Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Θεριακλήδες διέρρηξαν βενζινάδικο για να κλέψουν… τσιγάρα!

οι άγνωστοι διαρρήκτες που παραβίασαν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας- Αρτάκης στην περιοχή Έξω Παναγίτσα Ευβοίας, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό ο
ιδιοκτήτης που κατοικεί ακριβώς δίπλα. Οι θεριακλήδες δράστες αγνόησαν τα καύσιμα και όλα τα προϊόντα που βρίσκονταν εκεί και αρκέστηκαν να κλέψουν μόνο δεκάδες… κούτες με τσιγάρα!

Αντίθετα, άλλοι διαρρήκτες που χτύπησαν ένα εξοχικό σπίτι στην περιοχή του Νεοχωρίου στην Κυλλήνη Ηλείας, φρόντιζαν για την γκαρνταρόμπα και το νοικοκυριό τους! Άρπαξαν όλα τα ρούχα και τα προσωπικά είδη της οικογένειας μαζί με τα κλινοσκεπάσματα, «βούτηξαν» όσα τρόφιμα βρήκαν, πήραν και ένα ποδήλατο και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, η αξία της λείας τους ξεπερνά τα 5.000 ευρώ.

Στην Ηλεία
έδρασαν και πιο «επαγγελματίες» διαρρήκτες με στόχο τα χρυσαφικά. Από ένα σπίτι στη Ζαχάρω άρπαξαν κοσμήματα αξίας 900 ευρώ, από ένα στο Σκλίβα χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ και από ένα τρίτο στη Βαρβάσαινα διάφορα τιμαλφή αξίας 1.000 ευρώ.

Για μια ακόμη  φορά, ιερόσυλοι χτύπησαν σε εκκλησία της Ρόδου. Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα της κεντρικής εκκλησίας της κοινότητας Ιστρίου, «σήκωσαν όλο το παγκάρι» και εξαφανίστηκαν με αυτό. Το περιεχόμενό του δεν έγινε γνωστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου