Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος για Γονείς

Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος για Γονείς

Δεν χρειάζεται πια να κουβαλάτε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι μπορεί να το χάσετε.
Απλά γίνετε μέλος του Ηλεκτρονικού φακέλου του παιδιού, και θα έχετε εσείς αλλά
και ο παιδίατρος του παιδιού, όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, όπου και αν βρίσκεστε.
Το πρωτοποριακό αυτό εργαλείο δίνει τη δυνατότητα τόσο στους γονείς όσο και στους παιδιάτρους να φυλάξουν και να διαχειριστούν τα ακόλουθα ιατρικά δεδομένα των παιδιών τους.

Α. Εμβόλια
Με την εγγραφή ενός παιδιού το σύστημα σας δίνει αμέσως τις ημερομηνίες που πρέπει να γίνουν τα εμβόλια του συγκεκριμένου παιδιού. Όταν αρχίσετε να κάνετε τα εμβόλια στο παιδί σας, θα μπορείτε να καταχωρείτε τις ημερομηνίες που έγιναν και το σύστημα αυτόματα θα σας αποτυπώνει:
• Τα εμβόλια που έγιναν και πότε.
• Τα εμβόλια που έπρεπε να γίνουν και είναι καθυστερημένα.
• Τα εμβόλια που έχει το παιδί να κάνει στο μέλλον.
Επίσης το σύστημα θα μπορεί να σας ειδοποιεί με email για κάθε επερχόμενο εμβόλιο.

Β. Καταχώρηση μετρήσεων βάρους σώματος, ύψους και περιμέτρου κεφαλής
Ο χρήστης θα μπορεί να καταχωρεί τις τιμές των πιο πάνω σε κάθε χρονική στιγμή. Το σύστημα δημιουργεί αυτόματα (Νοουμένου ότι έχετε καταχωρήσει τουλάχιστον δυο μετρήσεις) τις γραφικές παραστάσεις για το βάρος, το ύψος και την περίμετρο κεφαλής και μπορείτε να δείτε άμεσα αν το παιδί σας βρίσκεται μέσα στα φυσιολογικά όρια ή όχι.

Επαναστατικό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι το γεγονός ότι ο παιδίατρος μπορεί να δώσει άδεια, με το πάτημα ενός κουμπιού, και να έχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο Ηλεκτρονικό Ιατρικό Φάκελο, ο γονιός του παιδιού. Οπότε δεν χρειάζεται να ξανακαταχωρήσει τα ίδια στοιχεία ο γονιός όταν θα φτάσει στο σπίτι. Αντίστροφα ο κάθε γονιός έχει το δικαίωμα να δώσει άδεια πρόσβασης στο Ηλεκτρονικό Ιατρικό Φάκελο του παιδιού του σε οποιοδήποτε παιδίατρο θέλει ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες (γονείς και παιδίατροι) του Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου θα έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους 24ώρες το εικοσιτετράωρο από οποιοδήποτε σημείο της γης!

Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης του Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου σε φιλική μορφή.
Τέρμα λοιπόν στις ανησυχίες σας ότι δεν πήρατε μαζί σας το βιβλιάριο του παιδιού, ότι δεν μπορείτε να επισκεφθείτε άλλο παιδίατρο γιατί ο προηγούμενος έχει το βιβλιάριο υγείας του παιδιού στο γραφείο του, ότι είσαστε διακοπές και ο γιατρός που εξετάζει το παιδί θέλει να ξέρει ποια εμβόλια έκανε το παιδί.
Έχετε όλες τις πληροφορίες που αφορούν την ανάπτυξη και τους εμβολιασμούς του παιδιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού, όπου και να βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Με την δημιουργία του λογαριασμού «Ιατρικός φάκελος για γονείς» στην ουσία δημιουργείτε την ημερίδα της οικογένειας σας. Στο λογαριασμό αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιατρικό φάκελο για κάθε παιδί σας ξεχωριστά, για όσα παιδιά έχετε. Το σύστημα δεν σας έχει κανένα απολύτως περιορισμό σε σχέση με τον αριθμό των παιδιών για κάθε λογαριασμό.
Ασφάλεια του συστήματος. Ο χρήστης έχει πρόσβαση ΜΟΝΟ στο δικό του λογαριασμό και μπορεί να διαβάσει και να διαχειριστεί ΜΟΝΟ το δικό του αρχείο. Κανένας δεν έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας και όπως θα δείτε το σύστημα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον. Πατήστε στο εικονίδιο δίπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου