Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η Ομοσπονδία ανακοινώνει «Βραυρώνια 2014» για τον Ιούλιο

H Ομοσπονδία για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει τις καθιερωμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Βραυρωνίων, με τίτλο «Βραυρώνια 2014». Η πολιτιστική Ομάδα της Ομοσπονδίας που οργανώνει εδώ και μήνες το φετινό πλαίσιο των εκδηλώσεων ανακοινώνει πως τα «Βραυρώνια 2014» θα λάβουν χώρα στις 05 και 06 Ιουλίου καθώς και στις 11, 12 και 13 Ιουλίου.

Η πολιτιστική Ομάδα της Ομοσπονδίας αποτελείται τόσο από μέλη της όσο και από πολίτες του Δήμου μας. Χαρά των μελών της Ομοσπονδίας είναι ότι η διοργάνωση των Βραυρωνίων τα τελευταία χρόνια βοηθά στην ενοποίηση των κατοίκων της πόλης μας και του Δήμου μας γενικότερα. 
Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στις διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ενταχθούν στην πολιτιστική ομάδα.

10 σχόλια:

  1. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
    Τους έφαγε η αγωνία από τώρα για το καλοκαίρι, ενώ ούτε λέξη για τρέχοντα σκανδαλώδη ζητήματα, όπως το σκάνδαλο των συγκαλύψεων παρανομιών της παραλίας, για το οποίο όχι μόνο δεν μιλάει η Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος, αλλά επιλέγει να το «στηρίζει» κι αποπάνω και μάλιστα προκλητικά. Για παράδειγμα το κατάστημα υγειονομικού ελέγχου - ταβέρνα που στις 9.2.2014 κάνει την εκδήλωσή της (στο κέντρο της Αρτέμιδος) η Ομοσπονδία, που έχει πρόεδρο την κα Ραφτοπούλου, Γραμματέα τον κ. Καραπιδάκη και νομίζω αντιπρόεδρο την κα Πιτσιγαυδάκη, έχει σύμφωνα με τις υπ' αριθ. πρωτ: 6880/7.5.2008 και 72/12.11.2009 έγγραφες εκθέσεις της Δημοτικής Αστυνομίας Αρτέμιδος, σημαντικές αυθαίρετες παραβάσεις. Ο καταστηματάρχης ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ «ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ» !! (φιλέτο δηλαδή) περίπου 186,93 τετραγωνικών μέτρων, η δε Πολεοδομία του Δήμου πήγε για αυτοψία – καταγραφή της παράβασης μόλις στις 13.11.2013, δηλαδή με καθυστέρηση 5,5 περίπου χρόνων !! (ή 66 μήνες !!), οπότε εξέδωσε την με Φ.21/13.11.2013 Έκθεση Αυτοψίας της παράνομης και αυθαίρετης κατασκευής. Παρόλα αυτά όμως στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, με Πρόεδρο τον κ. Γκινοσάτη και μέλος την κα Άννα Ραφτοπούλου, κ.ά. (Πρόεδρο της Ομοσπονδίας), αποφάσισαν να μην εγκρίνουν την οριστική ανάκληση της υπ’ αριθ. 3/1997 Άδειας ίδρυσης & λειτουργίας του εν λόγω Εστιατορίου – Ψητοπωλείου, όπως φυσικά και πέντε ακόμα, καταστημάτων, με παραβάσεις, δίνοντάς τους αναβολή ………., με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Σημειωτέον ότι η κα Ραφτοπούλου είναι και πολιτικός μηχανικός. Κατά τα άλλα η Ομοσπονδία ασχολείται με τα προβλήματα της Αρτέμιδος ή με τη συγκάλυψη των παρανόμων, που καταπατούν ακόμα και κοινόχρηστους χώρους. Έλεος …………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ2 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:30 μ.μ.

    Απ τον Μαρτη καλοκαιρι γιατι τον Μαη εχουμε εκλογες.Αστειες κινησειςγια ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΥΣ .
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ...επι ποιου ακριβως ?
    Εχουν πλανο?Εχουν προγραμμα?Εχουν οικονομικη στηριξη και απο που?ΕΤΣΙ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ γινονται εκδηλωσεις?
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ....το χασαμε λογω εκλογων. ....ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑ ΠΡΟ....
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιόλογοι άνθρωποι της πόλης της Αρτέμιδος (όχι της Ομοσπονδίας) αποφάσισαν φέτος τη διεξαγωγή της εκδήλωσης «Βραυρώνια» με την συμπαράσταση συλλόγων της πόλης και αιρετών. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έκρηξη και αντιδράσεις από πλευράς της Ομοσπονδίας που για μένα είναι τουλάχιστον μου δημιουργεί έντονο προβληματισμό αν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις τελικά είναι πολιτικές και γίνονται για την πολιτική προώθηση ατόμων. Ίσως η ανασφάλεια κάποιων ατόμων λόγω των καταγγελιών από μέλη της Ομοσπονδίας για την παράνομη- παράτυπη ενεργοποίηση της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος τους οδηγεί σε ανακοινώσεις από τον Ιανουάριο για εκδηλώσεις που είναι να γίνουν τον Αύγουστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ3 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:31 π.μ.

    ΤΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ εχουν το μονοπωλιο στο κουκλοθεατρο.Δηλαδη εχει αλλου τοσες μαριονεττες που ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ?Αληθεια τωρα που βρηκαν επι τελους τον δρομο για το πρωτοδικειο τι τιτλο θα εχουν?
    Εγω βλεπω οτι απλως ΔΕΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΛΕΟΝ.
    Τωρα βεβαια εχω δει ενα σωρο τιτλους κατα καιρους.....δεν βαριεσαι ,ψυλλους στα αχυρα ψαχνω,......η Αλικη στην πολη των ΘΑΥΜΑΤΩΝ ,η Αλικη Δημαρχινα,η Αλικη Αρτεμις, και αλλα ξεπερασμενα επιπεδου δεκαετιας του 60.
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ οτι η παραλιαδεν ειναι σαν το 60.Την κατεστρεψαν την καταπατησαν πηραν την αμμο απο τους αμμολοφους,εχτισαν παρανομα στην Βι ,εφεραν νταουλια στον υδροβιοτοπο , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΜΕ.Χοροι και πανηγυρια με λαμογια σε λαμογιοτοπο για νεες λαμογιες και παιξιμο ΤΗΣ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑΣ.....

    ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Βραυρώνα και ο χώρος του μουσείου ανήκουν στον Δήμο Μαρκοπούλου. Τί δουλεία έχουν οι κάτοικοι του Δήμου Σπάτων (Λούτσας)-Αρτέμιδος εκεί; Μήπως να πάμε και στην Σπάρτη ή στην Αίγινα, έχει και εκεί ναούς της Αρτέμιδας. Για όποιον θέλει ταξιδάκι, ναό της έχει και στην μαύρη θάλασσα, μήπως και εκεί είναι Λούτσα. Τους βλέπω να έχουν και εκεί το διαίρει και βασίλευε. Μείνετε στην πόλη μας και φτιάξτε την με τα χέρια σας, που θέλετε τελετές, μυήσεις και δρώμενα. Άχρηστοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αγιάσει το στόμα σου! Και βέβαια, η Βραυρώνα ανήκει στο Μαρκόπουλο.Σιγά μην έλειπαν από τη Λούτσα τα κιτσάτα αρχαιοπρεπή events και τα απωθημένα του καθένα για δραματουργίες και σκηνοθεσίες.
      Κατά τα άλλα μώκο η Ομοσπονδία για τον εγκαταλελειμμένο αρχαιολογικό χώρο της Ταυροπόλου και την αισχρή κατάσταση στην παραλία!

      Διαγραφή
  6. Τι γίνεται ρε παιδιά; Εχω χάσει την μπάλα, ποιος τελικά θα πιάσει την φλόγα και ποιος θα την κρατήσει; Ο Δήμος, η Ομοσπονδία, ο Σύλλογος τάδε, οι παγανιστές; ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣ....ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ.....ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΕΛΕΤΕΣ, ΑΦΗ, ΑΡΧΑΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΒΩΜΟΙ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  7. Να παρετε και τον Βεργη μαζι ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΨΩΝΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ .....
    Εγω ψηφιζω πουλακα με χλαμυδα να αναψει δαδα στον ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΟΚΑΜΠΟΡΙΒΙΕΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣ....και μετα ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΟΓΚΗΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ....
    ΒΑΤΡΑΧΟΜΥΙΟΜΑΧΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΡΥΚΕΚΕΞ ΚΟΥΞ ΚΟΥΑΞ....ΒΡΑΒΡΕΞ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΩΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.

      Διαγραφή