Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μούσα του Karl Lagerfeld η Adele! - People - Μόδα - Oμορφιά

 Ούτε μια ούτε δύο! Ολόκληρη τη συλλογή με τις τσάντες της Chanel έστειλε ο
μετανιωμένος Karl Lagerfeld στην Adele. O κάιζερ της μόδας πριν από ένα μήνα σε συνέντευξη που είχε δώσει σε γαλλικό περιοδικό είχε χαρακτηρίσει την Βρετανίδα τραγουδίστρια «χοντρή». Ο Karl όμως γρήγορα κατάλαβε τη γκάφα που έκανε και είπε να επανορθώσει. Φήμες λένε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Adele και να ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη όμως δεν σήκωσε το τηλέφωνο.

Ο Karl όμως έμαθε ότι η Adele κάνει συλλογή από τσάντες (κυρίως Chanel) και για να απολογηθεί επισήμως έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να στείλουν τις καλύτερες τσάντες του διάσημου οίκου.

Μια πηγή ανέφερε στη Sun: «Ο Karl είχε γυρίσματα για το νέο Chanel TV στο YouTube και ανέφερε την πρόθεσή του να τα ξαναβρεί με την τραγουδίστρια. Όταν έμαθε ότι η Adele συλλέγει τσάντες, είπε στην ομάδα του να της στείλουν τις καλύτερες τσάντες του οίκου. Είπε ότι θέλει να τα βρουν μήπως και συνεργαστούν στο μέλλον. Θα την έβλεπε ως πρόσωπο της καμπάνιας για τις τσάντες Chanel Mademoiselle όταν τελειώσει το συμβόλαιο με την Blake Lively. Είναι εκνευρισμένος με τον εαυτό του γιατί κατέληξε να την προσβάλει, ενώ ήθελε να της κάνει κομπλιμέντο. Πιστεύει ότι είναι πανέμορφη και την αποκαλεί ‘θεά’».













Πρώτο ΘΕΜΑ online : Μούσα του Karl Lagerfeld η Adele! - People - Μόδα - Oμορφιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου