μπλογκ με τα ΝΕΑ ΗΘΗ .

      Διαγραφή
  2. Όταν εκτίθεσαι δημόσια πόσο μάλλον πολιτικά, είσαι έτοιμος να ακούσεις, αλλά και να απαντήσεις! Επειδή γνωρίζω το παιχνίδι των γνωστών, αγνώστων, κάτι που δεν έκανα ποτέ, γιατί έμαθα να μην κρύβομαι πίσω από οποιαδήποτε ανωνυμία, (το γνωρίζει πολύ καλά και η συντακτική ομάδα της εφημερίδας, που είναι τιμή μου να με φιλοξενεί) για αυτό το σχόλιο, αλλά και για τα επόμενα που θ’ ακολουθήσουν, μόνο ένα έχω να πω και δεν θα συνεχίσω σε παιχνίδια εντυπωσιασμού και απαντήσεων: Ο αγώνας, η ικανότητα, η τόλμη και η αποφασιστικότητα ενός ανθρώπου κρίνονται από το έργο του, αφήστε λοιπόν τον κόσμο να το κρίνει, να είστε σίγουροι πως έχει την τόλμη και την κρίση να το αντιληφθεί. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, που έχω την τιμή και την υπερηφάνεια να βρίσκονται δίπλα μου σε κάθε μου βήμα, δεν με στηρίζουν μόνο με ψήφους, αλλά με αξίες και ιδανικά, αρετές που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, στην αλληλεγγύη και στην αγάπη!! Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλόν αγώνα να έχετε κύριε. Βρίσκω αξιοπρεπές το κείμενό σας και καλό κουράγιο στις ύβρεις των πολλών συμπλεγματικών που αφθονούν δυστυχώς στον τόπο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιτελους ας διαβαζουμε τετοια λογια κι απο αλλους υποψηφιους…. Ζηταμε πολλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κ. ΓΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΦΥΡΑΜΑ ΕΙΣΑΙ .Α.ΓΛΑΒΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Μαρτίου 2014 στις 9:37 π.μ.

      Αυτα ειναι λογια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ, Η ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ?
      Συγχαρητηρια, φερατε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στο μπλογκ.
      Με τριχες κατσαρες.......
      Δεν ξερετε κυρια μου ,οτι η καραφλα οφειλεται σε πολλα ανδρογονα?Σας διαφευγει τετοια πολυτιμη πληροφορια?
      εεεενα σας την δωσω εγω να ησυχασετε και να μην μας βρωμιζετε με τα σχολια σας.
      Θα σας πω κατι, που το ελεγαν οι Βικτωριανες αγγλιδες στις κορες τους
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΟΝ ,ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΚΑΙΡΟ...
      ΕΕΕπειτε μας τι καιρο κανει εις τας Λουτσας,αντι να μας γραφετε για τριχες και καραφλες.
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑ .
      Ζηλεψατε την μπογιοδοξα και την οικειοποιεισθε?
      Που ακριβως βασιζετε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ?Στις επιθυμιες σας να μην βγει καποιος για να βγει ΠΟΙΟΣ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ?Αυτο να μας πειτε.οι τριχες σας δεν μας ενδιαφερουν .
      ΧΤΕΝΙΣΤΗΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ,δεν χρειαζεται να χτενιζεσθε δημοσιως.

      Διαγραφή
    2. Αριστο η κυρια - μπογιας ειναι γνωστη απο τη δραση της ως εκπροσωπος τυπου της παραταξης του δημαρχου. ειναι η κυρια που εγραφε τα δελτια τυπου και ειναι ΚΑΤΣΑΡΟΥ-μαλλα

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Μαρτίου 2014 στις 12:45 μ.μ.

      ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ.
      Το θεμα ομως, ειναι οτι πληρωνουμε δημοτικα τελη Ψυχικου ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ Η ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΗ ?
      Ειναι δελτια τυπου αυτα που βγαζει η κ...?ΑΣΥΝΤΑΚΤΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ,ΓΕΜΑΤΑ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ?
      Ε ΕΕΕΕ να καθησουμε να μας ......και να τους πληρωσουμε και απο πανω.
      εεεεεε μπαστα δημαρχιδες
      ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ,γιατι σας ψαχνουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ .Μονο τα κομματα σας και τα αποκοματα σας, σας μοστραρουν σαν ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ.
      Το κομματικο νταβαντζηλικι ΤΕΡΜΑ.
      Αν εχετε λογο πολιτικο,λογο κοινωνικο ,λογο αυτοδιοικητικο λογο,ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ .
      Αν δεν εχετε ξεκουμπιστειτε.
      ΑΡΚΕΤΑ ,ΩΣ ΕΔΩ.
      Δεν θα βρωμισετε το συμπαν.
      ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .Στο πεζοδρομιο να γραφετε.Εκει που ανηκετε, προοδευτικουρες της δεξιας και αριστερης τσεπης.

      Διαγραφή
  7. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Κ@Λ@ΜΠΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ.ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΖΕΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΜΠΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΛΙΓΟΥΡΙΑ;ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ,ΜΑΖΙ;ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΙΔΕ ΤΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΑΡΚΟΥ,ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΕΙ.ΕΕΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ.ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ.ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ με τις τρίχες κοίτα να ασχοληθείς με τα δικά σας χάλια γιατί είδαμε και το νουμερο το δικό σας με τα μαλιά!! εμαθα οτι επαψε και ο κουτσος να σε πηδαει αλλα παρ ολα αυτα στα δελτια τυπου η ...παει συνεφο!!!!

      Διαγραφή
  8. Μιλάνε στον άνθρωπο για κ@Λ@μπάΡα όταν η δικιά τους η σκυλου γουρλωνει κάθε βράδυ το μάτι για να βγαίνει ωραία στις φωτογραφίες σε αλλά κ@λ@μπαρα έτσι θα μαζέψετε τους ψήφους? Το δικό σας εμπόρευμα είναι για φτύσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ κ. ανώνυμε/η αυτά που θέλω να πω τα λέω επωνύμως, όσο δε για τις συκοφαντίες και τη λάσπη που εκτόξευσες, αν θέλεις να σε αντιμετωπίσω, βγες απ το σκοτάδι της ανωνυμίας σου και τότε συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Μαρτίου 2014 στις 9:22 π.μ.

    Η πολιτικη αντιπαραθεση στην Λουτσα γινεται στα ....... γαλλικα ........
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ με παιδια ,κορες, εγγονια,τσιφτετελια,και ΜΠΟΛΙΚΗ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ.
    Μου αρεσει που θελετε ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, για να ριχνετε ροχαλες....
    ΑΙΔΩΣ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ.
    Μην αποδεικνυετε ποσο καταλληλοι εισθε για αυτο που εχετε, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ .

    ΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡ ΕΚ ΛΟΓΟΥ
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ.
    Σας ευχαριστώ, γιατί επαναφέρατε το σχολιασμό στη δέουσα τάξη και το επίπεδο που του αρμόζει. Συνυπογράφω την καταληκτική σας φράση: «Ανδρός χαρακτήρ εκ λόγου γνωρίζεται» του Μενάνδρου και συμπληρώνω με του ιδίου: «Αναφαίρετον κτήμ’ εστί παιδεία βροτοίς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αισχος και αηδια.. Η συνεχιση ενος "μοντελου" που κατεστρεψε τη χωρα με κενες αβασιμες κατηγοριες και στοχο μονο τα μεγαλα λογια, δηθεν εξουσια και αποκτηση προνομιων λιγων ανικανων συνεχιζεται..! Αβασιμες κατηγορίες, ανοητη λασπολογια, επιβραβευση ανικανοτητας και τοσα αλλα την ωρα που βιομηχανια, επιχειρηματικοτητα, παιδεια, υγεια πεθαινουν.. Αθανατε ανωνυμε Ελληνα το ιδιο παραμυθι του χθες αναπαραγεις σημερα με ολα του τα παρασιτικα σου οπλα..! Καλη επιτυχια κε.Γλαβα στον δυσκολο αγωνα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχως,ενω ανησυχουσα για την πληθωρα και το ηθος των υποψηφιων,πλεον ανησυχω για το τραγικο επιπεδο των ΟΠΑΔΩΝ-ψηφοφορων.Ατυχη η πολη μας τελικα.... μοιαζει να κατοικειται απο ανευθυνους,ανοητους και ανηθικους ανθρωπους που με οπλα τους την χυδαιοτητα και τη λασπη παλευουν να κυριαρχησουν....κριμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Μαρτίου 2014 στις 1:04 μ.μ.

    Οι υποψηφιοι ειναι κουταλια απο την σουπα..
    Τοσα χρονια αυτη την σουπα φτιαχνατε , ,αυτην συνηθισατε ,αυτην ξερετε να τρωτε.
    εεεεεΟΧΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ
    Υπαρχει και ΦΡΕΣΚΟ φαγητο ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΑΠΙΑ.Αυτοι που εχουν μονο σαπια ,κολλανε στα φρεσκα για να φανει οτι , ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ,τι το ψαχνεις δικε μου,ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ,δεν υπαρχει αλλο......
    ΠΑΛΙΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΕΜΕΝΑ.ΠΟΛΥ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ.ΣΑΠΙΣΑΝΕ ΠΙΑ,και μας πηρε η βρωμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O 9.51 , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ....ΑΝΤΕ ΜΑΛΛΙΑΡΑ ΑΡΚΟΥΔΙΑ ! Η ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ..!.ΟΠΑ ΤΗΣ...! ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΥΡΧΟΥΔΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αριστογειτων ο κυνηγος λαμογιων7 Μαρτίου 2014 στις 3:08 μ.μ.

    ΧαΡΧΟΥΔΑΣ ειναι ο νυν .Τωρα εβαλε την ΠΙΠΙΝΕΖΑ, να χτυπαει τα πληκτρα να μην κοψει η δημαρχιακη μαγονεζα.......και η μασα.
    Για να μην κανετε τσαμπα κοπο ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ, αν βριζετε.Εσεις εκτιθεστε και αυτοι που υποστηριζετε.Βαζετε αυτογκολ και εγω σας παιρνω πεναλντυ Οθεν ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.Που θα παει πιεση πιεση ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.Εγω παιζω επιθεση,και ειμαι εμπειρος παικτης.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ .
    Και το καλυτερο
    το κανω τσαμπα ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο σας κυρίες και κύριοι ,πολύ ωραία αρχίσατε τον προεκλογικό σας αγώνα. Επίπεδο τι μου λες. Στην ΤΡΟΥΜΠΑ η ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ νομίζω ότι μιλούσαν καλλίτερα. Καλά ξεμπερδέματα .!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Μαρτίου 2014 στις 9:36 π.μ.

    Εχετε παει προσφατα στον Σταθμο Λαρισης?
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ποσο καθαρα ειναι .Καμμια σχεση με Λουτσα.Περναω συχνα απο εκει.
    Οσο για την Τρουμπα εχει εκλειψει σαν περιοχη απο χρονια......
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ η Λουτσα απο τοπος οικογενειακων διακοπων εγινε ενα απεραντο σκυλαδικο.
    Καταπατητες νταβατζηδες,διακινηση ουσιων και γυναικων ,βοθροι κατευθειαν στην θαλασσα,,χρυσαυγουλα, ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΚΕΙ.
    Η καθαρση πλεον ειναι δυσκολη εκει που το αφησατε και εφθασε με την ανοχη και την αδιαφορια σας.
    Ηκοπρος που συσσωρευτηκε θελει πανστρατια ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΖΙ.Η τοπικη Λερναια Υδρα εχει κεφαλια ,πολεοδομικα,αστυνομικα,περιφερειακα κομματικα,οικονομικα,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ.
    Ο ΗΡΑΚΛΗς ΠΕΘΑΝΕ Αν δεν παρετε Φτυαρια ολοι θα σας πνιξει Η ΚΟΠΡΟΣ . Η ΔΥΣΩΔΙΑ που εκπεμπεται στο μπλογκ ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στην πραγματικη δυσωδια, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΛΟΥΤΣΑ.
    Αρα κ Χρονοπουλε ανοιξτε τα ματια σας Η ΤΡΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ,μην κανουμε πως δεν την βλεπουμε.
    Και ολο αθυτο που εγινε ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ εχει υπευθυνουσ και ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.
    Για μεν το νομικο μερος, τον λογο εχει η δικαιοσυνη ,για δε ΤΟ ΗΘΙΚΟ ,οι δημοτες με την σταση και κυριως την ψηφο τους.
    Χρεος μας ειναι να παρουμε θεση
    ΟΡΘΙΟΙ οχι ξαπλωτοι ,ουτε στα τεσσερα..
    ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απογοητευμένος Δημότης9 Μαρτίου 2014 στις 12:30 π.μ.



    Δυστυχώς θλίβομαι βαθύτατα από την κατάσταση και το επίπεδο που υπάρχει στον δήμο μας και αναρωτιέμαι αν αυτοί που σχολιάζουν εδώ είναι και οι αυριανοί ψηφοφόροι που θα επιλέξουν τον αυριανό Δήμαρχο, όταν οι εκφράσεις τους είναι οι τελευταίες των τελευταίων…….
    Βρισκόμαστε σε ένα δήμο που έχει καταστραφεί πριν καν ενωθεί που σκοτώνονται τα παράλια με την ενδοχώρα που έχουμε τους βόρειους με τους Νότιους που μάθαμε να κάνουμε ανώνυμη κριτική με τον χειρότερο τρόπο .Τι επίπεδο να περιμένει κανείς από τέτοιες σελίδες που πλαισιώνονται από την γκόμενα του τοπικού που πηγαίνει με τους πάντες; Τι να περιμένει κανείς απ την βίζιτα του κουτσού που έχει ψυχικά κατάλοιπα και ανοίγει το στόμα της και λέει τόσα όσα θα έβγαζε ο αγωγός του Δημάρχου αν γινόταν το ΚΕΛ και αν ο αγωγός έβγαινε στην θάλασσα.

    Μάθαμε να ζούμε με τα πρότυπα του «να πηδηχτώ για να ανέβω » και θα σου γράφω τα καλύτερα δελτία τύπου και θα συκοφαντώ για να σε βγάλω και πάλι δήμαρχο αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο.

    Το χαμηλό μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο που εμφανίζεται σε όλα αυτά τα μπλοκ των ανώνυμων σχολιαστών που με τις ύβρις και τις συκοφαντίες τους προσπαθούν να κάνουν κακό ,και να ελαφρύνουν τον άρρωστο ψυχισμό τους είναι απλά ένα θολό τοπίο. Με μια ξεκάθαρη ματιά ,δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα και δεν μπορούν να κάνουν κακό σε κανένα παρά μόνο στον ίδιο τους τον εαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΛΟΥΤΣΑ.Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΖΑΝΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;ΑΛΗΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΝΟΝΟΙ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΛΟΥΤΣΑ ΤΟΠΟΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ.ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΚ@ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΕΛΟΣ.ΛΟΥΤΣΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ,ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΠΟ ΕΞΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. .....ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΛΑΒΑ. ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ,
    ΒΛΑΧΟΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;Ο ΓΛΑΒΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ,ΜΕ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή