Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Το Αρχ1τ3κτον1κο Γραφ31ο από το 2011 στην Αρτέμιδα

Το Αρχ1τ3κτον1κο Γραφ31ο ξεκίνησε το 2011 στην Αρτέμιδα. Όλοι οι συνεργάτες του και οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό είναι νέοι μηχανικοί με όρεξη για δουλειά και πολύ
δημιουργικότητα. Με γνώση όλων των σχεδιαστικών προγραμμάτων, με εμπειρία στην διεκπεραίωση φακέλλων στις αρμόδιες Υπηρεσίες αλλά και με παρακολούθηση πολλών εργοταξίων παρέχουμε υπηρεσίες από τον σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Η Ειρήνη Μαρινάκη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απ' όπου αποφοίτησε το 2005. Εν συνεχεία εργάστηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο «Νικόλαος Σαρρής και συνεργάτες» όπου ασχολήθηκε περισσότερο με το σχεδιασμό παραδοσιακών κατοικιών στις Σπέτσες και την ΄Υδρα και στην κατασκευαστική εταιρεία «Ikostand» όπου συμμετείχε στον σχεδιασμό και την επίβλεψη πολυτελών κατοικιών σε Φιλοθέη και Κηφισιά.

Από το 2011 έως σήμερα διατηρεί το Αρχ1τ3κτον1κό Γραφ31ο στην Αρτέμιδα με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, κυρίως μονοκατοικιών, πολυκατοικιών και καταστημάτων καθώς και την ανακαίνιση και διαμόρφωση εσωτερικών χώρων.
Έχει αναλάβει την επισταμένη επίβλεψη της κατασκευής σε πολλά έργα αποκτώντας μεγάλη εμπειρία, στο συντονισμό συνεργείων, στην επιλογή κατάλληλων υλικών και στην οικονομική διαχείριση του έργου.

Η Χριστίνα Ιωαννίδου σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απ' όπου αποφοίτησε το 2008. Εν συνεχεία συμμετείχε σε ομάδα εργασίας του ΤΕΕ Θράκης με θέμα την «Καταγραφή των Αξιόλογων κτιρίων στο Πολεοδομικό Ιστό της Κομοτηνής του Ν. Ροδόπης- κριθέντα διατηρητέα και μη» και εργάστηκε ιδιωτικά στον σχεδιασμό μικρών ιδιωτικών έργων στον παραδοσιακό οικισμό του ​Δήμου Μαρώνειας-Σαπών του Ν. Ροδόπη.

Από τις αρχές του 2012 έως σήμερα συνεργάζεται με το Αρχ1τ3κτον1κό Γραφ31ο.

             Ειρήνη Μαρινάκη
  Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ

T: 22940 81050
F: 22940 81571
M: 6979172536
E: irene.marinaki@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου