Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η γυναίκα που δώρισε στον άντρα της το νεφρό της, τώρα το θέλει πίσω!

«Του έδωσα ένα νεφρό και εκείνος με παράτησε!», ισχυρίζεται η 41χρονη που προχώρησε στην επέμβαση για να σώσει το σύζυγό της από το θάνατο. Το αγόρι γνωρίζει το κορίτσι. Το
αγόρι παντρεύεται το κορίτσι. Το κορίτσι δίνει στο αγόρι ένα νεφρό. Το αγόρι αφήνει το κορίτσι και το κορίτσι θέλει το νεφρό πίσω!
Αυτή είναι μια ιστορία από το Ηνωμένο Βασίλειο, την οποία μία γυναίκα «μοιράστηκε» πρόσφατα με το Sunday People, εξηγώντας πως εκείνη δώρισε ένα ζωτικό όργανο στον ετοιμοθάνατο σύζυγό της, μονό για να την παρατήσει ύστερα απ' την ανάρρωση του.

Η Samantha Lamb στα 41 της χρόνια και μητέρα ενός παιδιού προχώρησε στην εγχείρηση για το σύζυγο της, Andy, τον Οκτώβριο του 2009.

Ύστερα από μερικά χρόνια από εκείνη την επέμβαση, η Samantha έμαθε ότι ο Andy σκοπεύει να την εγκαταλείψει και τώρα λέει πως θέλει το νεφρό της πίσω! Η οργισμένη σύζυγος είπε στον Τύπο ότι πιστεύει ότι ο άντρας της την απατούσε, πράγμα το οποίο ο ίδιος αρνείται.

«Δεν το πιστεύω πως έχει μια δεύτερη ευκαιρία να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν!» δήλωσε η κυρία Lamb. «Σίγουρα θα έκανα την επέμβαση ξανά, αλλά δεν θα έδινα το νεφρό μου σε εκείνον. Τον μισώ. Αν μπορούσα θα το έπαιρνα πίσω και θα το έδινα σε κάποιον άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου