Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ελληνική απόβαση στο πριγκιπάτο του Μονακό

 Ο γάμος του Σάμι Ζέιν και η βάφτιση της κόρης του Ζαννή Φρατζέσκου είναι τα κοσμικά events του φθινοπώρου - Πάνω από 700 καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών» στον γάμο της εφοπλιστικής οικογένειας από τον Λίβανο, ενώ γύρω στους 200 θα παραστούν στη βάφτιση της κόρης του γνωστού επιχειρηματία Πάσχα στη Μύκονο -προ COVID-19- και το «Bomboniere», με τον Γκασάν Ζέιν, την αδελφή του Ταμάρα και τον σύζυγό της Λεωνίδα Φωτεινόπουλο, την παρέα τους και φίλους που περνούσαν τυχαία από κει διασκεδάζουν.
Κάποιοι αναζητούν τον Σάμι Ζέιν αλλά μάταια, αφού είναι με τη Λόρεν Φαν Μπέρκελ, την Ολλανδή αγαπημένη του, με την οποία παντρεύονται το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο Μονακό.
Εκεί όπου αναμένεται ελληνική απόβαση ισχυρών ονομάτων του επιιχειρείν για τον γάμο -της χρονιάς όπως λένε πολλοί- του υιού Ζέιν που αποφεύγει τα διάσημα μυκονιάτικα κλαμπ, εκτός και αν είναι καλεσμένος σε κάποια γενέθλια πολύ δικού του ανθρώπου.
Ορισμένοι μάλιστα εκ των προσκεκλημένων του θα μεταβούν στο πριγκιπάτο μία εβδομάδα πριν, παραμένοντας στον μικροσκοπικό αυτό φορολογικό παράδεισο τουλάχιστον για 10 ημέρες.
Η οικογένεια του γαμπρού και το ζευγάρι των μελλόνυμφων
Αιτία; Η βάφτιση της κόρης του Ζαννή Φραντζέσκου και της συζύγου του Βερόνικας Πάστρα, Ηβης, που θα λάβει χώρα μία εβδομάδα νωρίτερα από τον λαμπερό γάμο, επίσης στο Μονακό.
Εκεί όπου ο επιχειρηματίας του μυκονιάτικου «Nammos» κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια σε μια εντυπωσιακή μονοκατοικία, λίγο πιο έξω από το κέντρο του Μόντε Κάρλο, μαζί με την οικογένειά του.

Προσθέστε σε αυτά και την εμφάνιση της Αννας Βίσση στο Monte Carlo Sporting στις 25 του μήνα στην αίθουσα «Salle des Etoiles» που αναμένεται να προσελκύσει δυνατά ονόματα εκείνο το βράδυ και το παζλ της ελληνικής απόβασης στο Μονακό συμπληρώνεται.

Ο γάμος της οικογένειας Ζέιν και η βάφτιση της κόρης του Ζαννή Φρατζέσκου θα είναι η αιτία να πάνε στο Μονακό βαριά ονόματα της ναυτιλίας και της επιχειρηματικής ελίτ που θα γεμίσουν τα δωμάτια του «Hermitage», του «Hotel de Paris» και του «Monte Carlo Bay».

Αμφότερα τα λαμπερά events περιλαμβάνουν πάρτυ και δείπνα, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε γάμους και βαφτίσεις, τα οποία θα διανθιστούν με εμφανίσεις γνωστών τραγουδιστών και dj's.

Λάτρεις της περιπέτειας ο Σάμι Ζέιν και η Λόρεν Φαν Μπέρκελ πρόκειται να ενώσουν τις ζωές τους στις 2 Οκτωβρίου στο Μονακό
Ο γάμος της χρονιάς

Οσοι γνωρίζουν τα καλέσματα της οικογένειας Ζέιν ξέρουν ακριβώς τι να περιμένουν από τον Ριάντ και τη Ράνα Ζέιν, οι οποίοι μέχρι το 2015 ήταν ευρέως γνωστοί στο ελληνικό κοσμικό γίγνεσθαι αλλά όχι στο ευρύ κοινό.

Εκείνο το καλοκαίρι, ο γάμος της κόρης τους Ταμάρα με τον Λεωνίδα Φωτεινόπουλο άφησε με το στόμα ανοιχτό τους εκατοντάδες καλεσμένους που πήγαν στο prewedding πάρτυ στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και στη δεξίωση που έλαβε χώρα στον «Αστέρα».

Στο πρώτο, είχε στηθεί μια μικρογραφία της Χώρας της Μυκόνου, ενώ στη δεξίωση τα φωτιστικά σε σχήμα μέδουσας και το όλο σκηνικό παρέπεμπαν στο «Χίλιες και μία νύχτες».

Ξαφνικά εν μια νυκτί οι Ζέιν έγιναν ευρύτερα γνωστοί, κάτι πάντως που δεν επιδίωκε ο Σύριος στην καταγωγή Ριάντ Ζέιν και η Λιβανέζα σύζυγός του Ράνα, μια που ανέκαθεν δεν επιθυμούσαν τόση δημοσιότητα.

Τα φωτογραφικά ενσταντανέ από εκείνο τον γάμο συζητιόντουσαν για μέρες στην Αθήνα, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον γάμο του γιου τους Σάμι με την Ολλανδή στην καταγωγή Λόρεν.

Τη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του πριν από λίγα χρόνια -κάποιοι επιμένουν ότι είναι μαζί τουλάχιστον μια πενταετία- όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο.

Την πόλη όπου διαμένουν για κάποιο διάστημα του χρόνου ο Σάμι και η Λόρεν, η οποία εργάζεται ως claim analyst στη Naftomar, τη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Ζέιν.


Πρόκειται για ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων, που συνήθως θα βγει με φίλους του για φαγητό, αποφεύγοντας να παραβρεθεί στις μεγάλες πίστες, μια που επιλέγει άλλου είδους ψυχαγωγία.

Ο γάμος τους το Σάββατο 2 Οκτωβρίου είναι αναμφίβολα το κοσμικό γεγονός του φετινού φθινοπώρου, ειδικά από τη στιγμή που θα λάβει χώρα στο Μονακό.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει γαλλική εταιρεία, ενώ η οικογένεια έχει ναυλώσει δύο αεροσκάφη για τους προσκεκλημένους της από την Αθήνα, με τα οποία θα πάνε και θα επιστρέψουν από το αεροδρόμιο της Νίκαιας, το οποίο απέχει 17 χιλιόμετρα απο την πόλη του Μονακό.
Το prewedding party θα δοθεί την Παρασκευή το βράδυ στο «La Terrasse» με την εκπληκτική θέα, ενώ η γαμήλια δεξίωση και το κυρίως πάρτυ του γάμου θα λάβουν χώρα στο «Monte Carlo Sporting».

Λεπτομέρειες για το μενού και τη διακόσμηση του χώρου δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως και για έναν τουλάχιστο διάσημο καλλιτέχνη που θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του στη γαμήλια βραδιά.

Την ελληνική νότα πάντως θα δώσει ο Αντώνης Ρέμος με την ορχήστρα του, όπως είχε κάνει και στον γάμο του Λεωνίδα Φωτεινόπουλου με την Ταμάρα Ζέιν όπου τραγούδησε και ο γνωστός
Τζέισον Ντερούλο.

Οσο για τη λίστα των προσκεκλημένων, όπως έλεγε γνωστός επιχειρηματίας όταν ρωτήθηκε προ ημερών, «όλη η Αθήνα θα είναι στον συγκεκριμένο γάμο».

Προσκλητήρια έχουν ήδη σταλεί σε πολύ γνωστές επιχειρηματικές και εφοπλιστικές οικογένειες, ενώ επίσης πολλοί θα είναι οι καλεσμένοι που θα μεταβούν στον γάμο από την Ολλανδία, χώρα καταγωγής της νύφης, καθώς και από άλλα μέρη του εξωτερικού.

Προκειμένου μάλιστα να διαφυλαχτεί η ιδιωτικότητα του καλέσματος, ακούγεται έντονα ότι οι προσκεκλημένοι θα παραδίδουν τα κινητά τους στην είσοδο, κάτι όμως που δύσκολα τηρείται.

O επιχειρηματίας Ζαννής Φραντζέσκος και η σύζυγός του Βερόνικα Πάστρα θα βαφτίσουν την μικρή τους κόρη στο πριγκιπάτο όπου κατοικούν μόνιμα τα τελευταία χρόνια.
Η πριγκιπική βάφτιση και η Αννα

Για όσους ξέρουν καλά τον Ζαννή Φρατζέσκο, εξακολουθεί να παραμένει ένας άνθρωπος που όπως λένε «είναι με τις ώρες του», χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο το γεγονός ότι ο ίδιος μαζί με τον Σάμι Ιμπραήμ και τον Κωσταντή Κουσαθανά, που πλέον έχει αποχωρήσει από το εν λόγω επιχειρηματικό σχήμα, εκτόξευσαν τη φήμη της Μυκόνου με το «Nammos».

Αυτή την εβδομάδα ο επιχειρηματίας αναμένεται να αφήσει οικογενειακώς τη Μύκονο και να ταξιδέψει στο Μονακό, αφού σε δύο εβδομάδες θα βιώσει ένα ακόμη χαρμόσυνο γεγονός.

Θα βαφτίσει την κόρη του Ηβη με καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στο μικροσκοπικό πριγκιπάτο όπου διαμένει μόνιμα πλέον τα τελευταία χρόνια, εντρυφώντας σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής.

Μετά την Ανέζια και τον Ζαννή τζούνιορ, που βαφτίστηκε κι αυτός στο Μονακό πριν από τρία χρόνια, ήρθε η σειρά της μικρής Ηβης και όπως έχει πάντα, ο επιχειρηματίας, θέλει όλα να είναι τέλεια.

Οι καλεσμένοι του θα είναι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ νονές της μικρής θα είναι η Εβελίνα Μαχά και η Κατερίνα Στασινοπούλου, αμφότερες στενές φίλες του ζευγαριού.

Ο επιχειρηματίας έχει κανονίσει δύο δείπνα για τους προσκεκλημένους του, ένα την Παρασκευή το βράδυ και ένα το Σάββατο το απόγευμα μετά το μυστήριο.

Σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για τον Ζαννή Φρατζέσκο και τη σύζυγό του Βερόνικα, εκτός από dj, την ξεχωριστή μουσική νότα θα δώσει ένα μεγάλο όνομα, πιθανότατα ο Γάλλος Ντάνι Μπριγιάν.

Το πάρτυ της Παρασκευής θα παρατεθεί στο «Sass Cafe», ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια-κλαμπ του Μονακό, στο οποίο συχνάζουν η Μπιγιόνσε με τον Τζέι Ζι, ο Μπόνο, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και γενικά πολλοί jet setters. Το ίδιο βράδυ δεν είναι καθόλου απίθανο κάποιοι από τους καλεσμένους τους να πάνε και στο Monte Carlo Sporting προκειμένου να απολαύσουν από κοντά την Αννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί στις 25 του μήνα στο Monte Carlo Sporting
To σίγουρο είναι ότι εκεί θα είναι παρόντες πολλοί Ελληνες και σύμφωνα με πληροφορίες και ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος, τον οποίο είχε συναντήσει η Ελληνίδα τραγουδίστρια πριν από λίγους μήνες.

Το φθηνότερο εισιτήριο θα έχει 700 ευρώ και μέρος των εσόδων της βραδιάς θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας.

Κάπως έτσι θα πραγματοποιηθεί αρχές φθινοπώρου αυτή η ελληνική απόβαση στο Μονακό, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την εκεί διαμονή τους, αφού διαθέτουν εδώ και χρόνια κατοικίες στο πριγκιπάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου