Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Best Workplaces 2013: Η απόλυτη αξιολόγηση των ελληνικών εταιριών

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου η λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής στην έρευνα

Το Great Place to Work Institute Hellas, δέχεται για μία εβδομάδα ακόμα, μέχρι και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, τις δηλώσεις συμμετοχής των εταιρειών στην ετήσια έρευνα Best Workplaces 2013, τη μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Βασικός στόχος της έρευνας Best Workplaces, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώνονται την άνοιξη, είναι όχι μόνο η αξιολόγηση και βράβευση των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αλλά και η ευκαιρία να δώσει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αποτιμήσουν, να κατανοήσουν και να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα διακριθούν και θα βραβευθούν τρεις κατηγορίες επιχειρήσεων, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

10 εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους
10 επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους
5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους

Περίπου 5.500 επιχειρήσεις από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν κάθε χρόνο μέρος στην έρευνα Best Workplaces, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη σημασία και την εμπιστοσύνη που αποδίδουν στα εργαλεία και στη μεθοδολογία του Great Place to Work® Institute, το οποίο έχει στο ιστορικό του πάνω από 25 χρόνια εξειδίκευσης στη δημιουργία ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος.

Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι ετησίως συμπληρώνουν το ερωτηματολόγιο Trust Index© της έρευνας Best Workplaces, ενώ οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος στην έρευνα αριθμούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζόμενους.

Όσες ελληνικές επιχειρήσεις συνεπώς επιθυμούν να συμμετάσχουν φέτος στην έρευνα Best Work Places, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου