Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μπαράζ διαρρήξεων δίπλα σε… αστυνομικό τμήμα!

Κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των αστυνομικών έδρασαν οι άγνωστοι κακοποιοί που επιδόθηκαν σε μπαράζ διαρρήξεων στη Μεσσήνη Μεσσηνίας! Και οι πέντε στόχοι που «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά οι αστυνομικοί δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό! Οι δράστες διέρρηξαν ένα αρτοποιείο, δυο καφενεία και δυο σπίτια και, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν προς το Τρίοδο και τη Μικρομάνη όπου –πιθανότατα οι ίδιοι- διέρρηξαν άλλες δυο κατοικίες από τα οποία άρπαξαν μικροποσά και μερικά κοσμήματα! Στο αρτοποιείο, μάλιστα, έσπασαν την τζαμαρία και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή με όσα ψιλά είχε μέσα.


Αφού την άδειασαν, την εγκατέλειψαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε πεσμένο μέσα σε αρδευτικό κανάλι κοντά στην περιοχή της Μικρομάνης. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το όχημα είναι κλεμμένο και οι δράστες το χρησιμοποίησαν για την… περιοδεία τους στην περιοχή, πριν το εγκαταλείψουν μέσα στο νερό για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.


*** Οι ζωοκλοπές συνεχίζονται, όσο πλησιάζει το Πάσχα και ήταν η σειρά ενός κτηνοτρόφου στην Αντιμάχεια της Κω να βρει το κοπάδι του… λειψό! Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο αγρόκτημά του χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν 15 κατσίκια και έγιναν καπνός. Η ζωοκλοπή καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών και των κλεμμένων ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου