Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σε ρυθμούς Καρντάσιαν η Μύκονος!

Έφτασαν στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης και από εκείνη τη στιγμή χαίρονται το γαλάζιο του Αιγαίου και το λευκό των Κυκλάδων από το νησί της Μυκόνου. Οι τηλεπερσόνες φαίνεται ότι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και είναι πολύ ενθουσιασμένες με τις ελληνικές παραλίες, παρόλο που διανύουν μόνο το δεύτερο 24ωρο της προγραμματισμένης 10ήμερης παραμονής τους.

Το ταξίδι τους στην Ελλάδα έχει κάνει τόσο τα ελληνικά, όσο και τα ξένα μέσα να ασχολούνται με την άφιξή τους και τις πρόωρες διακοπές που επέλεξαν να κάνουν στο νησί των ανέμων ενώ παραλλήλως κάνουν γυρίσματα για το ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν. Δεκάδες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό «παλεύουν» για μια λήψη των διάσημων αδελφών σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, προσπαθώντας να βγάλουν «ζουμερές» φωτογραφίες και κλικς που θα αποκαλύπτουν στα εκατομμύρια των fans της οικογένειας μια καινούρια «πτυχή» της προσωπικότητας των διάσημων Αμερικανίδων.



Το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκίνησαν και τα γυρίσματα για το reality show «Keeping up with the Kardashians», που προβάλλεται από το δίκτυο “E! Entertainment” του Ομίλου NBC/Universal και το οποίο ήταν η αφορμή για να κάνουν το υπεραντλαντικό αυτό ταξίδι! Η κάμερα του ριάλιτι, το οποίο παρακολουθούν 82.000.000 τηλεθεατές, μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταγράφει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους συνήθως επιτηδευμένης για το φακό αφού πλέον ο αυθορμητισμός μάλλον έχει εξαφανιστεί...

Εκμεταλλευόμενες τον καλοκαιρινό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα μας, οι αδερφές Καρντάσιαν φόρεσαν το μαγιό τους και βούτηξαν τις πληθωρικές καμπύλες τους στα γαλάζια νερά του νησιού.





Η μελαχρινή Κιμ εντοπίστηκε από το φωτογραφικό να κάνει βόλτα στον κήπο της βίλας όπου διαμένει με το μαύρο της μπικίνι και ένα πράσινο παρεό τύπου μιλιτέρ, αμφίεση που άφησε ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλιά της, γεγονός που σχολιάστηκε δεόντως από το διεθνή Τύπο. Οπως γράφεται στα διεθνή μέσα είναι μία από τις ελάχιστες -ίσως η μοναδική- φορά που η Κιμ αποκάλυψε την κοιλιά της. Αλλωστε οι καιρικές συνθήκες θα της δώσουν το επιχείρημα να ισχυριστεί ότι δεν μπορούμε να μείνει ντυμένη, αν και ο πρότερος βίος της δείχνει ότι δεν θέλει και πολύ για να γδυθεί, να εμφανιστεί μισοντυμένη ή τέλος πάντων να προκαλέσει με τις εμφανίσεις της για να κερδίσει μερικά κλικ, εξώφυλλα ή πρωτοσέλιδα τα οποία μεταφράζει σε έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων με μια πρωτοφανή επιδεξιότητα.

Κι όσο η Κιμ έμεινε πίσω να ξεκουραστεί απολαμβάνοντας τη θέα του απέραντου γαλάζιου, οι αδελφές της Κόρτνεϊ και Κλόε επιβιβάστηκαν σε ένα φουσκωτό και απόλαυσαν τη βόλτα τους στα νερά της Μυκόνου, ακολουθούμενες διαρκώς από το τηλεοπτικό συνεργείο.

Νωρίτερα στο υπερπολυτελές θέρετρό τους, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Κλόε να μιλάει και να παίζει με τον 3χορνο ανηψιό της Μέισον, ενώ ο φακός εντόπισε και την Κόρτνεϊ να έχει στην αγκαλιά την κόρη της Πενέλοπε, ενώ έμοιαζε να ανησυχεί και για τον μικρό Μέισον, που έπαιζε δίπλα στην πισίνα

Η διάσημη οικογένεια μένει στις πολυτελείς βίλες «My Mykonos Retreat», που έχουν μπροστά τους όλο το Αιγαίο πέλαγος, κάνοντας τις Καρντάσιαν να μαγευτούν από το ελληνικό νησί. Μάλιστα, η Κένταλ Τζένερ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από την πισίνα της βίλας που «ενώνεται» με τη θάλασσα με σχόλιο: «Είμαι στον παράδεισο»!

Σε δημοσίευμά της, η DailyMail γράφει ότι «ο πλούτος των Καρντάσιαν και η αγάπη τους για τα ψώνια θα δώσουν στο νησί μια ανάσα, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα».





Το μεγάλο σχέδιο της επίσκεψης των Καρντάσιανς στην Μύκονο οργάνωσε ο ΓιώργοςΤριβιζάς, πρόεδρος του ελληνοαμερικανικού τουριστικού επιμελητηρίου, ενώ υπεύθυνος για τη διαμονή τους στην Μύκονο και τη Σαντορίνη (για την οποία αναχωρούν αύριο Κυριακή) είναι Κώστας Σκάγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου