Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) - βράβευση (Φωτογραφίες)

           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
   ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
                   Δ.Ε. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Γρ.Αντιδημάρχου Παναγιώτη Σπανόπουλου
Τηλ: (210) 6039550
Fax: (210) 6039245
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), του οποίου μέλος είναι ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, στην χθεσινή του εκδήλωση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με αφορμή την παράδοση των ομαδικών ασφαλιστήριων
συμβολαίων ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής κάλυψης στους ενεργούς εθελοντές του, βράβευσε τον Υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κο Παναγιώτη Σπανόπουλο, για την πολύτιμη συμμετοχή και συνδρομή του στο έργο του Συνδέσμου κατά την παρούσα Αντιπυρική Περίοδο.
Την Βράβευση έκανε, παρόντος του Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Κου Πάτροκλου Γεωργιάδη, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Κου Παναγιώτη Μπονάτσου και του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π. Κου Γεώργιου Πατούλη, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας.
Ο Κος Αντιδήμαρχος από την πλευρά του απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου Κου Χριστόπουλου Γεώργιου και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του στις δύσκολες πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού.
Επιπλέον ευχαρίστησε θερμά τους ανώνυμους και επώνυμους εθελοντές του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου καθώς και τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Κο Μανώλη Τσαλιαγκό για την αποτελεσματική συνδρομή τους στις επιχειρησιακές ανάγκες της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου