Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αστυνομικό «αγοραστή»

Εκτός εαυτού βγήκε ένας 28χρονος Αλβανός έμπορος ηρωίνης, όταν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος που προσποιήθηκε τον αγοραστή ήταν αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Εξαγριωμένος
όπως ήταν, έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε αλλά βρέθηκε γρήγορα με χειροπέδες!Η περιπετειώδης σύλληψη έγινε στο Νεοχώρι των Οινιαδών Αιτωλοακαρνανίας, όπου ο 28χρονος συναντήθηκε με τον «αγοραστή» για να του παραδώσει τα ναρκωτικά που είχαν συμφωνήσει. Πάνω του βρέθηκαν 11 γραμμάρια ηρωίνης , ένα κινητό και το μαχαίρι με λάμα μήκους 8,5 εκατοστών. Ο Αλβανός κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

*** Παρά ένα… 100 ήταν τα ναρκωτικά χάπια που είχε στο σπίτι του στον Τύρναβο χωρίς ιατρική συνταγή ένας 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη δυο ναρκωτικά διαδερμικά έμπλαστρα και ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Η σύλληψη μιας 34χρονης Ελληνίδας στη Νάουσα με 22,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στον προμηθευτή της. Ο 53χρονος Έλληνας συνελήφθη στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν εννέα συσκευασίες με 1.550 σπόρους κάνναβης, δυο κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχε άδεια κατοχής και μια ταμειακή μηχανή που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκε στην κατοχή του.

*** Η νάιλον σακούλα που κρατούσε ένας 46χρονος Έλληνας στο λιμάνι του Πυθαγορείου της Σάμου, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Μέσα, βρήκαν ένδεκα συσκευασίες με 55 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο σπιρτόκουτα, το ένα με 6,1 γραμμάρια κάνναβης και το άλλο με 47 σπόρους. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου