Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος - Όλα τα αποτελέσματα

ΠΑΟΚ-Αν. Καρδίτσας: 3-0 και Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης: 1-1, Πιερικός-ΑΕΛ Καλλονής: 1-2, Καλλιθέα-ΟΦΗ: 0-1, Κέρκυρα-Παναιτωλικός: 0-1, Ηρακλής-Ξάνθη: 1-0,
Ολυμπιακός Βόλου-Άρης: 1-0 και Φωστήρας-Ατρόμητος: 0-1
Με εκπλήξεις συνεχίστηκε η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με πολλά γκολ και ανοιχτούς λογαριασμούς. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: ΠΑΟΚ-Αν. Καρδίτσας: 3-0 και Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης: 1-1, Πιερικός-ΑΕΛ Καλλονής: 1-2, Καλλιθέα-ΟΦΗ: 0-1, Κέρκυρα-Παναιτωλικός: 0-1, Ηρακλής-Ξάνθη: 1-0, Ολυμπιακός Βόλου-Άρης: 1-0 και Φωστήρας-Ατρόμητος: 0-1.

Τα έκανε όλα απλά…

Μπορεί να μην εντυπωσίασε όμως ο ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικός και επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Τούμπας.

Με πολλές αλλαγές ο «δικέφαλος του Βορρά», πέτυχε τρία τέρματα με τους Γεωργιάδη, Βούκιτς (τρίτο συνεχόμενο) και Νέτσιντ, έχασε κάποιες ακόμα καλές ευκαιρίες, ενώ ο Στέφενς βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ, όπως φυσικά ο Γκαρσία.

«Τελειωμένη» από σήμερα η πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού σε ένα μήνα πάει στην Καρδίτσα για μία… τυπική διαδικασία. Ξεχώρισαν οι Γεωργιάδης, Νίνης και Νέτσιντ. Εξαιρετικός ο Σιαράβας, ο οποίος όμως, φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Άρης, απογοήτευση…

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ταξιδέψει στις 31 Οκτωβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχοντας κάτι να υπερασπιστεί. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 1-0 των «κίτρινων» και πλέον έγινε το φαβορί για να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Κατσίκης στο 74’, ενώ σε ακόμη ένα παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς –που πάντως είχαν αρκετές απουσίες- προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Ύστερα από 170 μέρες αγωνίστηκε ξανά με την φανέλα των Θεσσαλονικέων ο Νταβίντ Αγκάνθο, που πέρασε σαν αλλαγή στο 60', χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Φωστήρας-Ατρόμητος:0-1

Βήμα πρόκρισης έκανε ο Ατρόμητος, που επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα στον Ταύρο. Ο επαναληπτικός του Περιστερίου θα γίνει στις 31/10.

Επεισόδια, μικρής, ευτυχώς, έκτασης σημειώθηκαν στο γήπεδο του Ταύρου ανάμεσα στους οπαδούς του Ατρόμητου και του Φωστήρα. Οι δύο ομάδες «κοντράρονταν» για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και οι οπαδοί τους βρήκαν την ευκαιρία να… ανταλλάξουν κάποιες «ψιλές».

Πιο συγκεκριμένα, οπαδοί των φιλοξενούμενων πέρασαν από την εξέδρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, εκεί συναντήθηκαν με οπαδούς των γηπεδούχων και μέχρι να παρέμβουν τα ΜΑΤ, υπήρξαν κάποιες «μάχες». Με την παρέμβαση της αστυνομίας όμως, όλα τελείωσαν και οι οπαδοί επέστρεψαν στις θέσεις τους.

Καλλονή... παντού!

Η εντυπωσιακή εκκίνηση της Καλλονής την φετινή σεζόν δεν αρκείται μόνο στο πρωτάθλημα! Οι νησιώτες με γκολ στις καθυστερήσεις, έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Πιερικού (2-1) και βρίσκονται μια... ανάσα από την πρόκρισή τους στο 3ο γύρο του Κυπέλλου (στις 30 Οκτωβρίου η ρεβάνς).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στην Κατερίνη, με ωραία κεφαλιά του Γκάσιτς στο 30’. Τα χαμόγελα των παικτών του Μαντζουράκη χάθηκαν από τα πρόσωπά τους πολύ γρήγορα, αφού δύο λεπτά αργότερα, ο Καθάριος ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το σημάδι του… Ζόρο!

Οι… υπεράνθρωποι αναλαμβάνουν όταν τα πράγματα στριμώχνονται για τα καλά. Κι ο ΟΦΗ -με τρεις πόντους και ένα μόλις γκολ σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος- πήγε πολύ στριμωγμένος στην Καλλιθέα. Για να βρει εκεί τον δικό του ήρωα!

Επί 93 λεπτά λοιπόν οι Κρητικοί έβλεπαν την επιθετική «κατάρα» να τους ακολουθεί και στο «Ελ Πάσο». Δυσκολεύονταν ν’ αποκαταστήσουν τις (διαταραγμένες) σχέσεις τους με τα δίχτυα. Αντίθετα, κρατούσαν… σε εξαιρετικό επίπεδο αυτές με τα δοκάρια (το σημάδεψε ο Φραγκουλάκης στο 58’).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Και τώρα είναι… Πασάς

Την ώρα που άλλες ομάδες από την Σούπερ Λίγκα έχασαν, άλλες έφεραν ισοπαλία και… γενικώς δυσκόλεψαν την ζωή τους, ο Παναιτωλικός πέρασε από την Κέρκυρα με 1-0 και έκανε απλά τα πράγματα για πρόκριση στην Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Χάβου, με αρκετές αλλαγές, αλλά με καλό ρυθμό, επικράτησε των Φαιάκων χάρη σε ένα τέρμα του Πασά στο 60’ με κεφαλιά. Οι Αγρινιώτες είχαν καλή παρουσία, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν τη διαφορά του σκορ και τελικά πανηγύρισαν τη νίκη που τους φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μπίλια και… προβάδισμα στο μπλε

Σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Ηρακλής στο «Καυταντζόγλειο» απέναντι στην Ξάνθη και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τόσο ο «Γηραιός», που αγωνιζόταν υπό την παρουσία αρκετών οπαδών του στο γήπεδο, όσο και οι Ακρίτες, στο ντεμπούτο του Ράινερ Μάουρερ στον πάγκο τους, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το παιχνίδι άνοιξε. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν οι τυχεροί καταφέρνοντας να βρουν δίχτυα με το γκολ του Ζαχόρα λίγο πριν το φινάλε (86') και παράλληλα εξασφάλισαν τη νίκη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου